Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katka. wrote:Wstawiłam wam chyba dwa razy oszukane zdjęcie... raz bo bardzo naginałyście... jak mi nie wierzycie to mogę odejść. A na potwierdzenie prawdy moje drugie zdjęcie (w tych samych ciuchach, żeby było wiarygodne). Mogę dodać jeszcze więcej jak chcecie dowodów. Ale twarzy nie pokaże, bo chce być anonimowa. A i pierwszą stronę może przejąć ktoś inny.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86ff2f5f3afd.jpg
Jestem w szoku ze takie sytuacje mają tu miejsce.. jestem na of od 2016roku ale szczerze mówiąc nie słyszałam o tym.
To strasznie smutne, ze osoba z która w jakimś sensie przebywało na codzień oszukuje inne forumowiczki... po co wstawiać kogos innego zdjecia Katka? Nie mogę tego zrozumieć, teraz niby wstawiasz swoje? I ktos ma w to uwierzyć? Sorry,ja tego nie kupuje -
kattalinna wrote:Ciekawe czy to ta sama - na różowej stronie była laska flakonik, właśnie jakaś młodziutka, co to zdjęcia z insta jakiejś Norweżki czy Szwedki ściągała. Tamta nawet chyba na policję to zgłosiła, bo laski z forum do niej napisały
Tak
Kira91 lubi tę wiadomość
-
Tak jak pisałam jedynie jako dowód mogę wam powstawiać zdjęcia w obojętnie jakiej pozycji i obojętnie gdzie w domu(oprócz dworu, bo jest na minusie).
Niestety na moim Samsungu nie idzie daty ustawić.
To w łazience robiłam dzisiaj jako dowód.
A jak się komuś coś nie podoba to żegnam. I niech idzie się użalać do kwietniówek.
Kira91 żegnam
A i nie życzę sobie, żeby porównywano mnie do ALISKI, która wiecznie miała jakieś problemy.
Bo jak zauważyłyście ja nigdy, tylko raz byłam na weekend w szpitalu jako fałszywy alarm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 18:02
-
Ahahhahaa dobre
No żegnaj Katkanie musimy ze soba pisać,skoro moje słowa Cie urazily i strzelasz focha
mnie urazilo Twoje oszustwo
i ok, nie będę sie więcej wypowiadala w tej kwestii bo szkoda słów i czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 18:06
Katy lubi tę wiadomość
-
Katka. wrote:Tak jak pisałam jedynie jako dowód mogę wam powstawiać zdjęcia w obojętnie jakiej pozycji i obojętnie gdzie w domu(oprócz dworu, bo jest na minusie).
Niestety na moim Samsungu nie idzie daty ustawić.
To w łazience robiłam dzisiaj jako dowód.
A jak się komuś coś nie podoba to żegnam. I niech idzie się użalać do kwietniówek.
Kira91 żegnam
A i nie życzę sobie, żeby porównywano mnie do ALISKI, która wiecznie miała jakieś problemy.
Bo jak zauważyłyście ja nigdy, tylko raz byłam na weekend w szpitalu jako fałszywy alarm.dawaj foto na tle klanu, właśnie oglądam
-
Jeśli faktycznie zostałaś niesłusznie posądzona to fochem i obrazą majestatu tego nie udowodnisz, wręcz przeciwnie. Mamy prawo stracić zaufanie do kogoś, kto wklejał zdjęcia skradzione z netu.
Też nie chcę się za bardzo ujawniać, nie chciałabym by ktoś z nieżyczliwych znajomych mnie znalazł i czytał, ale do głowy by mi nie przyszło wklejać cudze zdjęcia.
Prościej odmówić i nie wklejać nic.Kira91, Cola87, nat92, Katy, pawojoszka, Mycha666 lubią tę wiadomość
Matylda
-
Katka. wrote:a skąd mam wiedzieć, że nie jesteś jakimś trollem? I tylko na hahahaa dobre cię stać? ojeju...
Wiesz, to nie ja zostałam posadzona o kopiowanie zdjęć z internetu i to nie ja sie "powinnam" tłumaczyć, więc daruj sobie takie odbijanie piłeczkia dla mnie to jest śmieszne,że dorosła osoba nie potrafi konstruktywnie wyjasnic dlaczego sciagala zdjecia z internetu tylko puszcza fochy i "żegna"
tłumaczenie ze ktos pozna mieszkanie.. proszę Cię,przecież każda z nas tu ujawnia część swojego prywatnego życia i pokazuje kawałek siebie i mieszkania
a skoro potrafisz kopiować i wklejać tu zdjęcia, to mieszkanie tez można zamazac chociażby w paincie
po prostu przykro..
-
To jak juz jest klan i wszystko wyjasnione, to ja mam w ogole z innej beczki pytanie.
Bylismy dzisiaj na tych wynikach no i przyszly, watrobowe to;
ALT norma jest od 0 do 55 a on ma 56
AST norma od 5 do 34 a on ma 34
Podwyzszone to pierwsze, a to drugie niby w normie ale kurde, martwie sieCo to moze byc? Teraz czytalam, ze picie kawy przed badaniem moze jakos zaburzyc wyniki, a wlasnie wypil tak poltora godziny wczesniej i nie wiem, czy az tak by zaburzylo. Lekarz w nastepny czwartek, a ja jestem panikara i fiksuje.
-
Sytuacja jest dość patowa. Nie ma co się kłócić, trzeba jakoś żyć ze świadomością, że trolle są wszędzie. Katka również przecież może mieć koleżankę w ciąży, która robi sobie fotki na tle klanu i jej wysyła, uprzedzając oburzenie,to nie jest personalna uwaga, chodzi o to, że tu niczego nie można być pewnym. Po prostu. Taki jest internet, niestety.
Lubię nasz wątek, jest tu całkiem miło nawet jeżeli był tu/jest jakiś udawacz.
J.S. może trzeba coś w diecie zmodyfikować tylko, nie ma co sie martwić. Możliwe też, że to ta kawa. Może powtórzcie dla pewności te dwa parametry?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 18:31
Kira91 lubi tę wiadomość