X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • MysiaMarysia Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa przepraszam za polubienie, niechcący.

U nas niestwyy nie jest ani trochę lepiej, córka cały czas gorączkuje, temp.powyzej 40 stopni. Czekamy teraz w szpitalu na badania.
    Cała noc przy córce czuwalam.i robiłam.oklady, położyłam się po 4. Mam nadizje, że wreszcie dowiemy się co jej jest :-(
    Ogromny stres i strach.... Dobrze, że teściowie blisko, zostali z synkiem....

Jagna <3 15.04.2018
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MysiaMarysia
    Trzymam kciuki by nic powaznego i niech w ogóle znajdą przyczynę. Dawaj też szybko znać

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się świątecznie.

Marysia to nieciekawie u Was wygląda, co za koszmarne Święta :/ Oby szybko znaleziono przyczynę. Niestety znam ten strach o dziecko :( Nie zapominaj przy tym o sobie!

Ja odpoczywam. Dopiero dzisiaj czuję przedświąteczne bieganie, nienajlepiej się czuję. Na dokładkę obie dziewczyny przeziębione.

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas słodkie lenistwa pogoda piękna wiosna normalnie tak że starszakiem cały dzień biegają na dworze i powoli przechodzę w tryb " jedz bo się zmarnuje" tyle nam tego zostało że do Wielkanocy będziemy odgrzewane jesc

cf409fc7e7.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia współczuję mam nadzieję że szybko dojdą co to za paskuda taka wysoka gorączka to faktycznie niefajna sprawa daj znać jak się ogarniecie i już będzie spokojniej

cf409fc7e7.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się gościliśmy dziś u moich rodziców, była cała rodzinka, ponad 20 osób. Było wesoło, rzadko się spotykamy tak wszyscy :) Ale nie dla mnie teraz takie siedzenie i żarcie, na szczęście już w domku na kanapie sobie odpoczywam.
    Mąż się jak zwykle nie posłuchał wtedy kiedy powinien i teraz cierpi, ledwo dojechaliśmy pod blok i już pod krzakiem pawia puszczał, no masakra. Niezwyczajny pić wodke :)

A wczoraj bylismy na 16 u teściów, na 18 u moich rodziców, o 21 byliśmy w domu, o 22 spałam :)
    Z mężem nie robiliśmy sobie prezentów, od teściów dostaliśmy kasę, od mojej siostry (bo robiliśmy losowanie) taki komplet - przewijak, zestaw kołdra+poduszka, kocyk minky+poduszka, prześcieradło, poszewki na kołdrę i poduszkę :) Wszystko to takie słodkie!

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • efwka83 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my odpoczywamy już w domku, dostałam od męża perfumki La Bella a z okazji imienin naszyjnik i kolczyki no i bukiet tulipanków :)
    w sobotę widzimy się z dzidziolkiem, mamy połówkowe, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.

1usa3e5el69vdydq.png
  • MamaDi Ekspertka

Wysłany: 25 grudnia 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych świąt dziewczyny!;) dawno się nie udzielałam, ale czytam na bieżąco. U nas połowa ciąży i 2 stycznia usg polowkowe i może wreszcie poznamy płeć;) wszystkiego dobrego raz jeszcze:)

Lipiec 2015 - córeczka
    Maj 2018 - córeczka

7u223e3kvf1mfkid.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to wolne szybko się skończy, w środę i czwartek z samego rana badania. Jak się mieszka daleko od życia to potem jest trudniej. Muszę jechać na czczo, wstać wcześnie rano, żeby być na czas i jeszcze jechać kawał drogi. Cudowna perspektywa. Będę głodna, niewyspana i zła jak osa.

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • MysiaMarysia Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    U nas źle, córka w szpitalu. Bardzo wysokie crp, wyniki krwi kiepskie. Podano antybiotyk, czekamy na resztę badań.

Jagna <3 15.04.2018
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Mysiu dużo zdrowia dla córki. Oby antybiotyk dał radę.

Feeva lubi tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my zaczynamy 23 tydzień ;)

Lukrecja, pawojoszka, Katy, Hoope, Ola_Ola, Fermina lubią tę wiadomość

klz9piqvvra11kd2.png

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia strasznie mi przykro w szpitalu córcia będzie pod opieką napewno lekarze coś zaradzą oby szybko wróciła do domu

cf409fc7e7.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope wrote:
    Mi to wolne szybko się skończy, w środę i czwartek z samego rana badania. Jak się mieszka daleko od życia to potem jest trudniej. Muszę jechać na czczo, wstać wcześnie rano, żeby być na czas i jeszcze jechać kawał drogi. Cudowna perspektywa. Będę głodna, niewyspana i zła jak osa.
    Łącze się z tobą w bólu mnie to czeka w pierwszym tygodniu stycznia muszę zrobić obciążenie glukozą wstać bladym świtem dojechać do miasta na głodnego i jeszcze siedzieć tam godzinami super perspektywa ale cóż trzeba to będzie przeżyć

cf409fc7e7.png
  • lena77 Przyjaciółka

Wysłany: 26 grudnia 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt majóweczki muszę Wam się pochwalić adoptowaliśmy Krzysia i Tomka bliźniaki 8 miesięczne .Jesteśmy bardzo szczęśliwi bo zamieszkali z nami tuż przed świętami są takie kochane .Wreszcie czuje się spełniona jako mama i to podwójnie

kamciaelcia, Dominique1995, malwka08, Hoope, Katy, Asix, Ola_Ola, pawojoszka, Rillia, Cola87, J.S, Fatalita, Feeva, Kira91, Mycha666, D_basiula, MonikaJ, kattalinna, Pysia89, Katka., amygdala, Sela, Klaudiia87, Fermina lubią tę wiadomość

28.03.2015 aniołek
    26.12.2015 aniołek
    22.09.2017 aniołek

w6cj39x.png[/url]
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia trzymam kciuki za szybki powrót do domu i zdrowie. Jak córka znosi pobyt i badania? Zawsze strasznie mi żal dzieciaczków, serce pęka :(

Lena powodzenia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2017, 10:55

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Ola_Ola Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia zdrówka dla córki!
    Lena ale fajnie :) Powodzenia dla was :)

f2wl3e5evc7d67pj.png
    ex2bgu1rurd98nmh.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Lena ,gratuluję tym bardziej że proces adopcyjny to droga przez mękę wiem co nieco o tym mój tata chce zaadoptować swoją wnuczkę i mimo że całość dzieje się w rodzinie i matka zrzekła się praw do dziecka na rzecz taty to i tak mają mnóstwo kłopotu z biurokracją

cf409fc7e7.png
  • Rillia Ekspertka

Wysłany: 26 grudnia 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, to musiały być najpiękniejsze Święta:D Domyślam się jak się cieszycie. Cieszę się razem z Wami:D

Moja rodzina zrobiła mi niespodziankę, zrobili po cichu zrzutkę i kupili różne rzeczy dla Karolka (pieluszki, smoczki, butelki, pościele, szumisia). Z Karolkowych prezentów mam większą frajdę niż z własnych.
    W kolejne Boże Narodzenie będzie nas już więcej. Moja siostra ma prawie 2-latka, mój Karol będzie miał ok 7 miesięcy i po ciuchu liczę, że mojemu Bratu wreszcie się uda i pojawi się kolejny Maluszek.

Fermina lubi tę wiadomość

Mila i Boo czekają na Karolka
    dev133pb___.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma nic fajniejszego w święta niż gromadka maluchów ich gwar radość i entuzjazm u nas na wigili zwykle było 8-10 dzieci jak się wszyscy zjechali możecie sobie wyobrazić co się działo pod choinką jak zaczynaliśmy otwierać prezenty

cf409fc7e7.png
‹‹ 426 427 428 429 430 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ