Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina wrote:
    Cola, to są wyniki ojca dziecka. :D Ciąża raczej nie ma wpływu. :D
    Haha ja to mam sieczkę już z mózgu :D muszę zacząć czytać ze zrozumieniem ;)

J.S lubi tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Saperek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wy te zdjęcia wklejacie?
    Chciałam wam pokazać jaki kocyk moja mama na drutach zrobiła i sweterek choc ten jeszcze do poprawki jest

f2w3qqmza7aalezj.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przynajmniej trochę atmosfera się oczysciła :) a i też się trochę pośmiałam sama z siebie :D

J.S lubi tę wiadomość

• Kira91 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka- dziękuję. I ja Ciebie tez przepraszam, jesli w jakiś sposób Cie uraziłam- nie miałam tego na celu :)

Katka. lubi tę wiadomość

suvmjw7.png
    5d4026t.png

03.2017- Aniołek,poronienie septyczne
    Potworniaki, torbiele
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saperek:

1) strona: Zapodaj.net
    2) na forum
    3)wybierz plik.
    Rozmiar (najlepiej 200x200 albo 500x500 jest duze)
    Zapodaj
    4) kopiuj link z BBcode (ten trzeci) :) i wklejasz tu cały :)

kattalinna lubi tę wiadomość

suvmjw7.png
    5d4026t.png

Potworniaki, torbiele
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saperek wrote:
    Jak wy te zdjęcia wklejacie?
    Chciałam wam pokazać jaki kocyk moja mama na drutach zrobiła i sweterek choc ten jeszcze do poprawki jest
    Chyba większość z nas korzysta z tej strony https://naforum.zapodaj.net/ - ładujesz zdjęcie, po wygenerowaniu linków kopiujesz ostatni (są trzy). Przed wygenerowaniem dobrze zaznaczyć wielkość miniatury 500x500, wtedy łatwiej się ogląda je z telefonu ;-)

Kira91 lubi tę wiadomość

age.png
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Chyba większość z nas korzysta z tej strony https://naforum.zapodaj.net/ - ładujesz zdjęcie, po wygenerowaniu linków kopiujesz ostatni (są trzy). Przed wygenerowaniem dobrze zaznaczyć wielkość miniatury 500x500, wtedy łatwiej się ogląda je z telefonu ;-)

Ale sie zgralysmy :D

suvmjw7.png
    5d4026t.png

Potworniaki, torbiele
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha przepraszam, sprawa jest poważna, kwas się zrobił na forum ale przez tego męża psa i ich próby wątrobowe aż się osmarkałam ze śmiechu XD XD

Budyń się rozlał po forum hahahaha.

Nie było mnie chwilę i tyle straciłam. Bu. O tych trollach to już dawno pisałam, tylko, że żartem. I tak zaufanie jest ograniczone a teraz to jak dostać kubłem zimnej wody. Człowiek jednak chciałby przestać pilnować się na każdym kroku. W poprzednich latach, na innym forum, nie było takich sytuacji. Zrobiłyśmy wątek zamknięty i zweryfikowałyśmy swoje dane na fb. Z niektórymi dziewczynami utrzymuję kontakt do dziś (8 lat). Miałyśmy też swoje adresy i nr telefonów. No lipa strasznie, szczególnie, że Katka nigdy mi nie podpadłaś. Dużo tu dziewczyn dba o anonimowość, nikt nie będzie przecież naciskał do tego stopnia, żeby musieć podkradać cudze zdjęcia.

Szkoda, szkoda bo to dużo zmienia :/

Kamcia, mianuję Cię dobermanem majówek XD

Katy, Kropka88, Fermina, J.S, Cola87, kamciaelcia, Mała Matylda, Fatalita, Wowka lubią tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Saperek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a378373e505d.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf0af02ab29e.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd32cdf11cb2.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 19:54

Katy, Hoope, Fermina, kamciaelcia, Cola87, kattalinna, Mała Matylda, J.S, Fatalita, Kropka88, Sela, Kira91, Katka., pawojoszka, Mycha666, Feeva, Witch15 lubią tę wiadomość

f2w3qqmza7aalezj.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha tez sie zasmialam na glos jak to przeczytalam :D

A wiecie co moj kochany piesek zrobil? Ukradl teściowej dol od sztucznej szczeki...Smieszne to było bo na szczęście nie zdazyl jej uszkodzic tylko pomemlal w pysku haha :p

Wowka, Mała Matylda, J.S, Sela, Kira91, Patk, Feeva, Witch15 lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy beagle to są niezłe łobuziaki :) ale mnie ta szczęka też rozbawiła :D dobrze że nie uszkodzona :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 19:55

Katy lubi tę wiadomość

• Saperek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Wow udało się :)
    Dzięki dziewczyny
    Tak więc kocyk wygląda tak a sweterek jeszcze będzie do zmian musi poprawić wszycie rękawów
    Jeszcze jeden robi już kończy w sumie :) drugi będzie liliowy

f2w3qqmza7aalezj.png
  • Tanda Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saperek, zdolną masz mamę :)

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola87 wrote:
    Katy beagle to są niezłe łobuziaki :) ale mnie ta szczęka też rozbawiła :D dobrze że nie uszkodzona :)

Mozesz sobie wyobrazic moja mine jak zobaczylam co mu z pyska wystaje :D No niestety lobuziak z niego okropny i jeszcze złodziej do tego :p

Saperek, ladne ;)

Sela lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Tanda Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope wrote:
    Hahahaha przepraszam, sprawa jest poważna, kwas się zrobił na forum ale przez tego męża psa i ich próby wątrobowe aż się osmarkałam ze śmiechu XD XD

Budyń się rozlał po forum hahahaha.

Nie było mnie chwilę i tyle straciłam. Bu. O tych trollach to już dawno pisałam, tylko, że żartem. I tak zaufanie jest ograniczone a teraz to jak dostać kubłem zimnej wody. Człowiek jednak chciałby przestać pilnować się na każdym kroku. W poprzednich latach, na innym forum, nie było takich sytuacji. Zrobiłyśmy wątek zamknięty i zweryfikowałyśmy swoje dane na fb. Z niektórymi dziewczynami utrzymuję kontakt do dziś (8 lat). Miałyśmy też swoje adresy i nr telefonów. No lipa strasznie, szczególnie, że Katka nigdy mi nie podpadłaś. Dużo tu dziewczyn dba o anonimowość, nikt nie będzie przecież naciskał do tego stopnia, żeby musieć podkradać cudze zdjęcia.

Szkoda, szkoda bo to dużo zmienia :/

Kamcia, mianuję Cię dobermanem majówek XD

Ja jestem na takiej grupie na fb z październikówkami 2015 z innego forum :)
    Jest nas tam ok. 80, same zaufane, zweryfikowane osoby. Zaprzyjaźniłyśmy się przez czas ciąży, chciałyśmy pozostać w kontakcie a że na forum każda wolała być anonimowa to przeniosłyśmy się do tajnej grupy na fb. Teraz możemy wymieniać się zdjęciami i prywatnymi historiami bez obawy, że ktoś niepowołany wejdzie i zobaczy. Odbyły się dwa zloty grupowe, co roku na mikołajki organizowana jest akcja z wymianą prezentów dla zainteresowanych :)

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • Saperek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ja mojej teściowej nie lubię więc pozwoliła bym żeby zjadł te sztuczne zęby:D

Katy, Tanda, Sela, Kira91 lubią tę wiadomość

f2w3qqmza7aalezj.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saperek
    ten kocyk naprawde jest przesliczny :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Saperek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O też należę do takiej zamkniętej grupy już ponad 7 lat zaczęło się od odchudzania i to grupa zamknięta właśnie na portalu dla odchudzających
    Jesteśmy jak przyjaciółki :) dziewczyny ze stolicy się spotykają ja mam przyjaciółkę wKrakowie spotkaliśmy się na żywo i tak się spotykamy przynajmniej raz w miesiącu ja mieszkam niedaleko Katowic więc raz ona przyjeżdża raz ja jadę :)
    Więc w necie da się spotkać przyjaciół zresztą mój "nie mąż" też jest Internetu :D

f2w3qqmza7aalezj.png
  • Saperek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za miłe słowa powiem Wam ze sweterek też jest uroczy choć zdjęcia nie oddają tego A mi to mało kiedy takie rzeczy się podobają :p

f2w3qqmza7aalezj.png
  • BrumBrumek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka. wrote:
    Kira przepraszam, że na ciebie najechałam.
    dobrze, że nikogo w domu nie było jak robiłam zdjecia z klanem.

Może z czasem odzyskacie moje zaufanie. A moze ktoś z was przejął by teraz pierwszą stronę?

No co Ty, teraz poprostu już wszyscy wiedzą co i jak :p Tyle pracy się zbliża, same porody, tyle uaktualniania, kto by chciał to robić :p Tobie chociaż płacą :)

‹‹ 695 696 697 698 699 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ