Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hoope, trzym się tam ciepło i informuj na bieżąco!
A co do przenosin na inne forum to jeśli się zdecydujecie to idę z Wami w ciemno, nie wyobrażam sobie tego ostatniego etapu ciąży SAM NA SAM ze swoimi ciążowym paranojami. Chyba ze chcecie zwbym rodziła w psychiatryku haha. Ale moje zdanie jest takie ze przenosiny nie są jakieś niezbędne:). Jakoś mi nie przeszkadzają te trolle, a niech sobie trolluja, jest to mega irytujące, ze my tu się uzewnetrznamy, a taki troll/ trollica pisze jakieś wyimaginowane historie. Jednak mi bezpośrednio tym nic nie robi. Bardziej jestem zła ogólnie na ten portal, biorąc pod uwagę możliwość ze wątki zakładane przez kogoś niekoniecznie w ciąży, a udającego ten stan.. jest to wręcz komiczne i niesprawiedliwe przy naszych realnych problemach, rozterkach. przecież mogliby to rozwiązać tak, ze sami zakładaliby kolejne wątki, ustalali moderatora, bez niepotrzebnej ściemy. Może, w jakiś sposób się zorientują ze wiele wątków już węszy/ wywęszyło jakiś podstęp i coś z tym zrobią. Także- trollu jeśli tu jesteś to przekaz „szefostwu” nasze rozterki!
Kira91, Feeva, Hoope, Katy, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Aha, a mnie tak rozłożyło jakieś przeziębienie, gardło i te sprawy, ze od wczoraj zapindalam w szaliku po domu. Na szczęście bez gorączki. Mam nadzieje ze przejdzie szybko. A tak się cieszyłam ze przetrwałam ta zimę bez żadnych chorób. Wiosno nadchodz już proszę!
-
nick nieaktualny
-
A do nas zadzwonił serwisant - pisałam, że zepsuł nam się ekspres - naprawa 700 zł
więc chyba pozegnamy się z naszym ukochanym ekspresem bo póki co kurde nas nie stać na kolejny wydatek tego rzędu:/
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Dziewczyny, a czy którąś z Was korzysta z internetowej szkoły rodzenia? Np https://szkolarodzeniaprenalen.pl ?? Zastanawiam się czy dołączyć pomału
wiem ze nie to samo, ale póki co nie mam możliwości jeździć i zastanawiam się nad jakas mimnimalna alternatywą
-
kattalinna wrote:O tak, chcę wiosny! Albo chociaż żeby było cieplej, bo przez te mrozy to ja ciągle głodna jestem
podobno od weekendu ocieplenie
O taaaaaak, też o tym słyszałamCieszę się jak nie wiem
Hoope, wracaj szybko do domciu i to w dwupaku. Miałaś rodzić jako jedna z pierwszych, ale nie już!
Ja bym spakowała jeszcze zatyczki do uszu, nie wiadomo jakie współlokatorki się trafią - jęczące, dyszące, chrapiące, gadające przez sen
Jak chcecie, mogę założyć grupę na fb i porozsyłać każdej w prywatnej wiadomości, wtedy będzie wiadomo, że dołączają tylko zaufane osoby tutaj z forum, bo nigdzie nie będzie napisanej nazwy grupy, a grup jest dużo
A jak nie to mogę poszukać też jakiegoś forum, gdzie można utworzyć zamknięty wątekDajcie tylko znać.
Mi wczoraj odwołali ostatnie zajęcia ze szkoły rodzenia, bo położna musiała jechać do porodu a nie było nikogo innego, kto mógłby ją zastąpić. Kiedy będzie temat zrealizowany-nie wiem
Malwka ślicznieTeż chciałam sesję zimową, ale ja jestem ciepłolubna i bałam się, że taka sesja odbije się echem na moim zdrowiu, a tego bym nie chciała. Może jeszcze zdążę przed porodem, ale czekam aż się chociaż ciut cieplej zrobi
Na przyszły tydzień nadają już +6 na okolice WWY
A to my z dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 14:37
Kira91, kamciaelcia, Kropka88, Wowka, Hoope, Katka., malwka08, J.S, kattalinna, Katy, D_basiula, Mała Matylda, Sela, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Feeva pieknie wygladasz!!!
A to my: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d5f1333af42.jpg
U mnie na wadze dziś +10,5kg;)
Katka,jeśli możesz zmień mi termin porodu na 21.05.Feeva, Kropka88, Wowka, Hoope, kamciaelcia, Katka., malwka08, kattalinna, Katy, D_basiula, Mała Matylda, Sela, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Feeva wrote:
Jak chcecie, mogę założyć grupę na fb i porozsyłać każdej w prywatnej wiadomości, wtedy będzie wiadomo, że dołączają tylko zaufane osoby tutaj z forum, bo nigdzie nie będzie napisanej nazwy grupy, a grup jest dużo
A jak nie to mogę poszukać też jakiegoś forum, gdzie można utworzyć zamknięty wątekDajcie tylko znać.
Jestem za grupą na fbGrupę można oznaczyć jako tajną, wtedy nie widać jej w wyszukiwarce. Kto będzie chciał to dołączy, w praniu wyjdzie czy pomysł wypali i ile nas będzie
Oczywiście stąd nie chcę całkiem znikać, będę dalej czytać i pisać w wątkuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 15:49
Matylda
-
Ach, śliczne te brzuszki wszystkie
a u księżnej Kate też nie widać, że w ciąży
Feeva, przez Ciebie mam ochotę pomalować paznokciewprawdzie już tydzień temu miałam pomalowane, ale kilka dni chodzę bez. Przyszykowałam sobie jasny róż, ale chyba przejrzę moje czerwienie