Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Też czytałam, że dha może "utuczyć" dziecko, ale ma tyle pozytywnych właściwości (zmniejsza ryzyko porodu przedwczesnego i depresji poporodowej, wspomaga rozwój mózgu oraz wzroku dziecka), że jednak wolę to przyjmować, bo ryby niestety rzadko jadam.
Kamcia, bardzo aktywny dzień za Tobą, zasłużyłaś na wypoczynek - śpij dobrze
Patk, może zapytaj lekarza na najbliższej wizycie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 22:39
-
Ja biorę nieregularnie doppel herz Activ mama premium
Plus codziennie wit D 2 tyś jednostek ( przed ciąża robiłam badanie wit D i byłam w szoku że miałam ledwo z dolnej granicy mimo codziennych spacerów i sporej ilości na powietrzu z racji że jestem niania)
Do tego od miesiąca magnez 300 mg no i probiotyk 3×1 -
Ja też biorę piguły z zalecenia, sama z siebie nic bym nie brała. Witaminy gin kazał sobie wybrać co chcę. Magnez ten konkretny ma być, magne b6 i nie inny, witamina d wyszła po badaniach u endo no i letrox bo niedoczynność. Żurawinę bo ph moczu zasadowe. Wcześniej sama sobie zaordynowałam lacibios femina, żeby poprawić cytologię. I chyba znowu wezmę.
Młodzież mnie maltretuje, ułożył się tak nieszczęśliwie, że boli mnie jedna nerka, jajnik, krocze, doopa i sama nie wiem co jeszcze. I się obrócić nie chce, mimo, że się wyginałam na czworaka, na plecach a teraz na nim leżę na boku.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualnyFatalita wrote:16 tabletek...pffyyy...jakbym tyle leków w siebie wsadzała to gdzie by mi zostało miejsce na drożdżówki?
Dominique - to może my się chociaż spotkamy na porodówce. Musimy zrobić konkurencje grupie z "Żelaznej"
P.s. A my z córą świętujemy dziś studniówkę
Jest taka możliwość bo ja miałam studniówkę dwa dni temu
A wybrałaś szpital ?
Ja chce ta polna ze względu na 3 stopień referencyjności ale najbardziej oblegana.
Ja byłam 3 razy w szpitalu z czego dwa razy lutycka( tam musza przyjąć) i ostatnio Raszei.
Ale lutycka tylko dlatego ze wszystkie inne przepełnione. Wiec w sumie można wybrać szpital a i tak nie mieć miejsca.
A jesteś z Poznania? Kto Ciebie prowadzi ?
-
Dominiqe - lekarza mam z Raszei i tam planowałam na początku rodzic, ale przez problemy z serduchem dzidzi też raczej będę dmuchać na zimne i wybiorę Polną że względu na III stopień. Na lutycką jeżdżę na IP bo najmniejszy ruch i leżałam tam po poronieniu i nie chce tam rodzic, bo warunki średnie i Ci lekarze, którzy mają z 200 lat
Nie mogę zasnąć, bo dziecko mnie bije...jeszcze nie skończyło imprezować po studniówce
Kattalinna, poczęstunku musisz domagać się od Feevy, to ona robiła za catering na imprezęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 01:36
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Hej
Mam takie pytanie, badanie 3 trymestru robi sie od 28+0 do 31+6 ?
Bo wlasnie zorientowalam sie, ze jadac do lekarza bede w 28+0 i nie jestem zapisana na to badanie, kiedy najlepiej je robic, tak po srodku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 09:05