Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Saperek:
1) strona: Zapodaj.net
2) na forum
3)wybierz plik.
Rozmiar (najlepiej 200x200 albo 500x500 jest duze)
Zapodaj
4) kopiuj link z BBcode (ten trzeci)i wklejasz tu cały
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Saperek wrote:Jak wy te zdjęcia wklejacie?
Chciałam wam pokazać jaki kocyk moja mama na drutach zrobiła i sweterek choc ten jeszcze do poprawki jestKira91 lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Chyba większość z nas korzysta z tej strony https://naforum.zapodaj.net/ - ładujesz zdjęcie, po wygenerowaniu linków kopiujesz ostatni (są trzy). Przed wygenerowaniem dobrze zaznaczyć wielkość miniatury 500x500, wtedy łatwiej się ogląda je z telefonu
Ale sie zgralysmy -
Hahahaha przepraszam, sprawa jest poważna, kwas się zrobił na forum ale przez tego męża psa i ich próby wątrobowe aż się osmarkałam ze śmiechu
Budyń się rozlał po forum hahahaha.
Nie było mnie chwilę i tyle straciłam. Bu. O tych trollach to już dawno pisałam, tylko, że żartem. I tak zaufanie jest ograniczone a teraz to jak dostać kubłem zimnej wody. Człowiek jednak chciałby przestać pilnować się na każdym kroku. W poprzednich latach, na innym forum, nie było takich sytuacji. Zrobiłyśmy wątek zamknięty i zweryfikowałyśmy swoje dane na fb. Z niektórymi dziewczynami utrzymuję kontakt do dziś (8 lat). Miałyśmy też swoje adresy i nr telefonów. No lipa strasznie, szczególnie, że Katka nigdy mi nie podpadłaś. Dużo tu dziewczyn dba o anonimowość, nikt nie będzie przecież naciskał do tego stopnia, żeby musieć podkradać cudze zdjęcia.
Szkoda, szkoda bo to dużo zmienia
Kamcia, mianuję Cię dobermanem majówekKaty, Kropka88, Fermina, J.S, Cola87, kamciaelcia, Mała Matylda, Fatalita, Wowka lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a378373e505d.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf0af02ab29e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd32cdf11cb2.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 19:54
Katy, Hoope, Fermina, kamciaelcia, Cola87, kattalinna, Mała Matylda, J.S, Fatalita, Kropka88, Sela, Kira91, Katka., pawojoszka, Mycha666, Feeva, Witch15 lubią tę wiadomość
-
Haha tez sie zasmialam na glos jak to przeczytalam
A wiecie co moj kochany piesek zrobil? Ukradl teściowej dol od sztucznej szczeki...Smieszne to było bo na szczęście nie zdazyl jej uszkodzic tylko pomemlal w pysku haha :pWowka, Mała Matylda, J.S, Sela, Kira91, Patk, Feeva, Witch15 lubią tę wiadomość
-
Cola87 wrote:Katy beagle to są niezłe łobuziaki
ale mnie ta szczęka też rozbawiła
dobrze że nie uszkodzona
Mozesz sobie wyobrazic moja mine jak zobaczylam co mu z pyska wystajeNo niestety lobuziak z niego okropny i jeszcze złodziej do tego :p
Saperek, ladneSela lubi tę wiadomość
-
Hoope wrote:Hahahaha przepraszam, sprawa jest poważna, kwas się zrobił na forum ale przez tego męża psa i ich próby wątrobowe aż się osmarkałam ze śmiechu
Budyń się rozlał po forum hahahaha.
Nie było mnie chwilę i tyle straciłam. Bu. O tych trollach to już dawno pisałam, tylko, że żartem. I tak zaufanie jest ograniczone a teraz to jak dostać kubłem zimnej wody. Człowiek jednak chciałby przestać pilnować się na każdym kroku. W poprzednich latach, na innym forum, nie było takich sytuacji. Zrobiłyśmy wątek zamknięty i zweryfikowałyśmy swoje dane na fb. Z niektórymi dziewczynami utrzymuję kontakt do dziś (8 lat). Miałyśmy też swoje adresy i nr telefonów. No lipa strasznie, szczególnie, że Katka nigdy mi nie podpadłaś. Dużo tu dziewczyn dba o anonimowość, nikt nie będzie przecież naciskał do tego stopnia, żeby musieć podkradać cudze zdjęcia.
Szkoda, szkoda bo to dużo zmienia
Kamcia, mianuję Cię dobermanem majówek
Ja jestem na takiej grupie na fb z październikówkami 2015 z innego forum
Jest nas tam ok. 80, same zaufane, zweryfikowane osoby. Zaprzyjaźniłyśmy się przez czas ciąży, chciałyśmy pozostać w kontakcie a że na forum każda wolała być anonimowa to przeniosłyśmy się do tajnej grupy na fb. Teraz możemy wymieniać się zdjęciami i prywatnymi historiami bez obawy, że ktoś niepowołany wejdzie i zobaczy. Odbyły się dwa zloty grupowe, co roku na mikołajki organizowana jest akcja z wymianą prezentów dla zainteresowanych
Matylda
-
O też należę do takiej zamkniętej grupy już ponad 7 lat zaczęło się od odchudzania i to grupa zamknięta właśnie na portalu dla odchudzających
Jesteśmy jak przyjaciółkidziewczyny ze stolicy się spotykają ja mam przyjaciółkę wKrakowie spotkaliśmy się na żywo i tak się spotykamy przynajmniej raz w miesiącu ja mieszkam niedaleko Katowic więc raz ona przyjeżdża raz ja jadę
Więc w necie da się spotkać przyjaciół zresztą mój "nie mąż" też jest Internetu -
Katka. wrote:Kira przepraszam, że na ciebie najechałam.
dobrze, że nikogo w domu nie było jak robiłam zdjecia z klanem.
Może z czasem odzyskacie moje zaufanie. A moze ktoś z was przejął by teraz pierwszą stronę?
No co Ty, teraz poprostu już wszyscy wiedzą co i jak :p Tyle pracy się zbliża, same porody, tyle uaktualniania, kto by chciał to robić :p Tobie chociaż płacą