Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Morowa temperatura to niepokojąca sprawa jeśli oczywiście nie wynika z przeziębienia ,koniecznie się skonsultuj bo jeśli to jakaś infekcja może wywołać przedwczesny poród . 2300 to już ładna waga tylko że maluch jeszcze młodziutki teraz płucka się rozwijają . Lez grzecznie i dużo zdrówka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 11:24
-
pawojoszka wrote:Morowa temperatura to niepokojąca sprawa jeśli oczywiście nie wynika z przeziębienia ,koniecznie się skonsultuj bo jeśli to jakaś infekcja może wywołać przedwczesny poród . 2300 to już ładna waga tylko że maluch jeszcze młodziutki teraz płucka się rozwijają . Lez grzecznie i dużo zdrówka
No właśnie ani kataru, ani kaszlu czy bólu gardła, tylko czasem kichnę. Lekarz dostrzegł temperaturę ale nic nie mówił. wrrrrrr
Aniołek
6/7tc 21.01.2019 [*]
[/url]
-
nick nieaktualnyJa osobiscie nie czytam innych watkow, chyba ze to tematy w stylu 'jakie imie, jaki wozek'. Sama nie widze nic zlego w tym, ze ktos czyta tu moje posty. Forum jest otwarte i licze sie z tym. Z drugiej strony czesc z Was takze buszuje na innych watkach, bo skad informacje co sie dzieje tam, a co tam. Ja nie widze w tym nic zlego. Ktos ma czas i checi - czemu nie. A sama zawartosc forum jest widoczna nawet dla niezalogowanych. Jesli sie przeniesiecie, pojde z Wami, bo duzo mozna sie tu dowiedziec, a to moje pierwsze dziecko.
Moj synek mial 1020g w 26+4/5. Myslicie, ze to duzo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 11:55
-
Auto odpalił. Ale coś słabo trzymałyście kciuki, bo mam skierowanie do szpitala i to do specjalistycznego, III stopień referencyjności, 40 kilosów od domu. AFI 26, nieco ponad normę. Zatem szykuję torbę i jadę
Mam nadzieję, że to nic i że zaraz wrócimy do domu w dwupaku. Niech to szlag.
Poza tym miałam usg, dzidź wygląda na zdrowego, ułożony główką w dół, bardzo nisko, jak określił lekarz, szyjka 4 cm, ph prawidłowe, waży 1800, tylko to cholerne AFI psuje wszystko.
CO MAM WZIĄĆ DO SZPITALA?❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Dzień dobry
co do zmiany forum dla mnie nie ma różnicy, niech wybierze większość
Morowa to leż i się nie ruszaj, moja znajoma teraz jest w 33 tyg i też dzieciątko siedzi w kanale, lekarz kazał leżeć i wstawać TYLKO do łazienki i to szybko, max w ciągu 24h to 15 min... jak narazie pomaga
Hoope koniecznie daj znać co powiedzą lekarze w szpitalu. Będzie dobrze, nie deneruj się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 11:58
Hoope lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Hoope
Wracaj szybko do domu! Weź koszule, bluzę, dresowe spodnie, sztucce, kubek, ręcznik i jakieś kosmetyki. Resztę w razie W TZ przywiezie.
Morowa - jaki duży bobas! Lez i wypoczywaj.
Edit: Ola_Ola, ja jestem bardzo daleka od sprzeczkowych dyskusji, to zwykłe pytanie: co to za insynuacje, bo mi się nie wydaje, żeby któraś z nas nagle zaczęła pisać mniej/więcej. Co masz na myśli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 12:04
Hoope, kattalinna, Feeva lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
kamciaelcia wrote:hoope
kosmetyki, reczniki, pizamka, czasem sztucce, klapki pod prysznic, kapcie, jakies jedzonko, bo na dzień dobry nie dostaniesz, woda do picia, szczoteczka do zebów, ładowarka do tel.
ale wiem,ze szybko wrócisz
Ej, ja trzymałam kciukimam nadzieję, że szybko Cię wypuszczą, albo że to jakieś nieporozumienie, albo błąd pomiaru.
Do listy dorzucę słuchawki do telefonu. Można się wyizolować od współlokatorek. I szlafrok bo może być zimno.
Edit, albo bluzę, jak Fatalita mówi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 12:05
Hoope lubi tę wiadomość
-
Ja z ciekawości ostatnio podczytywałam marcowe mamy. Byłam ciekawa, ile dziewczyn zdążyło już urodzić. Myślę, że później też gdzieś zajrzę, żeby poczytać o doświadczeniach okołoporodowych.
Hoope kciuki. Założenie było takie, że do końca ciąż ma być spokój, prosimy się nie wyłamywać. Zresztą Hoope musisz urodzić jako ostatnia, bo kto tu będzie nam ciętą ripostą służył (no i oczywiście trafną radą), jak Ty będziesz dziecko niańczyć i nie będziesz miała dla nas czasu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 12:10
Hoope, Fatalita, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Wowka wrote:Hoope nie musisz mieć koszuli. Wystarczy Ci piżamka, albo leginsy i t shirt. Pełna dowolność
Po domu chodzę w koszulce i gaciach
Zerknęłam w internet, mam ich wszystkich ewdoopie, bzdury piszą. Już nie czytam. I tak muszę poczekać na TZ aż wróci z pracy.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka