Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy was też tak boli spojenie kości łonowej??? Podbrzusze i strasznie co jakiś czas boli mnie coś przy pępku po lewej stronie. Znając mojego dr stwierdzi że to normalne w ciąży, jedną boli drugą nie. A ja kroka nie mogę zrobić tak krocze i biodra w nocy bolą od leżenia. No k...cudowny czas ;p17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm
-
U nas też piękne słonko wczoraj tak się ta wiosna przejęłam że już nakupilam torbę nasionek i kazałam mojemu się psychicznie nastawić że będziemy ogródek kopać. A to przecież styczeń dopiero myślicie że będzie jeszcze zima?
Patk powiedz że ruchów dawno nie czujesz i się martwisz to ci sprawdzi USG bynajmniej powinien -
U mnie na Mazowszu zapowiadają jeszcze mrozy w nocy do -7, w dzień do -2 na przyszły tydzień. Ale zobaczymy
Marzy mi się już wiosna. Teraz jest na plusie to popylam w adidasach, nie lubię tych ciężkich buciorów
mi nic nie drętwiejeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 09:42
-
U nas był w zeszłym tygodniu i troche poleżał
Ale już się roztopił
Ja w zime w adidasach nie moge, bo mi po kostkach wiejeMuszę mieć ciut dłuższe buty.
Ale dziś jest +6 więc cieplusioJeszcze tylko brakuje mi kurtki wiosennej
-
Annqa- mnie wczoraj bolało to wszystko co wymieniłaś po kolei- biodra, plecy, podbrzusze w okolicy jajnika, kłucia w pochwie tez co jakiś czas nawiedzają. Moja gin mówiła ze takie kłucia, bóle są normalne, a niebezpieczne są jedynie regularne bolesne skurcze. Do maja jakoś przetrwamy
-
Feeva, po mojej stronie Wisły tylko +1
chociaż w słońcu super ciepło czuć. Ja w zimowych butach tylko jak były opady śniegu, a tak adidasy albo mokasyny. Na tych kilka metrów na krzyż, które pokonuje teraz to nie mam czasu zmarznąć
mam nadzieję, że to ostatnie podrygi zimy. Póki się zapinam w zimowej kurtce
ale w takim słońcu jak dziś to jeździ się ciężko, oślepia mimo okularów... Czas kupić nowe, w końcu porządne
-
Ja już po wizycie, wszystko ok prócz tego że mimo trzech podejść do leczenia, utrzymuje się nadal infekcja.
podobno tak może być, najwidoczniej taka moja "uroda"
Niestety zrobila mi KTG zamiast Usg więc podstęp z brakiem ruchów nie wypaliłHoope lubi tę wiadomość
-
Przeżyłam glukozę
wcisnęłam sobie trochę cytryny i odrazu było lepsze do wypicia. Obyło się bez mdłości itp.
Ja od kilku dni tez mam kłucia w pochwie a od wczorajszego dnia mega ból w pachwinie podczas chodzenia.
Patk, no szkoda ze nie było usg. Następnym razem na pewno już będzie
U nas po wschodniej stronie Warszawy piękne słońce na DWORZE -
oczywiście wyników dla gin nie widzę online, do ręki dostane jutro
ale online żadna wartość z morfologii pierwszy raz nie jest niebieska(ani czerwona) czyli wszystko w normie hehe ciekawe, bo ja w ogóle nie jem mięsa, nawet jajek...
jeszcze mocz i moje prywatne...kattalinna, Hoope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXKamaCX wrote:
Co do wanienki to my też kupiliśmy taka z korkiem, ale niestety jeszcze nie sprawdzona, także nie wiem jak będzie. Mam nadzieję że nic nie będzie wyciekac, choć korek sie wydaje mocno siedzieć
Z jakiej firmy macie?
Tak czytam o Waszych wizytach i jestem zdziwiona, że nie macie usg na każdej wizycie. Ja za każdym razem jestem badana ginekologiczne, mam usg dopochwowe i usg przez brzuch. -
Ja u swojego ginekologa nie miałam USG od 9 października 2017. Czyli od pierwszego usg prenatalnego (nie robionym u niego), potem miałam połówkowe, a teraz dopiero 23.02 będę mieć USG III trymestru, wszystkie 3 u innego ginekologa z certyfikatem do tego typu badań. Mój na wizycie bada mnie ginekologicznie, bada detektorem tętno dzidzi i od dwóch wizyt robi mi USG ale samej szyjki, za które nie płacę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 11:14
-
jutro dostane wyniki
badania z poradni przyszpitalnych mi sie nie wyswietlają-pokolorowane są te poza norma, dzis wszystko na czarno, ale nie widzę liczb
na wizycie lekarz odda wynik
ale 14 hemoglobiny sie nie spodziewamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 11:27
-
Jestem bardzo ciekawa
Moje dziecko ma dobry gust kulinarnyzjadłam naleśniki ze szpinakiem i sosem czosnkowym. Dyskoteka w macicy
nie ogarniam jeszcze która część ciałka jest gdzie, ale szaleństwo dziś od rana w samym dole brzucha. Wolę ją wyżej, ale skoro taka wola księżniczki...
Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
naleśniki wymarzyłam sobie po ciązy z synem-bo przy cukrzycy nie jem...i wiecie co? dali w szpitalu jak wychodziliśmy do domu
ale tak bardzo chciałam do domu, ze zrezygnowałam z obiadu
2 miesiące później ciocia mi zrobiła naleśniczki jak we 3 pojechalismy do nich nad morze
wymarzona tez była kajzerka z konfitura truskawkową, konfitura w szpitalnej torbie sie znalazłaprzy spadku cukru zjadłam całą na raz łyzeczką
kattalinna lubi tę wiadomość