Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jangwa przepraszam za polubienie, niechcący.
U nas niestwyy nie jest ani trochę lepiej, córka cały czas gorączkuje, temp.powyzej 40 stopni. Czekamy teraz w szpitalu na badania.
Cała noc przy córce czuwalam.i robiłam.oklady, położyłam się po 4. Mam nadizje, że wreszcie dowiemy się co jej jest
Ogromny stres i strach.... Dobrze, że teściowie blisko, zostali z synkiem....Jagna15.04.2018
-
Witam się świątecznie.
Marysia to nieciekawie u Was wygląda, co za koszmarne ŚwiętaOby szybko znaleziono przyczynę. Niestety znam ten strach o dziecko
Nie zapominaj przy tym o sobie!
Ja odpoczywam. Dopiero dzisiaj czuję przedświąteczne bieganie, nienajlepiej się czuję. Na dokładkę obie dziewczyny przeziębione.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
My się gościliśmy dziś u moich rodziców, była cała rodzinka, ponad 20 osób. Było wesoło, rzadko się spotykamy tak wszyscy
Ale nie dla mnie teraz takie siedzenie i żarcie, na szczęście już w domku na kanapie sobie odpoczywam.
Mąż się jak zwykle nie posłuchał wtedy kiedy powinien i teraz cierpi, ledwo dojechaliśmy pod blok i już pod krzakiem pawia puszczał, no masakra. Niezwyczajny pić wodke
A wczoraj bylismy na 16 u teściów, na 18 u moich rodziców, o 21 byliśmy w domu, o 22 spałam
Z mężem nie robiliśmy sobie prezentów, od teściów dostaliśmy kasę, od mojej siostry (bo robiliśmy losowanie) taki komplet - przewijak, zestaw kołdra+poduszka, kocyk minky+poduszka, prześcieradło, poszewki na kołdrę i poduszkęWszystko to takie słodkie!
-
Mi to wolne szybko się skończy, w środę i czwartek z samego rana badania. Jak się mieszka daleko od życia to potem jest trudniej. Muszę jechać na czczo, wstać wcześnie rano, żeby być na czas i jeszcze jechać kawał drogi. Cudowna perspektywa. Będę głodna, niewyspana i zła jak osa.❤ Bartuś już z nami
15.04.18 ❤
-
Hoope wrote:Mi to wolne szybko się skończy, w środę i czwartek z samego rana badania. Jak się mieszka daleko od życia to potem jest trudniej. Muszę jechać na czczo, wstać wcześnie rano, żeby być na czas i jeszcze jechać kawał drogi. Cudowna perspektywa. Będę głodna, niewyspana i zła jak osa.
-
Wesołych Świąt majóweczki muszę Wam się pochwalić adoptowaliśmy Krzysia i Tomka bliźniaki 8 miesięczne .Jesteśmy bardzo szczęśliwi bo zamieszkali z nami tuż przed świętami są takie kochane .Wreszcie czuje się spełniona jako mama i to podwójnie
kamciaelcia, Dominique1995, malwka08, Hoope, Katy, Asix, Ola_Ola, pawojoszka, Rillia, Cola87, J.S, Fatalita, Feeva, Kira91, Mycha666, D_basiula, MonikaJ, kattalinna, Pysia89, Katka., amygdala, Sela, Klaudiia87, Fermina lubią tę wiadomość
28.03.2015 aniołek
26.12.2015 aniołek
22.09.2017 aniołek
[/url]
-
Marysia trzymam kciuki za szybki powrót do domu i zdrowie. Jak córka znosi pobyt i badania? Zawsze strasznie mi żal dzieciaczków, serce pęka
Lena powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2017, 10:55
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
-
Gratulacje Lena ,gratuluję tym bardziej że proces adopcyjny to droga przez mękę wiem co nieco o tym mój tata chce zaadoptować swoją wnuczkę i mimo że całość dzieje się w rodzinie i matka zrzekła się praw do dziecka na rzecz taty to i tak mają mnóstwo kłopotu z biurokracją
-
Lena, to musiały być najpiękniejsze Święta:D Domyślam się jak się cieszycie. Cieszę się razem z Wami:D
Moja rodzina zrobiła mi niespodziankę, zrobili po cichu zrzutkę i kupili różne rzeczy dla Karolka (pieluszki, smoczki, butelki, pościele, szumisia). Z Karolkowych prezentów mam większą frajdę niż z własnych.
W kolejne Boże Narodzenie będzie nas już więcej. Moja siostra ma prawie 2-latka, mój Karol będzie miał ok 7 miesięcy i po ciuchu liczę, że mojemu Bratu wreszcie się uda i pojawi się kolejny Maluszek.
Fermina lubi tę wiadomość