Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Amygdala, najlepiej zapytaj lekarza. On zna Twoją historię i będzie potrafił najlepiej zinterpretować wyniki. To co widać czarno na białym to niskie ryzyko tych trzech wad u dziecka
Mała Matylda, brzuszek masz zgrabniutki, faktycznie widać już tę różnicęLada chwila poczujesz ten "słodki ciężar"
Asix ja przy przeziębieniu ratowałam się paracetamolem, inhalacjami i tantum verde do gardła. Na szczęście pomogło.Jagna15.04.2018
-
Dziękuję wam za opinie dotyczace wagi dzidziusia. Ja sie uspokajam faktem że lekarz powiedział by mi ze dziecko jest za chude a poza tym to gdyby było coś nie tak to chyba byłby problem z sercem i z wzrastaniem malucha na długość. A mój sobie ładnie rośnie. Zresztą naprawdę mam dość wyszukiwania sobie zmartwień. Dziecko go czuje, ja to czuje, otoczenie to czuje
Jest mi tylko czasem przykro ze niektórzy bliscy kiedy mówię o obawach jakie mam kwotuja moje słowa ,, wymyslasz sobie na siłę, szukasz na siłę". Szkoda ze nie wiedza ze taka postawą oceniajaca sprawiaja ze odechciewa mi się zwiezen na przyszłość i kiedy następnym razem ktoś zapyta odpowiem ,, tak jasne wszystko gra". Niestety ostatnio zawodze sie na ludziach, oddalam od ludzi... Nawet moj mąż stwierdził ostatnio ze ja nie lubie ludzi. A to nie do konca prawda. Po prostu stałam sie wyczulona na pewne postawy i prościej mi zrobić przykrość. Nie wiem czy to efekt przewrazliwienia w ciąży czy mojego charakteru ale naprawde czasem wolałabym sie odizolowac od innych. Po prostu chyba jestem zmeczona ze w naszym zyciu brakuje miejsca na samotnośćhmm ale mam rozkminy. Masakra
-
MysiaMarysia wrote:Amygdala, najlepiej zapytaj lekarza. On zna Twoją historię i będzie potrafił najlepiej zinterpretować wyniki. To co widać czarno na białym to niskie ryzyko tych trzech wad u dziecka
Mała Matylda, brzuszek masz zgrabniutki, faktycznie widać już tę różnicęLada chwila poczujesz ten "słodki ciężar"
Asix ja przy przeziębieniu ratowałam się paracetamolem, inhalacjami i tantum verde do gardła. Na szczęście pomogło. -
nick nieaktualnyDziewczyny sprzed kilku chwil wysylam Wam dobre wiruski z moja 14cm i 232g corcia ❤ bedzie dobrze i Wasze malenstwa beda zdrowe :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce7e65b6ca6b.gifKatka., Fatalita, Mała Matylda, Asix, jangwa_maua, J.S, kelegena, Kropka88, Kira91, Witch15, Lukrecja, Hoope, malwka08, kattalinna lubią tę wiadomość
-
PodwojnaMamaWdwupaku wrote:Dziewczyny sprzed kilku chwil wysylam Wam dobre wiruski z moja 14cm i 232g corcia ❤ bedzie dobrze i Wasze malenstwa beda zdrowe :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce7e65b6ca6b.gifPodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
-
PodwojnaMamaWdwupaku wrote:Dziewczyny sprzed kilku chwil wysylam Wam dobre wiruski z moja 14cm i 232g corcia ❤ bedzie dobrze i Wasze malenstwa beda zdrowe :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce7e65b6ca6b.gif
Szkoda, że nie można serduszka dać, zamiast "lubię"
ŚlicznusiaKira91, PodwojnaMamaWdwupaku lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Amygdala proponuje ci sie nie zaglebiac w to, bo ja wczoraj pomimo ze ryzyko mam bardzo niskie zaczelam wnikliwie analizowac moje wyniki biochemii i to wszystko bez sensu, nie jestesmy lekarzami, a tak mozna sobie gdybac. Mi lekarz powiedzial ze jest dobrze, ryzyko niskie - nic wiecej mi nie potrzeba. Ty takze masz niskie ryzyko, wiec spij spokojnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 13:04
PodwojnaMamaWdwupaku, amygdala lubią tę wiadomość
-
Amygdala proponuje ci sie nie zaglebiac w to, bo ja wczoraj pomimo ze ryzyko mam bardzo niskie zaczelam wbijliwie analizowac moje wyniki biochemii i to wszystko bez sensu, nie jestesmy lekarzami, a tak mozna sobie gdybac. Mi lekarz powiedzial ze jest dobrze, ryzyko niskie - nic wiecej mi nie potrzeba. Ty takze masz niskie ryzyko, wiec spij spokojnie
PodwojnaMama, cud dziewczynka
Sorki ale dwa posty mi sie wkleillyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 13:05
amygdala lubi tę wiadomość
-
Jestem już w domu. Najpierw lekarka dokładnie wszystko sprawdziłam na usg i powiedziała, że wszystko jest idealne, że z samego usg nie widać aby było chore. A później zrobiła amniopunkcje. Nie jest źle, uklucie jak przy pobraniu krwi,jedynie nie przyjemne gdy pęcherz przebijała, ale to nic nie boli. Wszystko trwało może z 15 sekund. Jutro będą dzwonić ze wstępnym wynikiem a całość do dwóch tygodni będzie.
PodwojnaMamaWdwupaku, kamciaelcia, Witch15, Kropka88, Anusias, Hoope, amygdala, MysiaMarysia, Fermina, Katka. lubią tę wiadomość
-
Hej! Nie bylo mnie tu kilka dni I mysle ze juz Was nie nadrobie
zescie nabazgraly
mam nadzieje ze wszystko u Was gra
Milego tygoodniaaa
Ps. Moj Maz dzis dostal wymarzony awans. A co tam, pochwale sie
Fermina, Katka. lubią tę wiadomość
-
Anula musi być dobrze.
Kira gratulacje dla męża przyda się awans bo będzie na co wydawać.
Ja w weekend me dziecię pobujałam na koncercie a za dwa tygodnie kolejne. Hoduje małego rockmena haha. Jeśli słyszy to chyba sie mu podobało bo żadnych ruchów nie wyczułam albo słodko spał . Bo pierworodny dostawał wariacji jak szłam do kościoła i były organy . Nie wiem czy takie wibracje mu się nie podobały ale mi aż słabo było . -
Ja dzieki tym problemom mam prztnajmniej porzadek w domu, wszystko wyprasowane lacznie z posciela a w pracy zadnych zaleglosci. Musze miec zajecie zeby nie myslec. Ale teraz czekam w sądzie na rozprawe i z nudow znowu czytam o wszystkich chorobach swiata.
Gratuje slicznych i zdrowych dzieciaczkow:)
-
Hej dziewczyny;) nadrobiłam własnie teraz zaleglosci w czytaniu , trzymam kciuki za te, ktore maja badania,czekają na wyniki ,czy dzis maja wizyty
Dziewczyny, mam mega boleści w krzyzu ,(kość ogonowa),ciezko mi zlokalizować bol ,generalnie PUPA ;d do tego stopnia ,ze nie moge się podniesc , obrocic na łozku , bardziej boli mnie prawa strona . Ma tak któras z Was?:)Jakiś sposob , jak się pozbyć... dzis mam 15 tydzien i 5 dzien ,brzuszek się pojawił, jest taka piłeczka , ruchow jeszcze nie czujeklaudyna27