X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka. wrote:
    Wstawiłam wam chyba dwa razy oszukane zdjęcie... raz bo bardzo naginałyście... jak mi nie wierzycie to mogę odejść. A na potwierdzenie prawdy moje drugie zdjęcie (w tych samych ciuchach, żeby było wiarygodne). Mogę dodać jeszcze więcej jak chcecie dowodów. Ale twarzy nie pokaże, bo chce być anonimowa. A i pierwszą stronę może przejąć ktoś inny.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86ff2f5f3afd.jpg

Jestem w szoku ze takie sytuacje mają tu miejsce.. jestem na of od 2016roku ale szczerze mówiąc nie słyszałam o tym.
    To strasznie smutne, ze osoba z która w jakimś sensie przebywało na codzień oszukuje inne forumowiczki... po co wstawiać kogos innego zdjecia Katka? Nie mogę tego zrozumieć, teraz niby wstawiasz swoje? I ktos ma w to uwierzyć? Sorry,ja tego nie kupuje :)

suvmjw7.png
    5d4026t.png

03.2017- Aniołek,poronienie septyczne
    Potworniaki, torbiele
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Ciekawe czy to ta sama - na różowej stronie była laska flakonik, właśnie jakaś młodziutka, co to zdjęcia z insta jakiejś Norweżki czy Szwedki ściągała. Tamta nawet chyba na policję to zgłosiła, bo laski z forum do niej napisały

Tak :)

Kira91 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak pisałam jedynie jako dowód mogę wam powstawiać zdjęcia w obojętnie jakiej pozycji i obojętnie gdzie w domu(oprócz dworu, bo jest na minusie).
    Niestety na moim Samsungu nie idzie daty ustawić.
    To w łazience robiłam dzisiaj jako dowód.
    A jak się komuś coś nie podoba to żegnam. I niech idzie się użalać do kwietniówek.
    Kira91 żegnam

A i nie życzę sobie, żeby porównywano mnie do ALISKI, która wiecznie miała jakieś problemy.
    Bo jak zauważyłyście ja nigdy, tylko raz byłam na weekend w szpitalu jako fałszywy alarm.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 18:02

klz9piqvvra11kd2.png

• Kira91 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahahhahaa dobre :D
    No żegnaj Katka :) nie musimy ze soba pisać,skoro moje słowa Cie urazily i strzelasz focha :) mnie urazilo Twoje oszustwo :) i ok, nie będę sie więcej wypowiadala w tej kwestii bo szkoda słów i czasu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 18:06

Katy lubi tę wiadomość

suvmjw7.png
    5d4026t.png

Potworniaki, torbiele
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kira91 wrote:
    Ahahhahaa dobre :D
    a skąd mam wiedzieć, że nie jesteś jakimś trollem? I tylko na hahahaa dobre cię stać? ojeju...

klz9piqvvra11kd2.png

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka. wrote:
    Tak jak pisałam jedynie jako dowód mogę wam powstawiać zdjęcia w obojętnie jakiej pozycji i obojętnie gdzie w domu(oprócz dworu, bo jest na minusie).
    Niestety na moim Samsungu nie idzie daty ustawić.
    To w łazience robiłam dzisiaj jako dowód.
    A jak się komuś coś nie podoba to żegnam. I niech idzie się użalać do kwietniówek.
    Kira91 żegnam

A i nie życzę sobie, żeby porównywano mnie do ALISKI, która wiecznie miała jakieś problemy.
    Bo jak zauważyłyście ja nigdy, tylko raz byłam na weekend w szpitalu jako fałszywy alarm.
    Właśnie Twój sposób i ilość postów nie pasuje mi do trolla ;-) dawaj foto na tle klanu, właśnie oglądam :-D

age.png
  • Tanda Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli faktycznie zostałaś niesłusznie posądzona to fochem i obrazą majestatu tego nie udowodnisz, wręcz przeciwnie. Mamy prawo stracić zaufanie do kogoś, kto wklejał zdjęcia skradzione z netu.

Też nie chcę się za bardzo ujawniać, nie chciałabym by ktoś z nieżyczliwych znajomych mnie znalazł i czytał, ale do głowy by mi nie przyszło wklejać cudze zdjęcia.
    Prościej odmówić i nie wklejać nic.

Kira91, Cola87, nat92, Katy, pawojoszka, Mycha666 lubią tę wiadomość

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie jak tanda uważam

Cola87 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda że takie rzeczy się zdarzają :( człowiek traci zaufanie do ludzi. Pomijając czy Katka jest ok czy nie to nie wiem po co ludzi tak robią :/

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8081ea052f2a.jpg
    Klan jako dowód ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 18:18

kattalinna, Katy lubią tę wiadomość

klz9piqvvra11kd2.png

• nat92 Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest Tanda. Przecież nie ma tu jakiegoś przymusu „wstaw zdjęcie bo wylatujesz”..

f2w3dqk3v24l408o.png
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka. wrote:
    a skąd mam wiedzieć, że nie jesteś jakimś trollem? I tylko na hahahaa dobre cię stać? ojeju...

Wiesz, to nie ja zostałam posadzona o kopiowanie zdjęć z internetu i to nie ja sie "powinnam" tłumaczyć, więc daruj sobie takie odbijanie piłeczki :) a dla mnie to jest śmieszne,że dorosła osoba nie potrafi konstruktywnie wyjasnic dlaczego sciagala zdjecia z internetu tylko puszcza fochy i "żegna" :) tłumaczenie ze ktos pozna mieszkanie.. proszę Cię,przecież każda z nas tu ujawnia część swojego prywatnego życia i pokazuje kawałek siebie i mieszkania :) a skoro potrafisz kopiować i wklejać tu zdjęcia, to mieszkanie tez można zamazac chociażby w paincie :)

po prostu przykro..

suvmjw7.png
    5d4026t.png

Potworniaki, torbiele
  • Tanda Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Właśnie Twój sposób i ilość postów nie pasuje mi do trolla ;-) dawaj foto na tle klanu, właśnie oglądam :-D

Potwierdzasz, że to dzisiejszy klan? :P

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klan nr 2
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8379a72dd006.jpg

kattalinna lubi tę wiadomość

klz9piqvvra11kd2.png

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziesz mogła sprawdzić sama, odcinki dostępne na tvpvod :-P milion lat nie oglądałam tego :-D

age.png
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu jeszcze w miarę takie z klanu
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0e81c7738a2.jpg

kattalinna lubi tę wiadomość

klz9piqvvra11kd2.png

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka. wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8081ea052f2a.jpg
    Klan jako dowód ;)
    Jest klan :-D Katka, wszystko się zgadza :-D

age.png
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

suvmjw7.png
    5d4026t.png

Potworniaki, torbiele
  • J.S Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak juz jest klan i wszystko wyjasnione, to ja mam w ogole z innej beczki pytanie.

Bylismy dzisiaj na tych wynikach no i przyszly, watrobowe to;
    ALT norma jest od 0 do 55 a on ma 56
    AST norma od 5 do 34 a on ma 34

Podwyzszone to pierwsze, a to drugie niby w normie ale kurde, martwie sie :( Co to moze byc? Teraz czytalam, ze picie kawy przed badaniem moze jakos zaburzyc wyniki, a wlasnie wypil tak poltora godziny wczesniej i nie wiem, czy az tak by zaburzylo. Lekarz w nastepny czwartek, a ja jestem panikara i fiksuje.

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Fermina Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sytuacja jest dość patowa. Nie ma co się kłócić, trzeba jakoś żyć ze świadomością, że trolle są wszędzie. Katka również przecież może mieć koleżankę w ciąży, która robi sobie fotki na tle klanu i jej wysyła, uprzedzając oburzenie,to nie jest personalna uwaga, chodzi o to, że tu niczego nie można być pewnym. Po prostu. Taki jest internet, niestety.

Lubię nasz wątek, jest tu całkiem miło nawet jeżeli był tu/jest jakiś udawacz. ;)

J.S. może trzeba coś w diecie zmodyfikować tylko, nie ma co sie martwić. Możliwe też, że to ta kawa. Może powtórzcie dla pewności te dwa parametry?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 18:31

Kira91 lubi tę wiadomość

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 -👶

age.png
‹‹ 693 694 695 696 697 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ