X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka. wrote:
    Wstawiłam wam chyba dwa razy oszukane zdjęcie... raz bo bardzo naginałyście... jak mi nie wierzycie to mogę odejść. A na potwierdzenie prawdy moje drugie zdjęcie (w tych samych ciuchach, żeby było wiarygodne). Mogę dodać jeszcze więcej jak chcecie dowodów. Ale twarzy nie pokaże, bo chce być anonimowa. A i pierwszą stronę może przejąć ktoś inny.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86ff2f5f3afd.jpg

Jestem w szoku ze takie sytuacje mają tu miejsce.. jestem na of od 2016roku ale szczerze mówiąc nie słyszałam o tym.
    To strasznie smutne, ze osoba z która w jakimś sensie przebywało na codzień oszukuje inne forumowiczki... po co wstawiać kogos innego zdjecia Katka? Nie mogę tego zrozumieć, teraz niby wstawiasz swoje? I ktos ma w to uwierzyć? Sorry,ja tego nie kupuje :)

suvmjw7.png
    5d4026t.png

03.2017- Aniołek,poronienie septyczne
    Potworniaki, torbiele
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Ciekawe czy to ta sama - na różowej stronie była laska flakonik, właśnie jakaś młodziutka, co to zdjęcia z insta jakiejś Norweżki czy Szwedki ściągała. Tamta nawet chyba na policję to zgłosiła, bo laski z forum do niej napisały

Tak :)

Kira91 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak pisałam jedynie jako dowód mogę wam powstawiać zdjęcia w obojętnie jakiej pozycji i obojętnie gdzie w domu(oprócz dworu, bo jest na minusie).
    Niestety na moim Samsungu nie idzie daty ustawić.
    To w łazience robiłam dzisiaj jako dowód.
    A jak się komuś coś nie podoba to żegnam. I niech idzie się użalać do kwietniówek.
    Kira91 żegnam

A i nie życzę sobie, żeby porównywano mnie do ALISKI, która wiecznie miała jakieś problemy.
    Bo jak zauważyłyście ja nigdy, tylko raz byłam na weekend w szpitalu jako fałszywy alarm.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 18:02

klz9piqvvra11kd2.png

• Kira91 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahahhahaa dobre :D
    No żegnaj Katka :) nie musimy ze soba pisać,skoro moje słowa Cie urazily i strzelasz focha :) mnie urazilo Twoje oszustwo :) i ok, nie będę sie więcej wypowiadala w tej kwestii bo szkoda słów i czasu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 18:06

Katy lubi tę wiadomość

suvmjw7.png
    5d4026t.png

Potworniaki, torbiele
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kira91 wrote:
    Ahahhahaa dobre :D
    a skąd mam wiedzieć, że nie jesteś jakimś trollem? I tylko na hahahaa dobre cię stać? ojeju...

klz9piqvvra11kd2.png

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka. wrote:
    Tak jak pisałam jedynie jako dowód mogę wam powstawiać zdjęcia w obojętnie jakiej pozycji i obojętnie gdzie w domu(oprócz dworu, bo jest na minusie).
    Niestety na moim Samsungu nie idzie daty ustawić.
    To w łazience robiłam dzisiaj jako dowód.
    A jak się komuś coś nie podoba to żegnam. I niech idzie się użalać do kwietniówek.
    Kira91 żegnam

A i nie życzę sobie, żeby porównywano mnie do ALISKI, która wiecznie miała jakieś problemy.
    Bo jak zauważyłyście ja nigdy, tylko raz byłam na weekend w szpitalu jako fałszywy alarm.
    Właśnie Twój sposób i ilość postów nie pasuje mi do trolla ;-) dawaj foto na tle klanu, właśnie oglądam :-D

age.png
  • Tanda Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli faktycznie zostałaś niesłusznie posądzona to fochem i obrazą majestatu tego nie udowodnisz, wręcz przeciwnie. Mamy prawo stracić zaufanie do kogoś, kto wklejał zdjęcia skradzione z netu.

Też nie chcę się za bardzo ujawniać, nie chciałabym by ktoś z nieżyczliwych znajomych mnie znalazł i czytał, ale do głowy by mi nie przyszło wklejać cudze zdjęcia.
    Prościej odmówić i nie wklejać nic.

Kira91, Cola87, nat92, Katy, pawojoszka, Mycha666 lubią tę wiadomość

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie jak tanda uważam

Cola87 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda że takie rzeczy się zdarzają :( człowiek traci zaufanie do ludzi. Pomijając czy Katka jest ok czy nie to nie wiem po co ludzi tak robią :/

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8081ea052f2a.jpg
    Klan jako dowód ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 18:18

kattalinna, Katy lubią tę wiadomość

klz9piqvvra11kd2.png

• nat92 Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest Tanda. Przecież nie ma tu jakiegoś przymusu „wstaw zdjęcie bo wylatujesz”..

f2w3dqk3v24l408o.png
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka. wrote:
    a skąd mam wiedzieć, że nie jesteś jakimś trollem? I tylko na hahahaa dobre cię stać? ojeju...

Wiesz, to nie ja zostałam posadzona o kopiowanie zdjęć z internetu i to nie ja sie "powinnam" tłumaczyć, więc daruj sobie takie odbijanie piłeczki :) a dla mnie to jest śmieszne,że dorosła osoba nie potrafi konstruktywnie wyjasnic dlaczego sciagala zdjecia z internetu tylko puszcza fochy i "żegna" :) tłumaczenie ze ktos pozna mieszkanie.. proszę Cię,przecież każda z nas tu ujawnia część swojego prywatnego życia i pokazuje kawałek siebie i mieszkania :) a skoro potrafisz kopiować i wklejać tu zdjęcia, to mieszkanie tez można zamazac chociażby w paincie :)

po prostu przykro..

suvmjw7.png
    5d4026t.png

Potworniaki, torbiele
  • Tanda Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Właśnie Twój sposób i ilość postów nie pasuje mi do trolla ;-) dawaj foto na tle klanu, właśnie oglądam :-D

Potwierdzasz, że to dzisiejszy klan? :P

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klan nr 2
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8379a72dd006.jpg

kattalinna lubi tę wiadomość

klz9piqvvra11kd2.png

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziesz mogła sprawdzić sama, odcinki dostępne na tvpvod :-P milion lat nie oglądałam tego :-D

age.png
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu jeszcze w miarę takie z klanu
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0e81c7738a2.jpg

kattalinna lubi tę wiadomość

klz9piqvvra11kd2.png

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka. wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8081ea052f2a.jpg
    Klan jako dowód ;)
    Jest klan :-D Katka, wszystko się zgadza :-D

age.png
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

suvmjw7.png
    5d4026t.png

Potworniaki, torbiele
  • J.S Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak juz jest klan i wszystko wyjasnione, to ja mam w ogole z innej beczki pytanie.

Bylismy dzisiaj na tych wynikach no i przyszly, watrobowe to;
    ALT norma jest od 0 do 55 a on ma 56
    AST norma od 5 do 34 a on ma 34

Podwyzszone to pierwsze, a to drugie niby w normie ale kurde, martwie sie :( Co to moze byc? Teraz czytalam, ze picie kawy przed badaniem moze jakos zaburzyc wyniki, a wlasnie wypil tak poltora godziny wczesniej i nie wiem, czy az tak by zaburzylo. Lekarz w nastepny czwartek, a ja jestem panikara i fiksuje.

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Fermina Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sytuacja jest dość patowa. Nie ma co się kłócić, trzeba jakoś żyć ze świadomością, że trolle są wszędzie. Katka również przecież może mieć koleżankę w ciąży, która robi sobie fotki na tle klanu i jej wysyła, uprzedzając oburzenie,to nie jest personalna uwaga, chodzi o to, że tu niczego nie można być pewnym. Po prostu. Taki jest internet, niestety.

Lubię nasz wątek, jest tu całkiem miło nawet jeżeli był tu/jest jakiś udawacz. ;)

J.S. może trzeba coś w diecie zmodyfikować tylko, nie ma co sie martwić. Możliwe też, że to ta kawa. Może powtórzcie dla pewności te dwa parametry?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 18:31

Kira91 lubi tę wiadomość

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 -👶

age.png
‹‹ 693 694 695 696 697 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ