Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewoje.
Pospalabym dłużej, ale obudził mnie wrzask jakiegoś dzieciaka na klatce. Darlo się, jakby je rozdzierali - od samej góry go było słychać aż na dwór.
Jeszcze śniło mi się że mnie dziecię moje kopie jak nie wiem, i co się okazało to nie był sen. Kopytkowała mnie jak koń na wyścigu
J.S też czasem schizuje że mi rozstęp wyszedł, a tak na prawdę to ja się pazurem drapnelam albo coś
Dzisiaj jedziemy z Mężem po płytki-kamien dekoracyjny do przedpokoju. Od piątku Maz ma "wolne" bo idzie na l4bo go Wkurzają w pracy, a przynajmniej przyszły tydzień poświecimy na ogarnięcie pokoju dla Mani
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 08:01
-
Ja muszę zmienić bo jeżdżę jeszcze Anglikiem i jak mnie złapią to się będę tłumaczyć pozatym zaraz mi się skończy przegląd a płacić ubezpieczenie tam to jest kosmos rady nie ma trzeba grata zezłomować i kupić inne . Tak wogole marzy mi się transporter ale wczoraj widziałam carawelke no śliczna i po remoncie ale cena trochę mnie przerasta zwłaszcza teraz .
Fermina dużo zdrowia życzę . Idą mrozy to może te epidemie wymrozi bo wszyscy chorzy naokoło dobrze że my się jeszcze trzymamyFermina lubi tę wiadomość
-
Jak ja znam przeżywanie żałoby z powodu pojawienia się rozstępu, którego ostatecznie nie ma i nigdy nie było
Najwięcej "rozstępów" mam po wstaniu z łóżka (winne są załamania materiału i szwy koszuli nocnej lub prześcieradło), ubrania, które noszę w ciągu dnia też często sprawiały, że diagnozowałam u siebie rozstępy, czasami przyczyną był pierścionek, albo zwyczajne podrapanie się po mojej wrażliwej skórze. Mam nawet pomysł drapania się po brzuchu w poziomie, bo takie linie są mniej przerażająceWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 08:13
-
Nie autobus tylko minibus bo będzie nas już ośmioro od maja. Mąż ma zwykle autko do pracy czy do miasta ale jak chcemy gdzieś razem jechać to muszę mieć coś większego. Ale jakby nam kiedyś przyszło do głowy powiększenie rodziny to i o autobusie pomyślę tylko najpierw muszę prawko zrobic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 08:19
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, oświadczam wszystkim obecnym, że się wzięłam za wyprawkę
I zakupiłam laktator
Postanowiłam dzisiaj skompletować takie rzeczy apteczneI może koszule nocną w końcu zakupię
A wózek i meble poczekają jeszcze conajmniej 2 tygodnie do targow.
W sumie zaczęło mnie to przerażać, że zostało 3 miesiące i że one zlecą bardzo szybko. A ja mam tylko trochę ciuszków
Macie jakieś konkretne sklepy czy coś, gdzie mozna wszystko zamówic i będzie w miaro tanio? Nie lubie przepłacaćFatalita, Fermina, Sela lubią tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
Ja to zamówiłam kilka ciuszkow na dolce sonno tak samo koszule,część kupiłam w lidlu a tak to większość w komisie lub przez grupy sprzedażowe na fb. Naprawdę można złapać dobre ciuszki w bardzo niskich cenach. Apteczne robie w gemini ale narazie tylko ładuje do koszyka i ta kwota która rośnie coraz bardziej mnie przeraża ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 11:10