Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dopiero jem ostatnia kolację
na całe szczęście zdążę przed 2.00:)
Też się dzisiaj napracowałam, dzidzia coraz mocniej kopie, już trzeci dzień widzę gołym okiem mocniejsze kopniaczki
Kobietki! Wszystkiego dobrego Wam życzę. Aby te Święta upłynąły Wam w spokojnej i radosnej atmosferze :*
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Fatalita, ty jeszcze kolacje a ja dopiero skończyłam przygotowywania
jeszcze tylko rano barszcz i karp
a no i ziemniaki do zurku ugotować, krokiety do pieca i uszka do gara
pierdziele... Potem odplywam i mnie nie ma.. Odpoczynek czas zacząć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2017, 02:07
-
Dla Was również zdrowych, spokojnych Świąt:)
Wczoraj ułaziłam się strasznie. Ustalam. Jedna stopę miałam napuchnięta i trochę żyłki mi popękały. Mimo zmęczenia nie mogłam zasnąć. Do tego tak wiało w nocy. Myślałam, że okno wleci mi do łóżka. Dziś znów trochę roboty. Ale nie dam rady tak stać jak wczoraj. Na szczęście przyjechała moja siostra i jest więcej rąk do pomocy:) -
Zdrowych, Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich Majówek!
nie przejadac się- a jeśli już to żeby obyło się bez zołądkowych rewolucji, mało stania przy garach i jak najwięcej leżenia brzuszkami do góry. No i duuuuzo świątecznych kopniakow
.
J.S lubi tę wiadomość
-
Jagoda gratulacje nie martw się z imieniem jeszcze masz trochę czasu moje dzieci prawie wszystkie jeszcze po porodzie były bezimienne ,położna sobie żartowała co robiłam przez całe 9 miesięcy że imienia nie wybrałam ale mi jest ciężko wybrać imię jak nie widzę dzieciątka bo myślę a co będzie jak nie będzie imię do niego pasować ? A jeszcze jest tyle fajnych imion ,a mieszkając za granicą dodatkowo kwestia czy lepiej polskie czy zagraniczne żeby potem dziecko nie miało kłopotu że oni nie będą umieli wypowiedzieć no mówię wam cała filozofia
Zdrowych wesołych i spokojnych Świąt wszystkim -
Wesołych Świąt! Cudownego czasu z Rodzinami!
Nie miałam czasu pisać, jestem teraz tylko dla rodzinki.Od rana nie mamy prądu ale wszystko gotowe a team mam taki, że nawet nas cieszy siedzenie przy świecach.
odezwę się pewnie dopiero po Świętach.
J.S lubi tę wiadomość
-
Wesołych, spokojnych Świąt dla Was wszystkich dziewczynki i dla Waszych najbliższych. To ostatnie takie Święta, niech więc będą wyjątkowym wstępem do Nowego, pełnego wrażeń i zmian Roku :*
J.S lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Jagoda14 wrote:zaskoczenie...? od początku cała rodzina przepowiadala chłopak chłopak mąż tez, aż w końcu sama zaczęłam w to wierzyć. Mial byc Janek... bedzie... o matko nie mam pojecia. ale dzisiejsza wiadomość jest cudowna.szczęście niesamowite.
Patryka ja tez mam bardzo obfite uplawy - woda bezbarwna bezwonna panika była że to może wody może coś... okazało się że to nic groźnego poprostu taka natura. ale macie racje lepiej sprawdzić i mieć spokojne myśli.
Wesołych i spokojnych świąt dziewczyny:) cieszmy sie że akurat przypadło nam być w ciąży w tak pięknym okresie świątecznym:) cieszmy się dzieciaczkami w brzuchu i czujcie się wspaniale:* -
Wesołych, zdrowych świat dziewczyny :-*
U nas niestety zmiana planów, zamiast jechać do rodziny - zostajemy w domu o śledziach i jednym cieście. Córka ma 40 stopni gorączki, czekamy na lekarza.... A dopiero co antybiotyk skończyłaJagna15.04.2018
-
Hej dziewczyny, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia :*
U mnie wczoraj było nerwowo mieliśmy małą stłuczkępas mnie bardzo mocno zacisnął płakałam że stresu tak że nie mogłam się ogarnąć bo bałam, że coś się stało maleństwu ale ruchy dobrze czułam i zrezygnowałam z wizyty w szpitalu. Dzisiaj cały dzień w kuchni i trochę brzuch się stawia. Pierwszy raz Wigilia u mnie w domu
także lekko stresowo w te święta.
Pozdrawiam Was serdecznie :*Katka. lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
Wesołych Świąt, spełnienia marzeń i wszelkiej pomyślności!
MysiaMarysia zdrówka dla córeczki!
Madzia_ współczuję przeżyć. Ale powinnaś jeździć z adapterem, każda ciężarna powinna, ja od początku każdej ciąży się z nim nie rozstaje. Dokupiłam nawet do drugiego auta żeby wiecznie nie przekładać.
Dobrze że nic Ci nie jest, ale jako ciężarna powinnaś się zgłosić do lekarza.Katka. lubi tę wiadomość
-
Ja też dostałam pierścionek. No i wieczorny wykład od mojego taty jacy to nieodpowiedzialni jesteśmy. Także na razie radości z prezentu w postaci wnuczki nie ma. Trochę mi przykro,że nie może zrozumieć,że chce żyć po swojemu. Spóźnione wszystkiego dobrego dziewczyny i zdrowia przede wszystkim
MysiaMarysia lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny w ten świąteczny poranek MysiaMarysia przykro mi że takie chorubsko na samą wigilię mam nadzieję że z małą już lepiej,Madzia no nieźle jakby przygotowania do świąt same w sobie nie były wystarczająco stresujące mam nadzieję że spędziłaś fantastyczna wigilię i już dawno zapomniałaś o tym stresie .
Jangwa_maua nie martw się na zapas zobaczysz że jak mała się urodzi dziadek będzie najbardziej zakochany w tej małej księżniczce oczywiście zaraz po ojcu ,starsze pokolenie jeszcze żyje takimi stareotypami pewnie poprostu się martwi