Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sela ja też raczej śpię na prawym, chociaż jak ten dłuższy bok mam po lewej stronie to w moich przypadku nie jest tak źle i już częściej śpię na lewym. Jest też typu U i jak przyszła ta 7 to tego samego dnia zamówiłam U żeby porównać. Nawet spałam jeden dzień na zafoliowanej poduszce...
ale w moim przypadku U jest jednak za duża, zabiera dużo miejsca nawet przy łóżku 180x200. Więc zostałam przy 7 i nie żałuję. Ale wiadomo każdemu co innego pasuje. Wydaje mi się że typu C jest dla niższych osób. Ale tak jak mówię, każdemu co innego odpowiada.
Sela lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Mi to już nawet poduszka ze złota nie pomoże, kości bolą całą dobę. Teraz jeszcze doszły plecy. Ale spodziewałam się tego. Cudowny III trymestr. Noce w kratkę, jedna dobra, jedna zła.
Jeśli chodzi o lumpka to jestem mistrzynią wynajdowania rzeczy nowych i markowychPotrafię w nim zaginąć na pół dnia, jakoś mnie to dziwnie relaksuje. Dzisiaj chyba też pójdę. Tylko już tyle sił nie mam.
Czas na gofery. Same się nie zrobią.
Mam koszmary. Śni mi się, co noc, że najstarsza córka przychodzi powiedzieć mi, że jest w ciąży. Serio, to byłby koszmar w realu. Chyba kupię jej gumki. Wagon.
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Ja mam poduszkę typu C i na moj wzrost jest dobra, nawet moglaby byc trochę mniejsza. Ale mam 164, wiec bez szału. Chwalę sobie do momentu, jak chcę zmienić pozycję, bo wtedy się wybudzam i trochę z nią walczę.
Fatalita, z glukozą to tak jak z alko: nie problem wypić, problem utrzymać
Ja już piłam ten eliksir, ale lekarka orzekła, ze mam niejednoznaczne wyniki i mam powtorzyc ok 32 tyg. Buuuu wcale nie chcę... -
nick nieaktualnyJa spie cala noc po 9-11 godzin (z przerwami na siku) .. Nie mam poduszki, ale tez nic mnie nie boli. Staram sie spac na lewym boku, ale czesto budze sie na plecach
na prawym nie spie w ogole.
Co do Aliexpress, przegladalam nie raz. Nawet na poczatku ciazy planowalam zakupic tam co nieco dla malucha. Potem sie naczytalam, a to ze u nich inne normy i czesto nie taki sklad i odpuscilam. Czasem jak patrze na allegro to i tak poznaje Aliexpresowe gadzety w cenie X razy takiej. Chyba i tak mnie nic nie ochroni. Znam jednak kobiety, ktore bardzo chwala Ali:)
-
Ja W lumpku nic nie znajdę... Tak samo jak w Tkmaxx też nic tam nigdy nie widzę. Czasami jestem w szoku jak koleżanki coś wynajda i jeszcze mówią że za 30 zł cały wór łachów i też właśnie markowych, czasami nawet z metkami. Jedna koleżanka to kupiła torebkę z dziurą w podszewce i jak ją naprawiała to jeszcze 50 euro znalazła...
W ogóle podpowie któraś znowu jak dodać to zdjęcie, bo chyba dojrzewam do pokazania bebzona. -
Ja uwielbiam mój materac mam taki z tej gąbki memory i śpi mi się jak w puchu wogole nie czuje że mam go pod sobą . W szpitalu po jednej nocy wszystkie kości mnie bolały.
Mój M to nawet mebli podkręcać nie umie ,pomalować coś tam tak ,ostatnio nawet gładź kładł trochę mógł się lepiej postarać miejscami ale ogólnie położył więc i tak dobrze. Jak patrzę na ogrom pracy które nas czekają w tym domu i myślę że do wszystkiego trzeba będzie fachowca to myślę żeby już zacząć w tego totka grać
-
Ja do lumpeksow nie chodze, bo nie potrafie tam nic odnalezc. W tkmaxx juz predzej, choc bardzo ciezko, pochlania mi to duzo energii. Najlepiej wychodza mi zakupy na zalando
Tez mi ciezko spac, dopiero jak poloze poduszke pod kregoslup, a druga zwinieta duza miedzy nogi, to jest w miare i to tylko na prawym boku, bo na lewym bardzo boli.
Dzisiaj znowu akcja bol i twardnienie, chyba musze sie do tego przyzwyczaic. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/50935f980f8d.jpg
Podejmuje próbę wstawieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 11:20
J.S, Wowka, Kira91, jangwa_maua, malwka08, pawojoszka, Fatalita, Hoope, Kropka88, kattalinna, Sela, Feeva, Katy, Mała Matylda, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Ładny brzuszek.
Mnie chyba też coś dopadło. Ból gardła,lekki katar. Coś się rozwija. Na razie w ruch domowe sposoby. Na dodatek od wczoraj wieczora brzuch boli. Jeszcze w tej ciąży tak nie bolał. Nospe wzięłam i zobaczymy jak będzie dalej. Dziś oszczędny tryb życia
-
Ja też się rozkładam, każdego dnia gorzej. Katar, ból zatok i lekki ból klatki piersiowej... ojj. Herbata z cytryną i impirem rozgrzewa to wszystko.
W nocy przez to już w ogóle spać nie mogę, bo mam poczucie iż się uduszę kiedy wydzielina z nosa zablokuje mi gardło, paranoja.
A dzisiaj na 18 pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia i joga dla ciężarnych... ciekawe czy dam radę, czy zostanę w domu. -
Jestem w domu! Przeżyłam
a Witch jak? Dałaś radę?
Babka przy pierwszym wkłuciu zrobiła mi gigant siniola
Mam ochotę na gofery
Poza tym Patk, ja tam również takiej wagi nie widzę. Zdecydowanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 12:22
Kropka88, Patk, Sela, Witch15 lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O.