Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale się działo.
Tak czy siak belly ma kiepskich ludzi od marketingu i reklamy. Nie dość, że teraz każą sobie za wszystko płacić to dzisiaj w oczy rzucił mi się główny opis forum. "Forum poświęcone trudnym momentom w ciąży. Staramy się wspierać, dzielić doświadczeniami i wspólnie przeżywać ciężkie chwile."
No zachęcenie jakich mało
Cola - Twoja pomyłka wywołała u mnie kilka minut niepohamowanego śmiechu
Saperek, kocyk ślicznyte druty za mną chodzą strasznie, muszę się w końcu zmobilizować i nauczyć coś dziergać.
Katy, Cola87 lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Saperek wrote:Hahaha ja mojej teściowej nie lubię więc pozwoliła bym żeby zjadł te sztuczne zęby:D
Haha przeszlo mi to przez mysl, ale nie chcialam byc wredna :p
Ja sie udzielam jeszcze na innym forum, gdzie nie jestem anonimowa i tez bylam na kilku spotkaniach i ogolnie panuje tam "rodzinna" atmosfera, tylko, ze moderatorka jest jedna z dziewczyn i jak ktos lamie zasady zostaje usuniety:) Tez raz mialysmy trolla, ale nie dosc, ze nie docierala do tej dziewczyny konstruktywna krytyka (od razu lecialy wyzwiska) to szybko znalazlysmy ja na fb i juz jej tak wesolo nie bylo :p Potem zakladala jeszcze kilka kont, ale za kazdym razem zostawala odkryta i usuwana wiec w koncu odpuscila -
Dziewczyny a ja bylam na fb na majowe mamy 2018,ale po prostu nie mogłam czytać tych postów
ucieklam stamtąd po trzech dniach!
Jakby którąś stąd utworzyła taka stronke na fb to bym sie chętnie przyłączyła -
Ja Wam klanu nie pokażę bo nie mam telewizora. Ani fb bo teraz to już nie wiem kto jest kim a fb mam zablokowany na wszystkie sposoby. Ale to głupie i bez sensu, bo tak nie buduje się zaufania i przywiązania do forum.
Belly masz do doopy marketingowców, zgadzam się. Za to co wyprawiacie, złotówki wam nie zapłacę. Nie tędy droga.
Saperek pięknościowe dzieła. Muszę poprosić mamę, żeby też mi dziergnęła, bo nic mi się w sklepach nie podoba.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Ja w fejsbuki też nie wchodzę, taki kaprys
Ejjjj ale pomysł z klanem widzę, że się spodobał
Ed: swoją drogą, to może i marketing do dupy, ale jednak działa super - zwróćcie uwagę ile to of i bbf ma użytkowników! Nieważne jak, ważne żeby mówili. Abonamenty to, podejrzewam, tak naprawdę drobne na waciki. Reklamy, informacje, dane, statystyki - to jest żyła złotaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 21:13
-
Trochę mnie nie było a tu takie rzeczy: klan, psy, mężowie w ciąży i sztuczne szczęki
uśmiałam się
My po wizycie meldujemy prawie 1,5kg zdrowego syna. Wszystko ok
Po wizycie jeszcze byliśmy u siostry męża na herbacie i też się uśmiałam. Miły dzień
Fatalita, Hoope, J.S, Cola87, Katy, Sela, Kropka88, kattalinna, Mała Matylda, Fermina, kamciaelcia, Feeva, Kira91 lubią tę wiadomość
-
Kira91 wrote:Dziewczyny a ja bylam na fb na majowe mamy 2018,ale po prostu nie mogłam czytać tych postów
ucieklam stamtąd po trzech dniach!
Jakby którąś stąd utworzyła taka stronke na fb to bym sie chętnie przyłączyła
Do takiej zamkniętej, kameralnej grupy jak nasza październikowa też bym się dołączyła, do ogólnopolskiej, gdzie każdy może wejść, można ją wyszukać przez wyszukiwarkę i jest kilka tys użytkowniczek - nie.
Trochę mi żal, że nie ma zainteresowania, bo tu zdjęć Matyldy niestety nie pokażę, każdy może tu zajrzeć nawet bez logowania a wyniki wyszukiwania pokazuje google.Kira91 lubi tę wiadomość
Matylda
-
Katka co ty mówisz nikt tu na nikogo nie naciskał w sprawie zdjęć ja nie opublikowałam ani jednego zdjęcia i nikt mnie za to nie wywalił. A tak się cieszyłam że jestem majową mamą bo tu jest naprawdę fajne forum bez żadnych nawiedzonych ,bez awantur ,każdy ma swoje zdanie ale szanujemy się wzajemnie . A tu takie coś ,czuje się jak dziecko ,któremu zabrali lizaka
Tanda lubi tę wiadomość
-
To forum pozwala zrobić temat zamknięty? Pewnie nie. Uciekłybyśmy przed ciekawskimi podczytywaczami (ciekawe ile ich jest, kilkadziesiąt?) I trollami. Swoją drogą jak któraś zniknie w szpitalu czy na porodówce, nic się nie dowiemy, dopóki nie napisze.
Tanda lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Na początku ciąży podczytywałam pażdziernikówki czy listopadówki (teraz nie pamiętam), one zdecydowały się przenieść na zamknięte forum, żeby właśnie móc zamieszczać zdjęcia dzieci, opisy porodów, uniknąć podczytywania i trolli - pisać w kameralnych gronie. Ogólnie przy końcówce ich pisania na tym forum, ujawiniło się tyle dziewczyn podczytujących, które chciały przenoisć się z nimi, że dziewczyny z forum się wkurzyły. I to naprawdę była spora ilość tych "podczytywaczek", które przez niemal 9 msc nie napisały ani jednego posta.
O ile w sumie nie mamy się czego wstydzić, tak czuję się niekomfortowo w sumie z myślą, że ktoś "obcy" mógłby czytać o bardziej intymnych tematach czy naszych niepokojach związanych z np. zdrowiem dzieciaczków.
O ile facebook mi nie odpowiada, tak zamknięte forum nie byłoby takie złe. Ale specjalnie nie naciskam czy coś
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O.