WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Katy Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero wybieram sie do spania, tak mnie pochlonely swiateczne przygotowania..A rano musze wczesnie wstać szykowac wszystko u mamy :p

Ja tez Wam wszystkim zycze radosnych i spokojnych Świąt ;)

J.S lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Fatalita Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 01:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero jem ostatnia kolację :) na całe szczęście zdążę przed 2.00:)

Też się dzisiaj napracowałam, dzidzia coraz mocniej kopie, już trzeci dzień widzę gołym okiem mocniejsze kopniaczki <3

Kobietki! Wszystkiego dobrego Wam życzę. Aby te Święta upłynąły Wam w spokojnej i radosnej atmosferze :*

l22npx9iaxtim23h.png

Nasze aniołki...
    21.09.14 (*) N.
    10.05.17 (*) O.
  • XKamaCX Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2017, 02:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatalita, ty jeszcze kolacje a ja dopiero skończyłam przygotowywania :O jeszcze tylko rano barszcz i karp ;) a no i ziemniaki do zurku ugotować, krokiety do pieca i uszka do gara :P pierdziele... Potem odplywam i mnie nie ma.. Odpoczynek czas zacząć :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2017, 02:07

9bb07cc353.png
    <3
    201805234565.png
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobitki Wesołych Świąt! :)

klz9piqvvra11kd2.png

• Rillia Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla Was również zdrowych, spokojnych Świąt:)

Wczoraj ułaziłam się strasznie. Ustalam. Jedna stopę miałam napuchnięta i trochę żyłki mi popękały. Mimo zmęczenia nie mogłam zasnąć. Do tego tak wiało w nocy. Myślałam, że okno wleci mi do łóżka. Dziś znów trochę roboty. Ale nie dam rady tak stać jak wczoraj. Na szczęście przyjechała moja siostra i jest więcej rąk do pomocy:)

Mila i Boo czekają na Karolka
    dev133pb___.png
  • Kropka88 Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt Dziewczynki :)

Katka. lubi tę wiadomość

gyxwhdgeekj3uuo2.png
  • nat92 Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowych, Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich Majówek! :) nie przejadac się- a jeśli już to żeby obyło się bez zołądkowych rewolucji, mało stania przy garach i jak najwięcej leżenia brzuszkami do góry. No i duuuuzo świątecznych kopniakow :).

J.S lubi tę wiadomość

f2w3dqk3v24l408o.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda gratulacje nie martw się z imieniem jeszcze masz trochę czasu moje dzieci prawie wszystkie jeszcze po porodzie były bezimienne ,położna sobie żartowała co robiłam przez całe 9 miesięcy że imienia nie wybrałam ale mi jest ciężko wybrać imię jak nie widzę dzieciątka bo myślę a co będzie jak nie będzie imię do niego pasować ? A jeszcze jest tyle fajnych imion ,a mieszkając za granicą dodatkowo kwestia czy lepiej polskie czy zagraniczne żeby potem dziecko nie miało kłopotu że oni nie będą umieli wypowiedzieć no mówię wam cała filozofia

Zdrowych wesołych i spokojnych Świąt wszystkim

cf409fc7e7.png
  • Fermina Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt! Cudownego czasu z Rodzinami!

Nie miałam czasu pisać, jestem teraz tylko dla rodzinki. :) Od rana nie mamy prądu ale wszystko gotowe a team mam taki, że nawet nas cieszy siedzenie przy świecach. :) odezwę się pewnie dopiero po Świętach.

J.S lubi tę wiadomość

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 -👶

age.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych, spokojnych Świąt dla Was wszystkich dziewczynki i dla Waszych najbliższych. To ostatnie takie Święta, niech więc będą wyjątkowym wstępem do Nowego, pełnego wrażeń i zmian Roku :*

J.S lubi tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane życzę Wam Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz samych sukcesów w nadchodzącym 2018 Roku !!!! ;-***********

(za rok będzie nas więcej)

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • patryka Przyjaciółka

Wysłany: 24 grudnia 2017, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda14 wrote:
    zaskoczenie...? od początku cała rodzina przepowiadala chłopak chłopak mąż tez, aż w końcu sama zaczęłam w to wierzyć. Mial byc Janek... bedzie... o matko nie mam pojecia. ale dzisiejsza wiadomość jest cudowna.szczęście niesamowite.
    Patryka ja tez mam bardzo obfite uplawy - woda bezbarwna bezwonna panika była że to może wody może coś... okazało się że to nic groźnego poprostu taka natura. ale macie racje lepiej sprawdzić i mieć spokojne myśli.
    Ufff i też że tak powiem ta woda u Ciebie jest czysta i przezroczysta ?? Ja dostałam. W szpitalu na to globulki i mam sprawdzać testami czy to wody czy nie. Ale uspokoilas mnie ze nie tylko ja mam takie przygody.
    Wesołych i spokojnych świąt dziewczyny:) cieszmy sie że akurat przypadło nam być w ciąży w tak pięknym okresie świątecznym:) cieszmy się dzieciaczkami w brzuchu i czujcie się wspaniale:*

• MysiaMarysia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych, zdrowych świat dziewczyny :-*

U nas niestety zmiana planów, zamiast jechać do rodziny - zostajemy w domu o śledziach i jednym cieście. Córka ma 40 stopni gorączki, czekamy na lekarza.... A dopiero co antybiotyk skończyła :-(

Jagna <3 15.04.2018
  • MonikaJ Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny rzadko się udzielam ale chciałabym życzyć zdrowych radosnych świąt:)

aZg, Katka. lubią tę wiadomość

201501064565.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowych, wesołych świąt, majóweczki
    spełnienia najskrytszych marzeń

Katka. lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Madzia_ Przyjaciółka

Wysłany: 24 grudnia 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia :*

U mnie wczoraj było nerwowo mieliśmy małą stłuczkę :/ pas mnie bardzo mocno zacisnął płakałam że stresu tak że nie mogłam się ogarnąć bo bałam, że coś się stało maleństwu ale ruchy dobrze czułam i zrezygnowałam z wizyty w szpitalu. Dzisiaj cały dzień w kuchni i trochę brzuch się stawia. Pierwszy raz Wigilia u mnie w domu ;) także lekko stresowo w te święta.
    Pozdrawiam Was serdecznie :*

Katka. lubi tę wiadomość

uwo93e3kvculwunu.png

Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
    Cykl starań.... wolę nie liczyć :/
    7 cykli CLO + pregnyl
    2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
    -> Gonal + pregnyl
    styczeń-luty hiperstymulacja
  • Ola_Ola Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2017, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt, spełnienia marzeń i wszelkiej pomyślności!

MysiaMarysia zdrówka dla córeczki!

Madzia_ współczuję przeżyć. Ale powinnaś jeździć z adapterem, każda ciężarna powinna, ja od początku każdej ciąży się z nim nie rozstaje. Dokupiłam nawet do drugiego auta żeby wiecznie nie przekładać.
    Dobrze że nic Ci nie jest, ale jako ciężarna powinnaś się zgłosić do lekarza.

Katka. lubi tę wiadomość

f2wl3e5evc7d67pj.png
    ex2bgu1rurd98nmh.png
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam dziewczyny po wigilii?? Pochwalcie się prezentami od waszych facetów? Ja dostałam komplet biżuterii (kolczyki, łańcuszek i pierścionek) :)

klz9piqvvra11kd2.png

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dostałam pierścionek. No i wieczorny wykład od mojego taty jacy to nieodpowiedzialni jesteśmy. Także na razie radości z prezentu w postaci wnuczki nie ma. Trochę mi przykro,że nie może zrozumieć,że chce żyć po swojemu. Spóźnione wszystkiego dobrego dziewczyny i zdrowia przede wszystkim :)

MysiaMarysia lubi tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny w ten świąteczny poranek MysiaMarysia przykro mi że takie chorubsko na samą wigilię mam nadzieję że z małą już lepiej,Madzia no nieźle jakby przygotowania do świąt same w sobie nie były wystarczająco stresujące mam nadzieję że spędziłaś fantastyczna wigilię i już dawno zapomniałaś o tym stresie .
    Jangwa_maua nie martw się na zapas zobaczysz że jak mała się urodzi dziadek będzie najbardziej zakochany w tej małej księżniczce oczywiście zaraz po ojcu ,starsze pokolenie jeszcze żyje takimi stareotypami pewnie poprostu się martwi

cf409fc7e7.png
‹‹ 425 426 427 428 429 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ