Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hoope, ja tez zawsze odnosze takie wrazenie, ze szykuje sie na randke
te trwajace przygotowania i stresik przed spotkaniem haha
U mnie tez wieje, ale nie wywieje, mieszkam w kamienicyDzisiaj kolejna porcja boskich snow, tym razem przez przelyk wkladali mi wedke z haczykiem i probowali wyciagnac dziecko jak rybe. Jestem ciekawa co bedzie dalej...
-
Ja miałam ciężką noc, wiało jak cholera i co chwilę się budziłam, a jak już spałam to śniła mi się ognista trąba powietrzna
na szczęście już tak bardzo nie wieje, a w całym mieście zniszczenia...powiedziałam, że na wiosnę wycinamy wszystkie wysokie drzewa! Miłego dnia wszystkim
-
Hej dziewczyny
nie mam czasu nadrabiać, bo strasznis dużo piszecie
U nas leci dzionek za dniemEeva fika jak szalona, szczególnie w nocy daje o sobie znać.
Pozdrawiamy :-*Fermina, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Witajcie, mamuśki
To moja trzecia ciąża, termin na 22 maja. Niby ma być upragniona dziewczynka, w domu dwa chłopaczki, starszy ma 5 lat, młodszy w kwietniu kończy dwa latka.
Jak samopoczucie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 10:02
Katka., malwka08, Fatalita, kattalinna, Fermina, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Musimy chyba zrobić sennik ciężarnych, dla śmiechu
Siedzę w poczekalni, mały poślizg, ledwo godzinny... Żeby na randce czekać na faceta, szczyt szczytów. Wyjdę! Teraz niech on czeka.Loullie, malwka08, Fermina lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Heja
Za mną już druga ciężka noc.. Wczoraj wstałam o 4 i nie mogłam już spać, a dzisiaj o 2:44. Jakaś masakra. Ja na randkę z lekarzem muszę poczekać do przyszłego piątku, już się nie mogę doczekacOstatnie zdjęcie dzidziulka mam z 2 listopada
U nas ani sniegu ani wiatru jakies mocnego. A snieg by się przydał na Święta. Dajcie trochę od siebie
Hoope powodzenia na randce, tylko pamietaj, żeby to on zrobił ten pierwszy krokNie rozbieraj się za szybko
Fatalita, Hoope lubią tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny, przejrzałam kilka ostatnich stron, ale od początku nie dam raczy wszystkiego przeczytać. To moja druga ciążą, pierwsza straciłam w 12 tc, to co przeżyliśmy nie da się opisać, nasz kochany Synek zawsze będzie w naszych sercach.
Pierwszy trymestr był dla mnie wykańczający psychicznie i fizycznie, wymiotowałam przez 6 tyg. praktycznie codziennie, ale najważniejsze, że przeszło i z naszym maleństwem jest wszystko dobrze. Ruchy czuję już od kilku tygodni, brzuch w ostatnim czasie sporo mi wypchnęło. Jeśli chodzi o zus, to mi do tej pory w miarę regularnie wypłacali, ale teraz się ociągali ponad 2 tygodnie od zakończenia zwolnienia, najlepiej tam zadzwonić to powiedzą co i jak. U mnie też wieje i od 3 dni boli mnie głowa, chyba przez tą pogodę, oby do wiosny.Katka., Fermina lubią tę wiadomość
-
MajowaMamusia wrote:Witam dziewczyny, przejrzałam kilka ostatnich stron, ale od początku nie dam raczy wszystkiego przeczytać. To moja druga ciążą, pierwsza straciłam w 12 tc, to co przeżyliśmy nie da się opisać, nasz kochany Synek zawsze będzie w naszych sercach.
Pierwszy trymestr był dla mnie wykańczający psychicznie i fizycznie, wymiotowałam przez 6 tyg. praktycznie codziennie, ale najważniejsze, że przeszło i z naszym maleństwem jest wszystko dobrze. Ruchy czuję już od kilku tygodni, brzuch w ostatnim czasie sporo mi wypchnęło. Jeśli chodzi o zus, to mi do tej pory w miarę regularnie wypłacali, ale teraz się ociągali ponad 2 tygodnie od zakończenia zwolnienia, najlepiej tam zadzwonić to powiedzą co i jak. U mnie też wieje i od 3 dni boli mnie głowa, chyba przez tą pogodę, oby do wiosny.na kiedy masz termin porodu? Znasz już płeć?
-
A ja po krzywej. Jakoś przeżyłam.. mam nadzieję,że z cukrem będzie ok.
U nas imię dla dziewczynki wybrane. Dla chłopca w sumie nie myśleliśmy jak dwa razy już usłyszałam,że raczej córka ,ale nigdy nie wiadomo. Z wybieraniem w sumie aż tak ciężko nie było. Pytam mojego jakie mu się podobają A on "nie wiem". No to przedstawilam moje propozycje i to które mi najbardziej się podobało i bez problemu się zgodził. Sam nawet częściej posługuje się imieniem niż ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 11:34
-
nick nieaktualnyTermin mam na 18 maja, płeć jeszcze nieznana, ale coś mi się wydaje, że będzie dziewczynka. Imiona u nas już raczej ostatecznie wybrane w sumie już od dawna nam się podobały Zuzia i Leoś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 11:38
Katka. lubi tę wiadomość
-
Dzień do-bry!
Loullie - witaj witaj:)
MajowaMawmusia - Ciebie również witam
U mnie miał być Leoś, dwa tygodnie mój brzuch był tak nazywanyMam nadzieję, że córa, nie będzie miała mi za złe...
JangwaMaua - najgorsze te pierwsze pół godziny w stanie "nie rzygaj, nie rzygaj...bo będziesz musiała to wypić jeszcze raz".
Trzymam kciuki za wyniki.
Hoope - jakbym siebie widziała wczoraj. Makijaż, ogolone całe ciało, włosy ułożone, perfumy, no rzeczywiście jak na randkę. Jeszcze wczoraj męża podpuszczałam, żeby zobaczył czy ładnie sobie dół ogoliłam, żeby to wstydu przed moim nowszym chłopakiem nie było
A mąż skubany wczoraj zapytał gina czy możemy współżyć. No nie podejrzewałam go, że się przełamie. Tak więc o ile nie będziemy tego robić głową w dół to możemy...ehh...
A ja gdy zasypiałam już słodko o 2.00 to dostałam takiego ataku swędzących kostek, że myślałam, że oszaleje. Podpuchły mi. Nogi do chłopnej wody, hektolitry balsamu i siedziałam do 4.00 obierając pieczarki na pierogi. Dopiero po 4.00 przestało na tyle swędzieć, że mogłam iść spać. Nie wiem co to było. Dziś opuchnięcia już nie ma o.0Loullie lubi tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O.