X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Fatalita Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się działo.
    Tak czy siak belly ma kiepskich ludzi od marketingu i reklamy. Nie dość, że teraz każą sobie za wszystko płacić to dzisiaj w oczy rzucił mi się główny opis forum. "Forum poświęcone trudnym momentom w ciąży. Staramy się wspierać, dzielić doświadczeniami i wspólnie przeżywać ciężkie chwile."
    No zachęcenie jakich mało ;) ;)

Cola - Twoja pomyłka wywołała u mnie kilka minut niepohamowanego śmiechu :D

Saperek, kocyk śliczny <3 te druty za mną chodzą strasznie, muszę się w końcu zmobilizować i nauczyć coś dziergać.

Katy, Cola87 lubią tę wiadomość

l22npx9iaxtim23h.png

Nasze aniołki...
    21.09.14 (*) N.
    10.05.17 (*) O.
  • Ola_Ola Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Że wy macie czas na szukanie takich pierdół, z dokładnościa na ktorej stronie jest zdjecie...trole są, były i będą. Po porodach się wykrusza bo nie beda mialy o czym pisac...

Katka. lubi tę wiadomość

f2wl3e5evc7d67pj.png
    ex2bgu1rurd98nmh.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola Ola, rasowy troll zawsze ma o czym pisać, bo przecież ogranicza go tylko wyobraźnia :-P

age.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saperek wrote:
    Hahaha ja mojej teściowej nie lubię więc pozwoliła bym żeby zjadł te sztuczne zęby:D

Haha przeszlo mi to przez mysl, ale nie chcialam byc wredna :p

Ja sie udzielam jeszcze na innym forum, gdzie nie jestem anonimowa i tez bylam na kilku spotkaniach i ogolnie panuje tam "rodzinna" atmosfera, tylko, ze moderatorka jest jedna z dziewczyn i jak ktos lamie zasady zostaje usuniety:) Tez raz mialysmy trolla, ale nie dosc, ze nie docierala do tej dziewczyny konstruktywna krytyka (od razu lecialy wyzwiska) to szybko znalazlysmy ja na fb i juz jej tak wesolo nie bylo :p Potem zakladala jeszcze kilka kont, ale za kazdym razem zostawala odkryta i usuwana wiec w koncu odpuscila ;)

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • efwka83 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a po co trolle na forum?żeby napędzać rozmowy?

zaraz dojdzie do tego ze każda bedzie musiała zrobic zdjecie gołego brzucha z datownikiem lub Klanem jak to woli :)

Sela, Kira91 lubią tę wiadomość

1usa3e5el69vdydq.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba naszej grupy nie musimy napędzać ;-) same dajemy radę ;-)

kattalinna lubi tę wiadomość

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saperek wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a378373e505d.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf0af02ab29e.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd32cdf11cb2.png
    śliczny :)

klz9piqvvra11kd2.png

• Kira91 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja bylam na fb na majowe mamy 2018,ale po prostu nie mogłam czytać tych postów :D ucieklam stamtąd po trzech dniach! :D
    Jakby którąś stąd utworzyła taka stronke na fb to bym sie chętnie przyłączyła ;D

suvmjw7.png
    5d4026t.png

03.2017- Aniołek,poronienie septyczne
    Potworniaki, torbiele
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saperek, sama nosiłabym taki sweterek :-)

age.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam klanu nie pokażę bo nie mam telewizora. Ani fb bo teraz to już nie wiem kto jest kim a fb mam zablokowany na wszystkie sposoby. Ale to głupie i bez sensu, bo tak nie buduje się zaufania i przywiązania do forum.

Belly masz do doopy marketingowców, zgadzam się. Za to co wyprawiacie, złotówki wam nie zapłacę. Nie tędy droga.

Saperek pięknościowe dzieła. Muszę poprosić mamę, żeby też mi dziergnęła, bo nic mi się w sklepach nie podoba.

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam na samym początku-na fb nie przejdę...nie dla mnie forma...z wrzesniowego fb ucieklam , z żalem, bo większość dziewczyn lubiłam/lubię, nasze bbf przecież nadal żyje :) i jest fajnie. Fajniej. I niby prywatniej...niby :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w fejsbuki też nie wchodzę, taki kaprys ;-)

Ejjjj ale pomysł z klanem widzę, że się spodobał :-P

Ed: swoją drogą, to może i marketing do dupy, ale jednak działa super - zwróćcie uwagę ile to of i bbf ma użytkowników! Nieważne jak, ważne żeby mówili. Abonamenty to, podejrzewam, tak naprawdę drobne na waciki. Reklamy, informacje, dane, statystyki - to jest żyła złota

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 21:13

age.png
  • oli123 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha dziewczyny rozwaliłyście mnie z tym klanem :P

mhsvi09k63nasq33.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę mnie nie było a tu takie rzeczy: klan, psy, mężowie w ciąży i sztuczne szczęki :D uśmiałam się :D

My po wizycie meldujemy prawie 1,5kg zdrowego syna. Wszystko ok :)

Po wizycie jeszcze byliśmy u siostry męża na herbacie i też się uśmiałam. Miły dzień:)

Fatalita, Hoope, J.S, Cola87, Katy, Sela, Kropka88, kattalinna, Mała Matylda, Fermina, kamciaelcia, Feeva, Kira91 lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Tanda Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kira91 wrote:
    Dziewczyny a ja bylam na fb na majowe mamy 2018,ale po prostu nie mogłam czytać tych postów :D ucieklam stamtąd po trzech dniach! :D
    Jakby którąś stąd utworzyła taka stronke na fb to bym sie chętnie przyłączyła ;D

Do takiej zamkniętej, kameralnej grupy jak nasza październikowa też bym się dołączyła, do ogólnopolskiej, gdzie każdy może wejść, można ją wyszukać przez wyszukiwarkę i jest kilka tys użytkowniczek - nie.
    Trochę mi żal, że nie ma zainteresowania, bo tu zdjęć Matyldy niestety nie pokażę, każdy może tu zajrzeć nawet bez logowania a wyniki wyszukiwania pokazuje google.

Kira91 lubi tę wiadomość

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka co ty mówisz nikt tu na nikogo nie naciskał w sprawie zdjęć ja nie opublikowałam ani jednego zdjęcia i nikt mnie za to nie wywalił. A tak się cieszyłam że jestem majową mamą bo tu jest naprawdę fajne forum bez żadnych nawiedzonych ,bez awantur ,każdy ma swoje zdanie ale szanujemy się wzajemnie . A tu takie coś ,czuje się jak dziecko ,któremu zabrali lizaka

Tanda lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To forum pozwala zrobić temat zamknięty? Pewnie nie. Uciekłybyśmy przed ciekawskimi podczytywaczami (ciekawe ile ich jest, kilkadziesiąt?) I trollami. Swoją drogą jak któraś zniknie w szpitalu czy na porodówce, nic się nie dowiemy, dopóki nie napisze.

Tanda lubi tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie by bylo, jakby dany watek mozna zrobic jako zamkniety, a tak to jednak faktycznie - my tu piszemy rozne rzeczy, a jednak podczytywaczs sa, swoja droga musi sie komus mega nudzic, zeby czytac inne watki :D

Tanda lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dlatego nie wstawiam zdjęcia twarzy młodego. No trudno. Facebooka nie posiadam. O sobie i moim brzuchu mogę decydować sama, a jego prywatność uszanuję.

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Fatalita Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku ciąży podczytywałam pażdziernikówki czy listopadówki (teraz nie pamiętam), one zdecydowały się przenieść na zamknięte forum, żeby właśnie móc zamieszczać zdjęcia dzieci, opisy porodów, uniknąć podczytywania i trolli - pisać w kameralnych gronie. Ogólnie przy końcówce ich pisania na tym forum, ujawiniło się tyle dziewczyn podczytujących, które chciały przenoisć się z nimi, że dziewczyny z forum się wkurzyły. I to naprawdę była spora ilość tych "podczytywaczek", które przez niemal 9 msc nie napisały ani jednego posta.
    O ile w sumie nie mamy się czego wstydzić, tak czuję się niekomfortowo w sumie z myślą, że ktoś "obcy" mógłby czytać o bardziej intymnych tematach czy naszych niepokojach związanych z np. zdrowiem dzieciaczków.

O ile facebook mi nie odpowiada, tak zamknięte forum nie byłoby takie złe. Ale specjalnie nie naciskam czy coś ;)

l22npx9iaxtim23h.png

Nasze aniołki...
    21.09.14 (*) N.
    10.05.17 (*) O.
‹‹ 696 697 698 699 700 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ