X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Katy Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope, trzymaj sie, oby bylo jednak wszystko ok i dlugo Cie tam nie trzymali ;)

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • D_basiula Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope trzymaj sie i wracaj szybko w dwupaku.

Hoope lubi tę wiadomość

Aniolek [*] czerwiec 2017

Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.

Aniolek [*] sierpień 2024
  • nat92 Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2018, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope, trzym się tam ciepło i informuj na bieżąco!

A co do przenosin na inne forum to jeśli się zdecydujecie to idę z Wami w ciemno, nie wyobrażam sobie tego ostatniego etapu ciąży SAM NA SAM ze swoimi ciążowym paranojami :D. Chyba ze chcecie zwbym rodziła w psychiatryku haha. Ale moje zdanie jest takie ze przenosiny nie są jakieś niezbędne:). Jakoś mi nie przeszkadzają te trolle, a niech sobie trolluja, jest to mega irytujące, ze my tu się uzewnetrznamy, a taki troll/ trollica pisze jakieś wyimaginowane historie. Jednak mi bezpośrednio tym nic nie robi. Bardziej jestem zła ogólnie na ten portal, biorąc pod uwagę możliwość ze wątki zakładane przez kogoś niekoniecznie w ciąży, a udającego ten stan.. jest to wręcz komiczne i niesprawiedliwe przy naszych realnych problemach, rozterkach. przecież mogliby to rozwiązać tak, ze sami zakładaliby kolejne wątki, ustalali moderatora, bez niepotrzebnej ściemy. Może, w jakiś sposób się zorientują ze wiele wątków już węszy/ wywęszyło jakiś podstęp i coś z tym zrobią. Także- trollu jeśli tu jesteś to przekaz „szefostwu” nasze rozterki! :D

Kira91, Feeva, Hoope, Katy, Mała Matylda lubią tę wiadomość

f2w3dqk3v24l408o.png
  • nat92 Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2018, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, a mnie tak rozłożyło jakieś przeziębienie, gardło i te sprawy, ze od wczoraj zapindalam w szaliku po domu. Na szczęście bez gorączki. Mam nadzieje ze przejdzie szybko. A tak się cieszyłam ze przetrwałam ta zimę bez żadnych chorób. Wiosno nadchodz już proszę!

f2w3dqk3v24l408o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2018, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mi się wydaje ze ta siatka jest dla skończonych tygodni :)
    Ostatnie usg miałam w 28+1 i miała 1187g i dr mówił ze lekko ponad 50 percentyl :)

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak, chcę wiosny! Albo chociaż żeby było cieplej, bo przez te mrozy to ja ciągle głodna jestem :-( podobno od weekendu ocieplenie

nat92 lubi tę wiadomość

age.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominique1995 wrote:
    Tez mi się wydaje ze ta siatka jest dla skończonych tygodni :)
    Ostatnie usg miałam w 28+1 i miała 1187g i dr mówił ze lekko ponad 50 percentyl :)

Na pewno dla skończonych :) już napisałam, przepraszam, mogłam od razu.

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Fatalita Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do nas zadzwonił serwisant - pisałam, że zepsuł nam się ekspres - naprawa 700 zł :/ więc chyba pozegnamy się z naszym ukochanym ekspresem bo póki co kurde nas nie stać na kolejny wydatek tego rzędu:/

l22npx9iaxtim23h.png

Nasze aniołki...
    21.09.14 (*) N.
    10.05.17 (*) O.
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a czy którąś z Was korzysta z internetowej szkoły rodzenia? Np https://szkolarodzeniaprenalen.pl ?? Zastanawiam się czy dołączyć pomału ;) wiem ze nie to samo, ale póki co nie mam możliwości jeździć i zastanawiam się nad jakas mimnimalna alternatywą ;)

suvmjw7.png
    5d4026t.png

03.2017- Aniołek,poronienie septyczne
    Potworniaki, torbiele
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    O tak, chcę wiosny! Albo chociaż żeby było cieplej, bo przez te mrozy to ja ciągle głodna jestem :-( podobno od weekendu ocieplenie

O taaaaaak, też o tym słyszałam :D Cieszę się jak nie wiem :D

Hoope, wracaj szybko do domciu i to w dwupaku. Miałaś rodzić jako jedna z pierwszych, ale nie już! :)
    Ja bym spakowała jeszcze zatyczki do uszu, nie wiadomo jakie współlokatorki się trafią - jęczące, dyszące, chrapiące, gadające przez sen :D

Jak chcecie, mogę założyć grupę na fb i porozsyłać każdej w prywatnej wiadomości, wtedy będzie wiadomo, że dołączają tylko zaufane osoby tutaj z forum, bo nigdzie nie będzie napisanej nazwy grupy, a grup jest dużo :)
    A jak nie to mogę poszukać też jakiegoś forum, gdzie można utworzyć zamknięty wątek :) Dajcie tylko znać.

Mi wczoraj odwołali ostatnie zajęcia ze szkoły rodzenia, bo położna musiała jechać do porodu a nie było nikogo innego, kto mógłby ją zastąpić. Kiedy będzie temat zrealizowany-nie wiem :/

Malwka ślicznie <3 Też chciałam sesję zimową, ale ja jestem ciepłolubna i bałam się, że taka sesja odbije się echem na moim zdrowiu, a tego bym nie chciała. Może jeszcze zdążę przed porodem, ale czekam aż się chociaż ciut cieplej zrobi :) Na przyszły tydzień nadają już +6 na okolice WWY :D
    A to my z dzisiaj <3
    hwn5ox.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 14:37

Kira91, kamciaelcia, Kropka88, Wowka, Hoope, Katka., malwka08, J.S, kattalinna, Katy, D_basiula, Mała Matylda, Sela, Mycha666 lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    feeva
    piłeczka :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    feeva
    piłeczka :)

Ale na wadze już +10 o.O :D

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva pieknie wygladasz!!!
    :)
    A to my: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d5f1333af42.jpg

U mnie na wadze dziś +10,5kg;)

Katka,jeśli możesz zmień mi termin porodu na 21.05. :)

Feeva, Kropka88, Wowka, Hoope, kamciaelcia, Katka., malwka08, kattalinna, Katy, D_basiula, Mała Matylda, Sela, Mycha666 lubią tę wiadomość

suvmjw7.png
    5d4026t.png

03.2017- Aniołek,poronienie septyczne
    Potworniaki, torbiele
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva wrote:
    Ale na wadze już +10 o.O :D

widać gdzie poszło :) idealnie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katka. Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ładne brzuszki :)
    dodałam siatkę jak prosiłyście :)
    trzymaj się Hoope

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 15:05

Hoope lubi tę wiadomość

klz9piqvvra11kd2.png

• Tanda Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva wrote:

Jak chcecie, mogę założyć grupę na fb i porozsyłać każdej w prywatnej wiadomości, wtedy będzie wiadomo, że dołączają tylko zaufane osoby tutaj z forum, bo nigdzie nie będzie napisanej nazwy grupy, a grup jest dużo :)
    A jak nie to mogę poszukać też jakiegoś forum, gdzie można utworzyć zamknięty wątek :) Dajcie tylko znać.

Jestem za grupą na fb :) Grupę można oznaczyć jako tajną, wtedy nie widać jej w wyszukiwarce. Kto będzie chciał to dołączy, w praniu wyjdzie czy pomysł wypali i ile nas będzie :)
    Oczywiście stąd nie chcę całkiem znikać, będę dalej czytać i pisać w wątku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 15:49

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach, śliczne te brzuszki wszystkie :-) a u księżnej Kate też nie widać, że w ciąży ;-)

Feeva, przez Ciebie mam ochotę pomalować paznokcie :-P wprawdzie już tydzień temu miałam pomalowane, ale kilka dni chodzę bez. Przyszykowałam sobie jasny róż, ale chyba przejrzę moje czerwienie :-)

age.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam fb :( ale chcę być z Wami...

Patk lubi tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez moge dolaczyc do fb, ale tutaj jesli nie kazdy bedzie tam, to bede wpadac, czytac i pisac :)

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Saperek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym była za grupa na fb
    Oczywiście jeśli chcecie to grupa na vitali ?

f2w3qqmza7aalezj.png
‹‹ 701 702 703 704 705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ