Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
D_basiula –gratulacje!
Część z Was umawia się już na połówkowe, a ja jutro mam dopiero usg genetyczne. Do tej pory podchodziłam do niego bardzo pozytywnie i z przekonaniem, że wszystko będzie w porządku, ale chyba powoli zaczyna mnie dopadać stres…
Też należę do tych starszych, urodzę mając 31 lat, to moje pierwsze dziecko
ChicChic – wspaniale, że udało się porozumieć
Kamciaelcia – bardzo się cieszę, mam nadzieję że wszystko będzie w porządku i wyjdziesz zgodnie w przewidywaniami
-
Witajcie dziewczyny
Tyle tu piszecie, ze nie potrafie za wami nadarzyc
Cudowne te wasze historie
Kamciaelcia - trzymam kciuki za szybki wypis i zeby juz bylo tylko lepiej!
ChicChic - super, ze konfrontacja poszla po twojej mysli, ciesze sie razen z toba
Tak pozatym gratuluje udanych wizyt
Moja historia smieszy mnie do tej pory - poznalismy sie pod kosciolem - doslownie! mielismy wtedy po 15/16 lat i ja chodzilam wtedy na.spotkania do bierzmowania on odbieral wtedy kolege ktory byl w grupie obok i swoja (wtedy) dziewczyne.. spotykalismy sie tak jakis czas po znajomosci, on sie z nia rozstal i jakas chwile pozniej w jakis sposob do siebie dotarlismy i bylismy chwile ze soba, w sumie wtedy krotko bo kazdy mial swoj charakter a jak to chlopaki w tym wieku nic poza imprezami i pierdolami w glowie nie maja no i nasze drogi sie wtedy rozeszly.. co prawda mielisny jeszcze ze soba jako tako maly kontakt ale widzielismy sie raz na ruski rok ze tak powiem, glownie przez wspolnych znajomych... no.i jakos tak czas lecial, az wkoncu cos mnie raz tknelo i zadzwonilam do niego poprostu, zeby uslyszec co tam u niego itd.. sptkalismy sie, pogadalismy, posmialismy i jakos tak wyszlo ze zaczelismy znow co.chwila do siebie.pisac, dzwonic, czesciej sie spotykac.. az wkoncu doszlo miedzy nami (po raz pierwszy) do upojnej nocy ze tak sie wyraze i jakos tak sie stalo ze sprobowalismy na nowo co wyszlo samo od siebie w sumie bo jego wypowoedz po tej nocy byla powalajaca "wiesz ze teraz juz jestes tylko moja?" hah jak sobie to przypominam to az sie smieje do telefonu no i tak teraz w sumie jestesmy juz 2 i pol roku ze soba a wiec nasza kruszynka bedzie dla nas prezentem na 3 rocznice
A jak juz zdradzamy swoj wiek to ja mam 23
Polowkowe - jesli sie nie myle, bo.z tymi nazwami nie ogarniam do tej pory mam na 7.12. moze sie wtedy dowiemy, co tam w brzuszku sie chowa oby bo juz ta ciekawosc daje po sobie znac hihi^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 23:01
-
A powiedzcie mi.dziewczyny, bo chyba jestesmy jedyne ktore jeszcze nie spia jak u was z brzuszkiem, widac juz cos? bo ja za cholere u siebie jeszcze nic nie widze. Moj mi dzisiaj wlasnie z takim teksem wyjechal "ty naprawde brzucha nie widzisz? stan przed lustrem " a ja na to ze nie no bo caly czas sobie tlumacze i jemu tez tak powiedzialam ze JA nic nie widze bo z jednej strony widze swoj brzuch na codzien a JESLI wogole widac jakis balonik to bardziej bym powiedziala ze to przez te zaparcia i wzdecia ktore mam przez napoje gazowane i wiem ze jelita wolniej pracuja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 23:04
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Chciałam się tylko pochwalić że dziś zaczynam
5 miesiąc !!!
18tydzień A teraz zabieram się za zaległości z poprzednich stron bo mam trochę do nadrobieniaXKamaCX, Katka., Lukrecja, Katy, kattalinna, klaudyna27 lubią tę wiadomość
-
Rany jakie stare baby tu siedzą, zabieram się stąd, bo się jeszcze przy Was szybciej zestarzeję
Paulettaa ja 5 miesiąc zacznę liczyć po skończonym 18 tygodniu. Ale właśnie zdałam sobie sprawę, że to już za kilka dni. Tak mi się wlokło a tymczasem nie wiem kiedy tyle mi umknęło w ciągłym zamartwianiu się.
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope wrote:Rany jakie stare baby tu siedzą, zabieram się stąd, bo się jeszcze przy Was szybciej zestarzeję
Paulettaa ja 5 miesiąc zacznę liczyć po skończonym 18 tygodniu. Ale właśnie zdałam sobie sprawę, że to już za kilka dni. Tak mi się wlokło a tymczasem nie wiem kiedy tyle mi umknęło w ciągłym zamartwianiu się.
Oj tam. Ja sie tam jeszcze staro.nie czuje
Wszystkie jestesmy piekne i mlodeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 23:08
-
5 Miesiąc... Pauletta, jak ten czas leci:D
XKamaCX, u mnie już widać jak mam obcisłe ciuchy. Ale to moja trzecia ciąża, mimo iż byłam w miarę szczupła to mięśnie mam słabe. Te pierwsze tygodnie bez ćwiczeń dały o sobie znać. Nie przytyłam, zdrowo się odżywiam, a czuję się większa.
Ja mam 33 latka. Wyszłam za mną jako 19-latka, czyste szaleństwo i nie wiem jak moi rodzice się na to zgodzili:P Mimo iż naprawdę byłam na to gotowa. 2,5 roku później urodziła się moja pierwsza córa, a 1,5 roku później druga. Na szczęście co raz słyszę, że wyglądam za młodo na takie duże dzieci;) Podczas ostatnich urodzin jakoś tak intensywniej odczułam swój wiek. Ale Młodsza przyszła z odsieczą: Mamo, nie martw się. Pamiętaj, tata zawsze będzie 5 lat starszy od Ciebie.
Dziewczyny mam pytanie. Gdzie mogę kupić dobrej jakości leginsy? Kiedyś kupowałam w decathlonie, ale te które przyszły teraz są straszne. Po pierwszym praniu mam ochotę przeznaczyć je na szmaty. Kolor się sprał, są strasznie duże i długie - a mam 170 i mi wiszą, jakby to były przynajmniej XXXL. Kupiłam sobie rajstopy bardzo grube, ale wrzynają mi się w brzuch po pewnym czasie. Chyba zainwestuje już w ciążowe. Ale mimo wszystkie chcę leginsy. -
Aaaa Feeva tak mi się przypomniało, obchodzimy urodziny tego samego dnia
No i wlansie, w przyszłym roku koncze33 lata, więc i ja dołączę do grona dojrzałych ale to trzecie dziecko, więc choć tyle ratuje sytuację
Chicchic cieszę się że doszliscie do porozumienia!!!! A co do samej siłowni, mój mąż odkąd zeszłam w pierwszą ciążę zaczął ćwiczyć w domu. Nie wiem jakie ćwiczenia wykonuje twój partner, ale mój do ćwiczeń używa trzech rzeczy: kettelbela,taśm tr-x i... Podłogi teraz to już nawet dzieci robią z nim pompki
W ten sposób ni marnuje czasu na dojazdy do siłowni a robi to co lubi.... No j może ćwiczyc tak naprawdę o dowolnej porze... W weekendy zwykle rano a w tygodniu wieczorami- mnie to bardzo odpowiada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 23:41
Jagna 15.04.2018 -
Rillia wrote:5 Miesiąc... Pauletta, jak ten czas leci:D
XKamaCX, u mnie już widać jak mam obcisłe ciuchy. Ale to moja trzecia ciąża, mimo iż byłam w miarę szczupła to mięśnie mam słabe. Te pierwsze tygodnie bez ćwiczeń dały o sobie znać. Nie przytyłam, zdrowo się odżywiam, a czuję się większa.
Ja mam 33 latka. Wyszłam za mną jako 19-latka, czyste szaleństwo i nie wiem jak moi rodzice się na to zgodzili:P Mimo iż naprawdę byłam na to gotowa. 2,5 roku później urodziła się moja pierwsza córa, a 1,5 roku później druga. Na szczęście co raz słyszę, że wyglądam za młodo na takie duże dzieci;) Podczas ostatnich urodzin jakoś tak intensywniej odczułam swój wiek. Ale Młodsza przyszła z odsieczą: Mamo, nie martw się. Pamiętaj, tata zawsze będzie 5 lat starszy od Ciebie.
Dziewczyny mam pytanie. Gdzie mogę kupić dobrej jakości leginsy? Kiedyś kupowałam w decathlonie, ale te które przyszły teraz są straszne. Po pierwszym praniu mam ochotę przeznaczyć je na szmaty. Kolor się sprał, są strasznie duże i długie - a mam 170 i mi wiszą, jakby to były przynajmniej XXXL. Kupiłam sobie rajstopy bardzo grube, ale wrzynają mi się w brzuch po pewnym czasie. Chyba zainwestuje już w ciążowe. Ale mimo wszystkie chcę leginsy.
Ale powiem ci.ze corcia.ci sie udala widac jak.bardzo.chce cie pocieszyc
A co.do legginsow to powiem ci ze ja zawsze w h&m kupowalam i do tej pory jestem zadowolona nawet mama mi ostatnio.ciazowe zprezentowala i o ile sie nie myle to chyba tez z h&m
-
Po mnie jeszcze też nie widać, ale jestem parę tygodni do tyłu. To moja pierwsza ciąża i jakoś nie czekam na brzuch. Im później wyskoczy i im mniejszy tym dla mnie lepiej. Czekam za to bardzo na ruchy płodu, ale łożysko tworzy mi się na przedniej ścianie więc pewnie sobie poczekam, choć czasami wydaje mi się, że czuje coś więcej niż działanie kosmków jelitowych to niestety nie mam porównania..
Urodzę w wieku 31 lat. Zatem wg forumowej klasyfikacji, jako ta starsza. Jak wszystko pójdzie bez komplikacji, planuję jeszcze dwójkę, więc za pare lat w ogóle będę w innym wątku straszyć jako matuzalem.
W drugim trymestrze wróciły mi bardzo silne mdłości, znowu nie czerpie żadnej przyjemności z jedzenia i na nic nie mam ochoty.. Wszyscy mi mówią, że poczuje zaraz wiecej energii a ja śpię do 15, potem dwie godziny drzemki i chodzę spać przed północą. O co chodzi?..
Dobrego dnia!
Kamcia- spokojnego i szczęśliwego powrotu do domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 06:38