Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
J.S ja wiem że w domu najlepiej ale w twojej sytuacji to ty lepiej zostań w szpitalu aż lekarz sam cię wygoni . Przecież nie chcesz wracać jeszcze tego samego dnia a jak pisałaś masz daleko . Myślę że jak zagrożenie minie to cię puszczą a narazie odpoczywaj sobie i wracaj do zdrowia
J.S lubi tę wiadomość
-
J.S wczoraj przyjechałaś, dziś pytasz o wypuszczenie?
Wiem, wiem, szpital to depresyjne miejsce. Jak wyciszą skurcze i ustabilizują Was, to Cię wypuszczą, ale na ostrych warunkach. Leki i leżenie. A jeśli ciągle będzie problem nawracać (może być i tak, że skurcze powrócą bez kroplówek) to zostawią Cię do bezpiecznego terminu, czyli ładnych kilka tygodni. Na dwoje babka wróżyła.
Dobrze, że nery ok. Na posiewy chyba dłużej poczekasz? Zdarza się i tak, że przyczyna nieznana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 12:02
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
U nas w sumie całkiem ok
Choc mała bardzo mało się kręci wieczorami czasem tylko 2 pukniecia nie wiem czy jest jakoś inaczej obrocona i tak nie czuje czy leniwa jest ostatnio
Kurczę trochę mnie to martwi.
Za to wczoraj przyszedł wózek wiem trochę wcześnie ale mieliśmy okazję cenową)
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
J.S trzymamy kciuki za Was postaraj sie uspokoić. Ze mną leżała w szpitalu dziewczyna trafiła do szpitala z rozwarciem na opuszek 20tc miała silne bole i skurcze dostawała leki kroplówki i przeciwbólowe po dwóch tygodniach wypuścili ja do domu skurcze sie wyciszyły rozwarcie nie postępowało szyjka nie skracała się , u Ciebie tez wszytko będzie dobrze i donosisz synka do maja . Trzymaj sie:**
-
J.S ja tez trzymam kciuki żeby szybko wyciszyli skurcze a potem będziesz mogła spokojnie wrócić do domku , ja w obu moich ciążach leżałam przez skurcze w szpitalu w pierwszej w 34 tyg jakiś tydzień a potem musiałam sie oszczędzać ale już w domu a w drugiej nie pamietam który to był tydzień ale tez tydzień w szpitalu a potem ok 8 tyg czyli aż do rozwiązania lezalam w domu ale obu donosiłam do 39 tyg tak ze się da