X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • klaudyna27 Znajoma

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ,a macie jakieś smaki , albo potrawy co jadłybyście cały czas ?:)

a imiona już coś myślałyście ?:)
    Mi się podoba dla dziewczynki Helena ,a dla chłopca nie mam ,męzowi się podoba Remigiusz -Remek , ale ja mam mieszane uczucia ;d

klaudyna27
  • ChicChic Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do 12 tygodnia jadłam tylko kabanosy.

Mikołaj albo Emilka (względnie Ewa..).

Podobno erotyczne sny to norma. Miałam może ze 3. Mój facet aż mi zazdrościł:)

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patryk
    Ale jeszcze liczę że jednak Małgosia

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina
    Ja się poparzylam porządnie i synuś nic nie ma :)
    A wczoraj na wizycie wieczorem lekarz do mnie tak po cichu"buuuu" i się śmieje że przecież ciężarnej nie wolno straszyć ;) ale się posmialismy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :D Śliczne brzuszki macie <3

Kamcia, super że już wyszłaś - jednak dom to dom :)

Co do głupich snów i gadania przez sen to u mnie norma :D Raz mnie mój T nagrał, to mruczałam i bełkotałam, jakbym modliła się do jakiegoś demona. Masakra :D Ostatnio śniła mi się inwazja zombie... Nie chcę przeżyć tego drugi raz, serio. Trzymałam siku pół nocy bo się bałam, a potem budziłam męża żeby ze mną poszedł bo bym się zlała w wyro :(

Ja się ostatnio ogarnęłam, że prawo jazdy mi wygasło we wrześniu hahahah! Muszę teraz jeszcze wybulić 200zł za badania, bo miałam prawko tylko na 5 lat bo noszę okulary :/

A moj brzusio prezentuje sie tak:

34rdabt.jpg

<3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 15:29

kattalinna, kamciaelcia, Kropka88, J.S, klaudyna27, XKamaCX, Kira91, Katy, Katka., D_basiula, Sela lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva
    Śliczny brzusio :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż dostal teraz wyjątkowo wolne i też nie wyjechal na te dwa tygodnie. Obok mieszka jego kolega z pracy(był też chrzestnym córki), który mu to wolne załatwił ale sam oczywiscie wyjechał. Moj mąż przed chwilą spotkał jego żonę :) szybko zauwazyla że drugie auto (co stalo pod szpitalem) jest pod blokiem czyli ja już w domu?? Hehe każdy obserwuje, widzi i mysli że kombinujemy :) dziś też mąż musiał podjechać do pracy oficjalnie to wolne wypisać. Oczywiście wziął ze sobą małego :( jakież bylo tam zdziwienie:) że nie oszukuje haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 15:36

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Fermina Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczny Feeva. :)

Jak się patrzę na Wasze brzuchy to nie wierzę, że mi taki wyrośnie. Wydają mi się ogromne. ;)

Mi się wydaje, że w ciąży mam mniej głupich snów niż przed. Wcześniej to dopiero były jazdy i pamiętałam sny z każdej nocy, teraz rzadko coś zapamiętuję..

U mnie oparzenia to chleb powszedni, zawsze mam na rękach jakieś świeże i kilka starych, to nie ciążowa niezdarność tylko bardziej cecha przyrodzona...

U nas dla chłopaka ciągle nic. Po prostu nie istnieje imię męskie, które mi się na tyle podoba i przy którym czuję, że będę mogła tak mówić do dziecka.. :( Przejrzałam już dziesiątki list z imionami i nic..

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 -👶

age.png
  • kattalinna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musiałam aż na telefonie się zalogować, żeby te Wasze brzuchy obejrzeć :) ale ciekawostka - mój pracodawca widocznie nie widzi nic niebezpiecznego w brzuchu Feevy bo ten obrazek nie jest zablokowany ;)

mój brzuch coraz większy, ale ciągle I tak podobno taki, jakbym się bardziej najadła. Ja oczywiście widzę, że jest wielki już od jakiegoś 7 tc ;)

Feeva lubi tę wiadomość

age.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva też grubas :P Brzuch już dalej niż cycki hłe hłe hłe. Pięknościowy!

My też nie mamy imienia dla chłopca, wszystkie są brzydkie albo źle mi się kojarzą.

Też ciągle coś rozwalam, wylewam, parzę się, zapominam słowa, TZ woła za mną że mam budyń zamiast mózgu.

Feeva załóż szkła kontaktowe, zrób badania u jakiegoś dziadka prywatnie i będziesz miała prawko 15 lat.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 15:50

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • ChicChic Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam brzuszek jak Feeva.
    Ale dziewczyny w pracy i tak mówią, że nie widać. Ogólnie jestem szczupła, więc czarne legginsy, muszkieterki i tylko bluzka luźniejsza. Jak patrze w lustro, to się pocieszam że jeszcze całkiem fajna ze mnie laska :P
    Ok - koniec pracy (głównie pisałam na forum i oglądałam ciuszki i mebelki).
    Czas się przebić przez katowickie korki.

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• J.S Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina, mojemu tez by zabraklo miejsca, bo ja troche taka niezdarna jestem, takze kilka razy sie juz oparzylam, dobrze ze nie wierze w te bzdury ;)

Feeva, cudowny. Ja mam tylko zdjecia odslonietego, bo wtedy go widac, a tak pod ubraniem to srednio chyba ze jest cos bardzo opiete.

Kattalina, ja mam taki, jakbym miala wzdecie ciagle :D

Ciasto w piekarniku, zobaczymy co wyrosnie

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pracuję z dzieciakami i dla mnie wszelkie imiona przechodzą ostrą weryfikację :) nie trudno u mnie o kiepskie skojarzenia

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • klaudyna27 Znajoma

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobnie ,żadne imię męskie nie jest dobre dla syna i po cichu liczę ,ze to jednak będzie dziewuszka ,ale wszelkie znaki na niebie i ziemi zwiastują chłopoka ;D bezimienny ;D

klaudyna27
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak, urósł już. Już mi ciężko się TAM ogolić :D

Hoope, a to oni nie mają gdzieś w aktach, że powinnam mieć odświeżone badanie? Soczewki mam, zaoszczędziłabym 200zł (co dla mnie jest sporo, bo pewnie tylko bym weszła, dostała papier i nara) i miałabym prawko na dłużej.
    Nie wiem czy dobrze rozumuję :D U mnie niestety jest tylko jeden ziomek od takich badań, jest mendą i bulić trzeba 200zł :/ No i takie prawko wydają na 5 lat jak ktoś ma problemy ze wzrokiem :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 16:04

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva
    Cudownie ozdrowialas :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można tak? :D Nie przysrają się?

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciąża działa cuda...
    Nie wiem jak całkiem formalnie to wygląda
    Ale są przecież wady wzroku które się leczy np operacyjnie
    Więc chyba na całe życie nie jest to przesadzone?
    Ja chyba mam jeszcze prawko bez daty waznosci
    Ale chyba

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • XKamaCX Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, sliczny brzusio <3

Apropo snow, jeszcze mi sie przypomnialo ze jakis tydzien temu brat mojego oznajmil mi ze mu sie snilam z juz dosc sporym brzuchem :D a ja sobie tylko mysle: gdzie wy go wszyscy widzicie a ja nie?! :P Ja tez chce :D

• w koncuu(!) sie dodzwonilam. ALLELUJAH! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 16:10

9bb07cc353.png
    <3
    201805234565.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ktoras z was jest na niemieckiej umowie o prace? Chcialabym sie dopytac kiedy mam skladac wniosek o elternzeit i elterngeld, bo kurcze zielona jestem :/ Moze akurat ktos cos wie ;)

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
‹‹ 317 318 319 320 321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ