Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie u nas na nic nie zalapalam... tzn nie na to, co chcialam. Jedno opakowanie bodow na 56 i jedno na 62, kupilam tez dres ale jest po prostu ogromny i wyladowal juz na dnie szafy.
Zalapalam sie jeszcze na przescieradla i w sumie to tyle, aha no i skarpetek bylo full to kupilam -
1/ Odnośnie morfologii pani w punkcie pobrań powiedziała, że tylko na czczo. Więc jaka głupia byłam, taka jestem.
2/ W Lidlu kupiłam tylko jeden stanik do karmienia. Ciuszki dziecięce chyba już wszystkie mam, więc nawet nie podchodziłam, żeby obejrzeć.
3/ Miałam dziś USG. MASAKRA!!! USG oczywiście w ramach NFZ. Trwało ... 5 minut, z czego połowę tego czasu lekarz szukał mięśniaka, o którego zapytałam. Miałam dobre przeczucia, żeby zapisać się dodatkowo prywatnie. Idziemy w sobotę. Może dowiemy się czegoś więcej poza tym, że dziecko jest i mięśniak jest.
Edit: a jak się spytałam, czy dostanę jakieś zdjęcie, to lekarz powiedział, że nie, bo na tym etapie ciąży nic na tych zdjęciach konkretnego nie widać. W 20 tyg. też zrobił takie zdjęcia, na których nic nie było widać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 13:20
-
Dziewczyny, ubranka się pierze na "lewa stronę" czy nie ma to znaczenia?
Dopiero jak posegregowalam sobie ciuszki do prania to zobaczyłam ile ich mamZaszalalam fest. A myślałam że mam niewiele
W Lidlu nie będę bo mam nie po drodze. Do najbliższego 20km więc mi się nie chce -
Pawojoszka z tym ze ja chodzę jedynie prywatnie.. wiec pewnie nie uda mi się tego przeskoczyć, chociaż próbuje
.
Co do Lidla to rzeczywiście mega duże te ciuszki- już kiedyś któraś z Was o tym pisała. Udało mi się jedynie upolować dwa bodziaki 50-56. I wyglądają jak rozmiarowo 56 w każdym innym sklepie, szok ze aż takie różnice. No i na termometr i cyckonosze się skupiłam -
Mycha, w laboratoriach zawsze mówią, że na czczo. Pewnie dlatego, żeby było łatwiej i szybciej, bo nie trzeba się zastanawiać nad danym badaniem i rozważać czy jedzenie coś zmieni czy nie. No i pacjenci też o różnym stopniu kumatości, bezpieczniej więc wszystkich ustawiać na czczo. Zresztą, ja kiedyś to nawet krew honorowo bez śniadania oddawałam i nikt mi nie powiedział, że to źle. Na logikę tu trzeba - zerknij na morfologię i jej składowe. Tu po prostu jedzenie ma wpływ żaden lub minimalny. Ja suplementy moje łykam tylko po badaniu.
Mycha666, Tanda lubią tę wiadomość
-
Mąż kupił pizamki 92 i są identyczne jak 92ze smuka
A poprzednio bawelniane 92 wychodzą jak 98 ze smyka. Specjalnie przed wyjazdem sprawdzałam a mąż w lidlu byl dzisiaj z metrowkaale tu, w Kołobrzegu szał przy ubrankach...nasz lidl spokojniejszy
-
Kamcia dzięki
Katy ja zamówiłam M, kiedy nadal noszę S więc sobie wyobraź jaki mam spadochron i jak w nim wyglądam
W ogóle te koszule na tych modelkach wyglądają pięknie a jak przychodzi co do czego to w lustro spojrzeć nie można
Słon w spadochronie.
Ja na morfologie idę zawsze po jedzeniu bo chodzę przed zamknięciem labo bo wtedy ludzi nie ma, a nie wytrzymałabym tyle czasu bez żarcia. I wyniki zawsze dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 13:47
Katy lubi tę wiadomość
-
Ja też byłam dziś w Lidlu, szału nie było - kupiłam skarpeteczki, body trochę większe bo na początek to chce tak rozpinane z boku a te były tylko zakładane przez głowkę i te spodnie pakowane po 2 szt. ale to też rozmiar 62/68 więc już na wyrost.
Teściowa kupiła kołdrę i poduszkę i zastanawiam się czy będzie się nadawać, ale to też dopiero na jesień będzie. Chciała jeszcze kupić pościel ale jak ją zmacałam to wydała mi się twarda i nieprzyjemna w dotyku.
U mnie wizyta jutro ale późnym wieczorem.Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
nick nieaktualnyKaty wrote:Zamowilam S a majac ubranie pod koszula i tak troche duza
Najwyzej bede troche śmiesznie wygladac xd
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a06bc7a8899.jpg
Do lidla wybieram sie jutro. Chce kupic dwa wieksze zestawy i cos dla siebie. Tylko nie wiem jak z rozmiarami biustonoszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 13:54
-
Czyli tylko ja jestem nienormalna i wydałam w Lidlu 350 zł na ciuszki dla mojego dziurawca, chociaż w tym leginsy i ta sukienka ciążowa dla mnie.
Ale wytłumaczyłam sobie ze w końcu nie mam jeszcze nic dla niej (oprócz otrzymanych tetr) to mogłam zaszaleć
Hoope - mogę wiedzieć czy planujesz poród w Zdrojach?
Myślicie że ciezarne mogą spożywać kaszankę? Byłam dziś w mięsnym i patrzyło na mnie takie pętko... I pomyślałam że usmazylabym na grillu elektrycznym w folii z cebulką i taka namiastka lata by była... Ale myślę ciągle czy jeszcze nie wyskoczyć...
W okolicach Stargardu zero śniegu, święci słońce lekko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 13:59
-
Katy a normalnie nosisz S?? bo ja właśnie nie wiem czy zamawiać S czy M... Kurde trochę mi przybyło w dupci i biodrach i nie wiem czy wejdę w S heh
Mycha właśnie pytałam męża czy można coś zjeść przed morfologią i mówi, że tak tylko żeby zbyt się nie napchać.
Mnie udało się kupić dla siebie bluzkę i dla małego bodziaki 62/68, bo nie było już żadnych 52/56, spodni to w ogóle nie było ;-( Mąż ma wstąpić po pracy do lidla w innym mieście, może coś kupi.
Właśnie zastanawiałam się nad tymi stanikami do karmienia ale ja nie potrafę kupić żadnego bez przymierzenia...a można w razie "w" zwrócić ?
Mycha666 lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
nick nieaktualnyPatk wrote:Czyli tylko ja jestem nienormalna i wydałam w Lidlu 350 zł na ciuszki dla mojego dziurawca, chociaż w tym leginsy i ta sukienka ciążowa dla mnie.
Ale wytłumaczyłam sobie ze w końcu nie mam jeszcze nic dla niej (oprócz otrzymanych tetr) to mogłam zaszaleć
Hoope - mogę wiedzieć czy planujesz poród w Zdrojach?
Myślicie że ciezarne mogą spożywać kaszankę? Byłam dziś w mięsnym i patrzyło na mnie takie pętko... I pomyślałam że usmazylabym na grillu elektrycznym w folii z cebulką i taka namiastka lata by była... Ale myślę ciągle czy jeszcze nie wyskoczyć...
W okolicach Stargardu zero śniegu, święci słońce lekko.
Jak ta sukienka? Chce ja jutro kupic, ale nie wiem jaki rozmiar. Jaki wzielas, taki jak przed ciaza czy wiekszy?
-
Patk wydaje mi się, że ciężarna może spożywać kaszanke, bynajmniej nikt mi nie mówił, że nie może....
Kamciaelcia w sumie tacja, chyba nigdzie nie można zwracać bielizny... no cóż powiem mężowi żeby kupił na czuja hehehea brać większą miseczkę, bo po porodzie zawsze piersi są pełniejsze/większe?
W końcu się udało...