Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę skąd ta krew Kamcia?
Lekarze cos mowia?
Domyślam sie ze nie jest to niebezpieczne skoro puszczają ale skąd to leci?
U mnie po burzliwym pierwszym trymestrze nadszedł czas na płaczliwy.
Non stop sie wzruszam.
Wlasnie usypialam synka i łzy mi popłynęły bo tak bardzo go kocham i jest takim moim wyczekanym cudem.
Wczoraj leciała pierwsza miłość - serial - ogolnie nie oglądam tv ale zawiesiłam sie na nim i tam gość chyba tętniaka ma a ja sie popłakałam bo serialowej partnerki nie poznał po operacji :o
Az mi sie śmiać chce z tych emocjiZanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
Zanim się urodziliście- KOCHAŁAM WAS,
Zanim minęła 1 godzina Waszego życia - BYŁAM GOTOWA ZA WAS UMRZEĆ.
2016&2018 -
Ja mam takie kłucie brzucha, po bokach, pośrodku, w pachwinach, nawet jakby szyjki macicy. Od dawna mi się zdarza a z moją ciążą coraz lepiej wg lekarza i się tym nie przejmuje. Teraz jest czas na duże zmiany w obrębie jamy brzusznej, rozciąga się, macica, jelita, niektóre kobiety to czują bardziej, po prostu. Wydaje mi się, że w większości przypadków to jest prawidłowy, fizjologiczny objaw. Jeżeli na wizycie wszystko było ok, to możesz ewentualnie się skontaktować z ginekologiem dla własnego spokoju, powinno pomóc.
Ja się nawet niepokoje jak mnie przestaje kłuć na kilka dni, tak się przyzwyczaiłam. Mam więc zupełnie inne podejście.
Co innego bóle skurczowe podbrzusza - te mnie przerażają..Od jakiegoś czasu mam z nimi spokój, na szczęście.. -
Koralowa
Dzisiejsze brudzenie nie jest czerwone. Niby ten kolor wskazuje na dalsze oczyszczanie z tego co w środku zostało. Żywa krew świadczy że coś teraz się dzieje. Oba usg prawidłowe-nie widać ani krwiakow ani odklejania się kosmowki. Padło raz że może stary krwiak(ktorego jednak nikt nie zauważył).zatem oficjalnej prZyczyny nie ma. Więc tym bardziej rygor i oszczedny maksymalnie tryb życia -
Nie martw się. Ja wczoraj czysto, a dziś znowu jakaś brunatna plamka. I tez niby jakis krwiaczek, ktory sie teraz czyści. Ale dziś przyjechałam już posiedzieć do biura. Jestem prawnikiem, więc raczej się nie męczę w pracy, a zawsze to jakaś rozrywka.
-
Hej dziewczyny
dzisiaj znalazlam to forum
Jestem w 14 tyg ciązy i 6 dniu Termin to 20 maj Witam wszystkie mamy z maja:)
ChicChic, Kropka88, Katka., kattalinna, Rillia, Kamska, XKamaCX, Jagoda14, Feeva, malwka08, Witch15 lubią tę wiadomość
klaudyna27 -
Anula1981 wrote:Chyba jednak ja jestem tu najstarsza, w chwili urodzenia będę miała 37 lat
Nie jesteś najstarsza
Pokażę Wam jak widzę swój brzuch z mojej perspektywy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ad4821d5976.jpg
Przez wczorajsze rozmowy śniło mi się dzisiaj, że poszłam do podstawówki molestować seksualnie trzech chłopców w ubikacji! Masakra! J.S ale czytam, że z Tobą nie lepiej hahaha
Kamcia to czekam aż będziesz nadawać z łóżka w domu
A tak w ogóle to dziś zadzwonili, że jutro mam endokrynologa, LOL...kamciaelcia, Katka., Kropka88, Jagoda14 lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Tak długo piszę post, jedząc, dzwoniąc, robiąc herbatę, siku, że Kamcia zdarzyła do domu dojechać
Kamcia Ty grubasieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 13:21
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Katka kochana, termin z ostatecznego usg jednak 28.04. Prawie, prawie maj Jak masz chwilę, popraw proszę :*
Wiecie co, mam tak nasr..e w głowie, że pojawiła mi się jakże głupia myśl, że za dwa tygodnie juz nie będzie mi grozić poronienie. Będzie mi groził poród przedwczesny! Jest tu psychiatra?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 13:32
Kropka88, Katka. lubią tę wiadomość
-
Klaudyna, witaj
Hoope no cudny jest! A sen z molestowaniem - ciekawe do czego dojdzie pozniej haha, nie moge z tych ciazowych snow
Kamcia, odpoczywaj i trzymaj sie, dokladnie nadawaj do nas z lozka
Zbieram sie do pieczenia ciasta z gruszkami, ale najpierw bede konsumowac cosHoope lubi tę wiadomość