Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry u mnie lekarz robi USG przy wizycie choć nie za każdym razem teraz mam wizytę w poniedziałek ale to dopiero bedzie25 tyg.wiec pewnie USG będzie na następnej wizycie choć znając mojego lekarza nie liczę na zbyt wiele.
Wowka mnie aktywność dzieci wogole się nie pokrywała wręcz ostatnim razem było zupełnie odwrotnie. Patryk był bardzo aktywny cała ciążę a po urodzeniu spał prawie całą dobę budząc się tylko do jedzenia aż zaczęłam się martwić czy on aby nie jest choryWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 10:11
-
Ok, dzieki, czyli 31+0 bedzie w sam raz, tak tez sie umowie
Ja jeszcze sniadania nie jadlam, jakos nie moge. Wstalam po 8, wzielam paracetamol na plecy i w koncu sie wyspalam. Zrobilam zalupy w smyku, wlasnie potwierdzilam zamowienie, teraz oczekiwanie -
nick nieaktualny
-
To może budzę się ostatnia ale nie wstaję z łóżka na końcu
My po pierwszym śniadaniu. Teraz jestem w kulinarnym odwrocie, zero mięsa, dużo słodkiego, owoce, warzywa a z zupy tylko sama zupa bez treści. Już nie pamiętam co lubiłam jeść przed ciążą.
Kolejny dzień pięknej pogody, trzeba jakiś spacer zorganizować. Spacer dreprany, 100 metrów od domu, w trakcie którego będę udawać, że nic nie boli.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Ja zwlekam się z łóżka o 9 chociaż nie zawsze mi się chce. Jednak im dluzej śpię tym bardziej rozwalić dzień i nic mi się nie chce
Wczoraj zamówiłam pierwszą turę ubranek z "szafy bobasa" firmy Martex. Może nie mają zbyt nowoczesnych wzorów ale daje rade co nieco wybrać. Ubranka są produkowane w Polsce, przez polską firmę i w 100% z bawełny a to dla mnie najważniejsze. Z tą chinszczyzną może być różnie... Co do jakości wypowiem się w poniedziałek bo wtedy przyjdzie paczka. Druga tura wyprawki będzie z dolce sono
Odebrałam dziś wyniki glukozy i sama już nie wiem czy nie są za niskie!? Może za dużo tej cytryny wcisnęłam???
Na czczo 78,80
Po 1h 95
Po 2h 89
Idę gotować krupnik. Raz do roku zdarza mi się gotować tę zupę i nadszedł właśnie ten dzień -
O widzę że lubicie poleniuchować, u mnie dziś tak pięknie że o 9 to już byłam z psem w lesie i od razu inna energia i nastawienie. Przy tym słońcu człowiek o wszystkim zapomina. Hurra uwielbiam taka pogodę.
Życzę wszystkim takiego super nastawienia, zero bolączek i zmartwieńWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 12:20
-
Ja jeszcze gnije. Ciężka noc za mną. Każdy oddech męża mnie przebudzał. Na dwa tygodnie przed porodem chyba się przeprowadze gdzieś gdzie cicho,wygodnie i wsadze stopery w uszy i będę spać
Ja z witamin prenatalnych polecam dopperherz aktiv mama premium, długo brałam femibion, bo myślałam że jest najlepszy,a potem trafiłam na jakieś porownanie składow
Amygdala - do kompletowania wyprawki polecam jeszcze c&a, może jeszcze załapiesz się na końcówki wyprzedaży. Bodziaki z bawełny organicznej, jakość przecudna, wykonanie też,a dałam za każdego po niecałe 8 złamygdala lubi tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
A ja właśnie wróciłam z jazdy, wcześniej zdołowałam włączyć zmywarkę i nastawić rosół
dobrze, że mąż wczoraj drugie ugotował to teraz tylko zagrzać i gotowe bo ten rosół to ze dwie jeszcze
Zazdroszczę pogody. U nas tylko jeden dzień był ładny w tym tygodniu. Teraz ciągle szaro, buro i obskurniea ma być jeszcze mróz
-
Jada ktoś jeszcze obiad z dwóch dań?
Też byłam na spacerze ale energii mi on nie dodaje, raczej połowę myślę o tym,żeby usiąść i odciążyć kręgosłup, tak mnie boli.
Pomęczę Was trochę. W książeczce przebiegu ciąży jest rubryka o nazwie tydzień ciąży/dno macicy. Czy Wam serio gin nic tam nie wpisuje?
Patrzę w poprzedniej ciąży na tym etapie było dużo mniej (20) a teraz już 31 cm. Nic dziwnego, że jestem tak bardzo w ciąży.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
-
Podziwiam te, które mają siłę i ochotę na cokolwiek. Ja muszę się bardzo oszczędzać że względu na tą moją szynkę, co wygląda tak że większość czasu leżę... A czym bardziej leżę tym mniej mi się chce
leń rośnie proporcjonalnie do brzucha
-
Hoope, to że Twój gin jest fanem macic, szczególnie Twojej to wiemy, więc może to powoduje skrupulatne wpisywanie?
Mój mi wpisuje tylko szyjkę, choć nie zawsze.
A obiad dwudaniowy to moja teściowa serwuje i żeby zrobić dobrze mojemu mężowi to czasami też mu zrobię - oczy mu się wtedy świecą jak 5-latkowi
Edit : wowka, przez Twoja szynkę właśnie głupawki dostałamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 14:04
kattalinna, Wowka, Kropka88, Mała Matylda, Feeva lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
6 lat temu inny gin też wpisywał te dane.
Ej, bo czuję się jak dziwadło
Jem drugie śniadanie, chyba zjem kanapkę z SZYNKĄ
A poduszkę do karmienia kupujecie? Bo ja chyba tak.Wowka, Feeva lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤