Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobno możemy się moczyć jak dzieci, każą wąchać majtki
U mnie w domu są tylko dwie osoby, które jedzą wszystko, mój TZ i mój pies
O ludzie, nieścięte białko i pierogi z twarogiem, można mnie tym torturować. Chleb z cukrem i śmietaną. Kożuch na mleku. Mam odruch wymiotny jak kot mojej koleżanki od zapachu czekolady.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 13:25
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Patk wrote:Wiecie co, po raz kolejny Aliexpress mnie pozytywnie zaskoczyło.
Kupiłam takie coś do fotelika z myślą że jak będzie wielkie G... to przynajmniej wiele nie stracę, a tu takie cudo przyszło za niecałą dyszkę. U nas pewnie zapłacilabym przynajmniej 2 dychy...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/364ab0537e4b.png
A tu link jakby któraś chciała
http://s.aliexpress.com/n63U3uue?fromSns=N
Też to zamówiłam potwierdzam jest superPatk, Kira91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Dzisiaj byłam na wizycie i mała waży juz 1187g wiec całkiem całkiem:)
Progesteron odstawiony i zobaczymy 6.03 na badaniach trzeciego trymestru jak się trzyma szyjka. Od ostatniej wizyty się nie zmieniła i to mnie cieszy.Katy, Wowka, kamciaelcia, Katka., kattalinna, Hoope, Mała Matylda, Sela, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Katka. wrote:a my z mężem zaczęliśmy zastanawiać się nad zmianą samochodu. Chcemy kupić auto kombi, żeby móc zmieścić wózek dla bliźniaków.
No z tymi wózkami to ciężko. Ci moi znajomi to akurat mają bagażnik na dachu ale samemu ciężko wsadzić wtedy. -
efwka83 wrote:uczucie mokrych gaci
dokladnie tak jest
Hoope każą wąchać i co?u mnie to raczej bezwonne
No to mocz odpada. A poza porankiem, w dzień, po wysiłku drobnym też leci? Czy tylko rano gacie mokre?❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2371f575a76.jpg
Która chetna na jeszcze cieplutki jablecznik z pianką budyniową???efwka83, Ela84, Feeva, Katy, Mała Matylda, J.S, kattalinna, Fatalita, Sela, Katka. lubią tę wiadomość
-
Że mnie też cieknie zwłaszcza rano, takie ilości że masakra, ale kilka razy paskami sprawzalam i to nie wody na szczescie. Dostałam e-mail że 1 marca mam się spodziewać wózka. Zamówiłam dzisiaj leżaczek kąpielowy bo do tej pory bo mam się z myślami czy brać wanienke czy kombinować coś z kąpielą pod prysznicem ( mam głęboki brodzik więc ciężko by było w dwie osoby obsługiwać kąpiel) leżaczek wygląda na pomocny w tej kwestii więc zaryzykowalam najwyżej z czasem dokupie wanienki której nie będę miała gdzie trzymaćNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualnyJestem wykonczona. Przylecialam dzis z Norwegii do domu w Polsce i przy okazji otworzylam paczke z apteki gemini. Powiem want szczerze, ze jestem rozczarowana. Rzeczy apteczne - OK. Z kolei przescieradlo szare zamiast biale (na opakowaniu 'biale'). Szmatka sensorek bardzo slaba. Gryzak nie ten (wiem, ze wysylane losowo, ale wybralam taki, ktory byl dostepny w jednej wersji).
-
Witam się w 27 tygodniu! Belly twierdzi, że to już 7 miesiąc, ale nadal 2 trymestr – dziwne podejście, ja poczuję się w 7 miesiącu dopiero w za tydzień
Wczoraj się nie odzywałam – miałam obronę na studiach podyplomowych, poszło zgodnie z oczekiwaniami, więc wieczorem świętowałam przy Piccolo. Podziałało nasennie bardziej niż alkohol, bo o dziewiętnastej już spałam
Co jakiś czas zaglądałam i czytałam co pisałyście, ale budyń w mózgu robi swoje więc w tej chwili pamiętam tylko apetycznie wyglądające ciasto Kiry
kamciaelcia, Hoope, kattalinna, Katy, Feeva, Fermina, Wowka, Kira91, Fatalita, D_basiula, pawojoszka, Sela, Katka., Kropka88 lubią tę wiadomość