X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina wrote:
    Cola, to są wyniki ojca dziecka. :D Ciąża raczej nie ma wpływu. :D
    Haha ja to mam sieczkę już z mózgu :D muszę zacząć czytać ze zrozumieniem ;)

J.S lubi tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Saperek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wy te zdjęcia wklejacie?
    Chciałam wam pokazać jaki kocyk moja mama na drutach zrobiła i sweterek choc ten jeszcze do poprawki jest

f2w3qqmza7aalezj.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przynajmniej trochę atmosfera się oczysciła :) a i też się trochę pośmiałam sama z siebie :D

J.S lubi tę wiadomość

• Kira91 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka- dziękuję. I ja Ciebie tez przepraszam, jesli w jakiś sposób Cie uraziłam- nie miałam tego na celu :)

Katka. lubi tę wiadomość

suvmjw7.png
    5d4026t.png

03.2017- Aniołek,poronienie septyczne
    Potworniaki, torbiele
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saperek:

1) strona: Zapodaj.net
    2) na forum
    3)wybierz plik.
    Rozmiar (najlepiej 200x200 albo 500x500 jest duze)
    Zapodaj
    4) kopiuj link z BBcode (ten trzeci) :) i wklejasz tu cały :)

kattalinna lubi tę wiadomość

suvmjw7.png
    5d4026t.png

Potworniaki, torbiele
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saperek wrote:
    Jak wy te zdjęcia wklejacie?
    Chciałam wam pokazać jaki kocyk moja mama na drutach zrobiła i sweterek choc ten jeszcze do poprawki jest
    Chyba większość z nas korzysta z tej strony https://naforum.zapodaj.net/ - ładujesz zdjęcie, po wygenerowaniu linków kopiujesz ostatni (są trzy). Przed wygenerowaniem dobrze zaznaczyć wielkość miniatury 500x500, wtedy łatwiej się ogląda je z telefonu ;-)

Kira91 lubi tę wiadomość

age.png
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Chyba większość z nas korzysta z tej strony https://naforum.zapodaj.net/ - ładujesz zdjęcie, po wygenerowaniu linków kopiujesz ostatni (są trzy). Przed wygenerowaniem dobrze zaznaczyć wielkość miniatury 500x500, wtedy łatwiej się ogląda je z telefonu ;-)

Ale sie zgralysmy :D

suvmjw7.png
    5d4026t.png

Potworniaki, torbiele
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha przepraszam, sprawa jest poważna, kwas się zrobił na forum ale przez tego męża psa i ich próby wątrobowe aż się osmarkałam ze śmiechu XD XD

Budyń się rozlał po forum hahahaha.

Nie było mnie chwilę i tyle straciłam. Bu. O tych trollach to już dawno pisałam, tylko, że żartem. I tak zaufanie jest ograniczone a teraz to jak dostać kubłem zimnej wody. Człowiek jednak chciałby przestać pilnować się na każdym kroku. W poprzednich latach, na innym forum, nie było takich sytuacji. Zrobiłyśmy wątek zamknięty i zweryfikowałyśmy swoje dane na fb. Z niektórymi dziewczynami utrzymuję kontakt do dziś (8 lat). Miałyśmy też swoje adresy i nr telefonów. No lipa strasznie, szczególnie, że Katka nigdy mi nie podpadłaś. Dużo tu dziewczyn dba o anonimowość, nikt nie będzie przecież naciskał do tego stopnia, żeby musieć podkradać cudze zdjęcia.

Szkoda, szkoda bo to dużo zmienia :/

Kamcia, mianuję Cię dobermanem majówek XD

Katy, Kropka88, Fermina, J.S, Cola87, kamciaelcia, Mała Matylda, Fatalita, Wowka lubią tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Saperek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a378373e505d.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf0af02ab29e.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd32cdf11cb2.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 19:54

Katy, Hoope, Fermina, kamciaelcia, Cola87, kattalinna, Mała Matylda, J.S, Fatalita, Kropka88, Sela, Kira91, Katka., pawojoszka, Mycha666, Feeva, Witch15 lubią tę wiadomość

f2w3qqmza7aalezj.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha tez sie zasmialam na glos jak to przeczytalam :D

A wiecie co moj kochany piesek zrobil? Ukradl teściowej dol od sztucznej szczeki...Smieszne to było bo na szczęście nie zdazyl jej uszkodzic tylko pomemlal w pysku haha :p

Wowka, Mała Matylda, J.S, Sela, Kira91, Patk, Feeva, Witch15 lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy beagle to są niezłe łobuziaki :) ale mnie ta szczęka też rozbawiła :D dobrze że nie uszkodzona :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 19:55

Katy lubi tę wiadomość

• Saperek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Wow udało się :)
    Dzięki dziewczyny
    Tak więc kocyk wygląda tak a sweterek jeszcze będzie do zmian musi poprawić wszycie rękawów
    Jeszcze jeden robi już kończy w sumie :) drugi będzie liliowy

f2w3qqmza7aalezj.png
  • Tanda Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saperek, zdolną masz mamę :)

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola87 wrote:
    Katy beagle to są niezłe łobuziaki :) ale mnie ta szczęka też rozbawiła :D dobrze że nie uszkodzona :)

Mozesz sobie wyobrazic moja mine jak zobaczylam co mu z pyska wystaje :D No niestety lobuziak z niego okropny i jeszcze złodziej do tego :p

Saperek, ladne ;)

Sela lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Tanda Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope wrote:
    Hahahaha przepraszam, sprawa jest poważna, kwas się zrobił na forum ale przez tego męża psa i ich próby wątrobowe aż się osmarkałam ze śmiechu XD XD

Budyń się rozlał po forum hahahaha.

Nie było mnie chwilę i tyle straciłam. Bu. O tych trollach to już dawno pisałam, tylko, że żartem. I tak zaufanie jest ograniczone a teraz to jak dostać kubłem zimnej wody. Człowiek jednak chciałby przestać pilnować się na każdym kroku. W poprzednich latach, na innym forum, nie było takich sytuacji. Zrobiłyśmy wątek zamknięty i zweryfikowałyśmy swoje dane na fb. Z niektórymi dziewczynami utrzymuję kontakt do dziś (8 lat). Miałyśmy też swoje adresy i nr telefonów. No lipa strasznie, szczególnie, że Katka nigdy mi nie podpadłaś. Dużo tu dziewczyn dba o anonimowość, nikt nie będzie przecież naciskał do tego stopnia, żeby musieć podkradać cudze zdjęcia.

Szkoda, szkoda bo to dużo zmienia :/

Kamcia, mianuję Cię dobermanem majówek XD

Ja jestem na takiej grupie na fb z październikówkami 2015 z innego forum :)
    Jest nas tam ok. 80, same zaufane, zweryfikowane osoby. Zaprzyjaźniłyśmy się przez czas ciąży, chciałyśmy pozostać w kontakcie a że na forum każda wolała być anonimowa to przeniosłyśmy się do tajnej grupy na fb. Teraz możemy wymieniać się zdjęciami i prywatnymi historiami bez obawy, że ktoś niepowołany wejdzie i zobaczy. Odbyły się dwa zloty grupowe, co roku na mikołajki organizowana jest akcja z wymianą prezentów dla zainteresowanych :)

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • Saperek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ja mojej teściowej nie lubię więc pozwoliła bym żeby zjadł te sztuczne zęby:D

Katy, Tanda, Sela, Kira91 lubią tę wiadomość

f2w3qqmza7aalezj.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saperek
    ten kocyk naprawde jest przesliczny :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Saperek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O też należę do takiej zamkniętej grupy już ponad 7 lat zaczęło się od odchudzania i to grupa zamknięta właśnie na portalu dla odchudzających
    Jesteśmy jak przyjaciółki :) dziewczyny ze stolicy się spotykają ja mam przyjaciółkę wKrakowie spotkaliśmy się na żywo i tak się spotykamy przynajmniej raz w miesiącu ja mieszkam niedaleko Katowic więc raz ona przyjeżdża raz ja jadę :)
    Więc w necie da się spotkać przyjaciół zresztą mój "nie mąż" też jest Internetu :D

f2w3qqmza7aalezj.png
  • Saperek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za miłe słowa powiem Wam ze sweterek też jest uroczy choć zdjęcia nie oddają tego A mi to mało kiedy takie rzeczy się podobają :p

f2w3qqmza7aalezj.png
  • BrumBrumek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka. wrote:
    Kira przepraszam, że na ciebie najechałam.
    dobrze, że nikogo w domu nie było jak robiłam zdjecia z klanem.

Może z czasem odzyskacie moje zaufanie. A moze ktoś z was przejął by teraz pierwszą stronę?

No co Ty, teraz poprostu już wszyscy wiedzą co i jak :p Tyle pracy się zbliża, same porody, tyle uaktualniania, kto by chciał to robić :p Tobie chociaż płacą :)

‹‹ 695 696 697 698 699 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ