Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej weźcie bo ja zaraz do miasta jadę i na zakupy i znowu wydam majątek a potem bede płakać że nie mam gdzie tego schować .
Marysia fajnie że jesteś już się martwiłam i sobie wyobrażałam różne nieszczęścia . Mój mały też po tym antybiotyku ciągle chory w zeszłym tygodniu jelitowka a dziś oczka zaropiale i lekarz powiedział że jakaś infekcja ogólnie też ja po tym szpitalu przywleklam jakiś kaszel i pół nocy mnie męczyło . Dużo zdrówka dla was i siły bo budowa to potrafi być armagedon .Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 15:04
-
Mała Matylda a ty sobie wyobraz że zamiast drożdżówki chce ci się piwa i to w czasach kiedy bezalkoholowych nie było bynajmniej w pobliżu gdzie mieszkaliśmy . Na szczęście teraz zachcianek za wiele nie mam bo do miasta kawałek czasem coś mi się chce ale nie wiem co i chodzę i próbuje . Za oknem śnieg w końcu może trochę zimy zobaczymy
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Jakiś tajfun od Niemiec idzie. Mam nadzieję że do mnie na Mazowsze nie dojdzie
a wieje 180km/h
Mój mąż sam się pyta czy coś potrzebuje kupić dla dzidzi i czy dać mi kasęwięc jak coś zamawiam albo kupuje to nie dostaje opieprzu. Śmieje się tylko że Mała ma już więcej ciuchów niz on
-
Ja nic narazie nie kupuję bo nic mnie jakoś nie zachwyciło bodziakow i spioszkow mam ful więc mnie to nie wzrusza sukienek jakichś ładnych nie widze . Choć powinnam szaleć bo to w końcu dziewczynka tyle lat czekana .
Na of jedna dziewczyna napisała że obliczyła że na wszystkie rzeczy dla dziecka będzie jej potrzebne około 18 tys. zł.tak że te wasze wydatki to jeszcze nicWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 15:32
-
U mnie na Mazowszu pod Warszawą na razie spokój, chociaż powoli coś zaczyna wiać
Niech nie wieje, bo u mnie jak jest taka zamieć albo huragan to zaraz prądu nie mam, bo mam elektrownię koło bloków, która nasze osiedle zasila. I jak coś tam pierdzielnie to umarł w butach
Ja też dziś idę do kina.
Mąż zadzwonił w ciągu dnia i się pyta czy idziemy, aż mi kopara opadła, bo on nigdy taki wyrywny nie byłIdziemy na Pasażera, bo nic innego ciekawego nie widziałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 16:25
Mała Matylda, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
A ja nie lecę do biedry bo sama kocyk zrobiłam https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6da38f0f6a93.jpg
A tak wyglądamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c0e54476a75.jpg
Kropka88, kattalinna, Katy, Mała Matylda, pawojoszka, Hoope, Sela lubią tę wiadomość
-
Feeva wrote:U mnie na Mazowszu pod Warszawą na razie spokój, chociaż powoli coś zaczyna wiać
Niech nie wieje, bo u mnie jak jest taka zamieć albo huragan to zaraz prądu nie mam, bo mam elektrownię koło bloków, która nasze osiedle zasila. I jak coś tam pierdzielnie to umarł w butach
Ja też dziś idę do kina.
Mąż zadzwonił w ciągu dnia i się pyta czy idziemy, aż mi kopara opadła, bo on nigdy taki wyrywny nie byłIdziemy na Pasażera, bo nic innego ciekawego nie widziałam.
Zaczęłam się zastanawiać, czy przypadkiem nie mieszkamy w tym samym mieście, w końcu ile podwarszawskich miast ma elektrownię
-
Ja Tarczyn, a Ty?
Właśnie wróciliśmy do domu. Jak wchodzilismy do kina, śniegu jak na modlitwę. Wyszlismy-szok, biało, zacina śniegiem, wicher wieje, paraliż na drodze. Nie mogło być tak na swieta?!
Jutro muszę jechać na krzywą... Nie wiem czy u siebie na osiedlu, mimo opon zimowych, podjadę pod górkę
A film fajny. Tylko mega głośno, boję się czy mi dziecko nie ogluchlo, bo mnie kopała cały filmaż mam teraz wyrzuty sumienia
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Majowa Mamusia ja kupiłam Geratherm właśnie ze względu na dobre opinie. Nie używaliśmy póki co, ale chyba porównam odczyt z rtęciowego i bezdotykowego. Ciekawe co wyjdzie.
Feeva jak czytałam zestawienie "utrudnień" ciążowych, to się w głos śmiałam. Oczywiście mnie one też dotyczą. Ułatwianie sobie życia zaczęłam od zakupu długiej łyżki do butów, bo miałam wcześniej krótką. A na sikanie w nocy się obraziłam i nie wstaję. Niby czuję parcie na pęcherz, ale wiem, że efekt będzie mizerny, więc nie wstaję i już. Tylko się niepotrzebnie wybudzałam tym chodzeniem do WC i nie mogłam potem usnąć.
Z dobrych rad rodziny teściowa mi nakazała prać ciuszki dziecięce ręcznie i w temperaturze 30 stopni. Jak spojrzałam na te 2 siaty ciuszków, które dostałam od koleżanki, to pomyślałam, że z chęcią jej zaniosę i popatrzę jak to wszystko ręcznie pierze -
Pruszków
Jednak nie trafiłam
Ostatnio w teatrze nie mogłam w pełni skupić się na spektaklu, mimo że bardzo mi się podobał, bo zastanawiałam się czy natężenie dźwięku nie przeszkadza malutkiej. Z czasem uznałam, że jej aktywność wynika z aprobaty - szczególnie wariowała w najlepszych momentach
-
Asix ty to gorąca kobieta jesteś tak bez kurtki po śniegu? No i kocyk też fajny .
Byłam w tej Biedronce ,ja nie wiem co jest ze mną nie tak ale mi się nic nie podoba powinnam szaleć na zakupach w końcu czekałam na wiadomość o plci żeby móc zwolnić hamulce i rzucić się na zakupy a tu nic totalnie mi się nie podoba ,przecież ja uwielbiam zakupy może ja chora jestem tylko czy to się da leczyć? -
Mała Matylda to całkiem niedaleko
20min samochodem ode mnie
do Janek też niedaleko można się kiedyś na kawkę zmówić
No ja byłam na thrillerze i były bardzo głośne momenty, aż ja podskakiwałam w fotelubiedactwo sie stresowało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 21:03
-
W Jankach bywam (mam słabość do Ikei
), więc pomysł jak najbardziej popieram
Pawojszka, po co to leczyć? Lepiej mieć pieniądze na koncie niż piąty kocyk i dziesiąte body w rozmiarze 56 w komodzie
W końcu coś wpadnie Ci w okoFeeva lubi tę wiadomość