Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katka. wrote:No to i mój
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4575290ee121.jpg
To zdjęcie pochodzi z internetu...
https://babyblog.nl/battle-of-the-bellies-buiken-vergelijken/Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 17:19
Matylda
-
Ja sie udzielam tez na kwietniowkach wlasnie i jestem w mega szoku, ze ta laska okazala sie trollem.."Podziwiam", ze jej sie tak chcialo klamac przez tyle czasu..A co do Katki to fajnie by bylo jakby sie wypowiedziala faktycznie zeby nie oskarzac kogos byc moze niewinnego
Dziwna sprawa, ze to w wiekszosci zalozycielki watkow sa podejrzane..Jak ktos nie chce wrzucac zdjec to niech tego nie robi, nie kradnie cudze. Az sie boje pomyslec ile historii tutaj jest tak naprawde wyssane z palca
-
Kamcia, dobrze że napisałaś. Też podczytuję inne wątki, obserwowałam sytuację na kwietniówkach i widziałam podejrzenia rzucane w stronę założycielek tematów. Absolutnie nikogo nie obwiniając - wydaje mi się logiczne, że admini forum dbają, żeby pojawiały się nowe wątki a te istniejące się rozwijały, więc trzymają rękę na pulsie. Pewnie gdzieś za komputerem siedzi sobie jakiś gość (może nawet z piwnym brzuszkiem
) i mu płacą za pisanie postów, i zakładanie tematów.
-
Wstawiłam wam chyba dwa razy oszukane zdjęcie... raz bo bardzo naginałyście... jak mi nie wierzycie to mogę odejść. A na potwierdzenie prawdy moje drugie zdjęcie (w tych samych ciuchach, żeby było wiarygodne). Mogę dodać jeszcze więcej jak chcecie dowodów. Ale twarzy nie pokaże, bo chce być anonimowa. A i pierwszą stronę może przejąć ktoś inny.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86ff2f5f3afd.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 17:37
-
Fermina
Też od początku twierdzę że te trolle to sprawka BBF. Abonament podniesli czyli nie wiedzie im się...ale miałam nadzieję że zmienili taktykę
Poorzednio była to gowniara 18 lat...namierzono ją po imieniu nazwisku...Tanda lubi tę wiadomość
-
Katka, nie ma co się oburzać. To jest internet, nigdy nie będzie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie więc i o zaufanie trudno, i nie można go wymagać, przykro mi. Każdy z nas może być trollem tak naprawdę i trzeba to wziąć jako poprawkę wchodząc na forum. Czuję się jak w "Morderstwie w Orient Ekspressie" teraz - wiadomo, że ktoś z towarzystwa jest mordercą, tylko kto?.
-
Katka, ja chcę wierzyć. Niestety teraz chciałabym się dowiedzieć, co to znaczy, że naginalyśmy i czemu miały pomóc w tym fakeowe zdjęcia? Jeśli wrzucisz zdjęcie z datą dzisiejszą to dla mnie sprawa będzie zamknięta
Drugie niestety w jednym poście - jestem na tym forum czwarty rok, może nie biegam po wątkach, ale już kilka takich akcji widziałam, więc też wolę ostrożność. -
Dla mnie to troche glupie rozwiazanie..lepiej jakby mieli np. kilku administratorow , ktorzy zakladaja strone i ja aktualizuja i wiadomo od razu, ze to nie jest jakas losowa dziewczyna w ciazy żeby wlasnie nie wychodzily takie sytuacje, ze reszta dziewczyn jest oklamywana
-
kamciaelcia wrote:Fermina
Też od początku twierdzę że te trolle to sprawka BBF. Abonament podniesli czyli nie wiedzie im się...ale miałam nadzieję że zmienili taktykę
Poorzednio była to gowniara 18 lat...namierzono ją po imieniu nazwisku... -
Pewnie, że głupie, bo odechciewa się pisać na forum. Mnie kilka a pewnie i kilkanaście razy bardzo uspokajały zamieszczane posty, smutno trochę myśleć, że mogłam odczuwać ulgę czytając informacje wyssane z palca.. Marketingowo też to miało pomocne - teraz już chyba nikt nigdy abonamentu nie opłaci.
Katka, szczerze mówiąc też bym chciała wiedzieć o co chodziło z tym wstawianiem zdjęć z internetu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 17:50
Katy lubi tę wiadomość