Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
ja mialam nastawiony budzik na 4 żeby chlopaka do pracy obudzic i mnie nie obudzil..Obudzilam sie sama o 6.30 xd dobrze, ze ma taka prace, ze mu to nie zaszkodzilo bardzo
Dalej meczy mnie bol zoladka i juz naprawdę zaczynam sie martwic...Oprocz tego odkad wrocilam ze szpitala ciagle dostaje jakies "zlote" rady typu jedz to, tego nie jedz bo bedzie gorzej itp A ja niewazne co teraz jem i tak mi szkodzi wiec naprawde nie wiem co juz jesc i jestem zlaaa -
Katy, jak cierpialam na bole zoladka to z domowych sposob - parzylam siemie lniane, wypijalam tego gluta bez ziarenek i to bylo traktowane oslonowo na zoladek i serio pomagalo, a meczylam sie bardzo z bolem zoladka.
Nie wiem jednak czy mozna pic sieme lniane w ciazy, musialabys doczytac albo sie kogos zapytac
Dzien dobry tak poza tym.
Tez dzis nie spalam w nocy, bo mialam glupi sen, ze urodzilam dziecko 10 kg z wielkim afro, duzymi zebami i w ogole bylo okropnie brzydkie. W szpitalu mowili ze to jakas zmutowana choroba genetyczna, obudzilam sie i nie moglam przez to zasnac bo mialam to dziecko przed oczami.Katy, Fermina lubią tę wiadomość
-
Wymiatasz z tymi snami J.S.
Siemienia lnianego w ciąży można ponoć jedną łyżeczkę dziennie - tak czytałam kiedy byłam chora i piłam na gardło i oskrzela.
Wieczorem też mnie bolał żołądek i to ponoć niestety normalne w 3 trymestrze, jest biedak uciskany, to boli. Tak wczoraj czytałam o tym żołądku i było też napisane, że w wyniku ucisku najczęściej pojawia się zgaga. Przeszło mi przez myśl, że w sumie mnie nie dotyka. I proszę, przed zaśnięciem myślałam że mi przełyk wypali.
Miłej soboty.J.S lubi tę wiadomość
-
J.S co to dziecko z Toba robi
Mi się śniło, że byłam na sali poporodowej już, na sali ze 20 kobiet, w tym 3/4 Chińczyków. Charmider jak siemano, spać się nie dało, dzieci krzyczały i jeszcze te chińskie rozmowy. Masakra.
Co do bóli żołądka, to moja mała mi strasznie go uciska, raz jak się za szybko schylilam, to miałam takie wrażenie jakby ktoś mi kopa centralnie z żołądek zasadzil. No i ogólnie chyba bardzo sobie upodobala ten żołądek, bo ciągle go obkopuje. Szczególnie jak się najem
Siemienia lnianego nigdy nie piłam i chyba nie będę. Wiem, że mi żaden glut przez przełyk nie przejdzie
A no i witamy sie w 30tcWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 09:35
Fermina, Wowka, pawojoszka, kattalinna, Katy, J.S, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Hej.
Ja dzisiaj spałam dobrze, bez głupich snów, ale krótko. Jesteśmy w drodze do teściowej właśnie
Suche kiedyś jadłam, chyba na urode () to tylko do jogurtu. Przez zaparzone nie mogę przejsc. Jakiekolwiek miałyby właściwości to ten glut jest fuj fuj
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
To co jest ze mną nie tak, że ja ten glut uwielbiam i żałowałam, że nie mogę więcej?
Ja mam ostatnio wrażenie, że mój brzuch i kończyny Małego dosiegają absolutnie wszędzie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 09:40