Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam lozeczko 120/60, ale posciel kupilam wieksza 130/100. Stwierdzilam, ze dluzej posluzy i to bardziej standardowy rozmiar w sklepach (na allegro chyba nie). Jakis czas temu nawet w lidlu byly posciele i poszewki właśnie w tym rozmiarze. Na poczatku raczej i tak nie bede uzywac, ale wolalam kupic w razie 'w'.
-
Was przeraża obsługa siusiaka, a mnie dziury
Dziurawce są bardziej narażone na infekcje, trzeba myć od dołu do góry, odchylać wargi sromowe, czyścić wszystkie fałdki dokładnie.
Ale i tak najbardziej boję się tego pępka
Ja mam dzisiaj skurczowy dzień... Od rana brzuch mi twardnieje, wcześniej bolało podbrzusze okresowo, ale wzięłam no-spę i przeszło. Teraz mam wrażenie, że mi Mała ciśnie strasznie na odbyt, bo jak nacisnę brzuch od góry, to czuję takie napieranieMiałam w planach w końcu wziąć się za sprzątanie, bo mieszkanie woła o pomstę do nieba, ale się wstrzymam. Ogarnęłam tylko po wierzchu, a teraz siedzę.
Myślicie, że mogę wziąć kąpiel z solą do kąpieli? Chyba ciepła woda dobrze działa na skurcze, no nie? Bo muszę się w końcu ogolić, a muszę swoje wyleżeć, żeby włosy zmiękły i żeby łatwiej się goliłoCzuję się jak orangutan, sweter można zapleść z tych włosów.
A to my z dzisiajZa dwa dni zaczynamy 34tc!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/be8e617996c4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 15:14
kamciaelcia, kattalinna, Nynka, Kwiatkowa24, Kamska, Katy, Mała Matylda, Wowka, J.S, Kira91, D_basiula, Hoope, Mycha666, malwka08, Kropka88, Cola87, efwka83, Tanda lubią tę wiadomość
-
Mówicie, że chudzinka, ale serio czuję się jak słoń
Na wadze +12 i to czuć, tym bardziej wchodząc po schodach na 4 piętro
Kamcia haha, wiemPościeliłam bo nie mogłam się oprzeć i nie chciało mi się już tego ściągać i potem ogarniać jeszcze raz, to kazałam Mężowi ostretchować
Przynajmniej się nie kurzy, a przed porodem tylko się folię zdejmie i będzie wszystko gotowe
kamciaelcia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
U mnie się jeszcze pyli trochę od płytek gipsowych z przedpokoju, bo jeszcze nie są zaimpregnowane, więc wolałam folię, którą potem wyrzucę, a nie będę musiała znowu koca prać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 15:31
-
Nadaje z wanny. O kurcze, tego mi było trzeba. Pierwszy raz w ciąży leżę w wannie. Wyprobowalam termometr do wody dla dziecia i akurat 36st. Miodzio się leży
kattalinna, Fatalita, Wowka, Kamska, Hoope, pawojoszka, Katy, D_basiula, Mała Matylda, Kropka88 lubią tę wiadomość
-
Feeva, cudny brzuszek :*
My sie na wizyte szukujemy i tata jutro wychodzi!! Dziekuje za kciuki, jestem taka szczesliwa ❤️kamciaelcia, Fatalita, Wowka, Kamska, Feeva, Nynka, Hoope, pawojoszka, Katy, Mycha666, kattalinna, Fermina, D_basiula, Mała Matylda, Asix, Kropka88, Katka. lubią tę wiadomość
-
JS to świetnie
i daj znać po wizycie
Feeva, jaka piłeczka u Ciebie
Dziś nie jest mój dzień. Po nieprzespanej nocy boli mnie głowa, chciałabym się przespać w dzień ale nie mogę usnąć, skończyła mi się woda mineralna, przypalilam obiad i stłukłam swój ulubiony kubek
I marudzę jak stara baba w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 17:03
J.S lubi tę wiadomość
-
O tak, kąpiel to cudowna rzecz.
Siedziałam 30min, mam nadzieję, że nie za długo. Ale szybciej nie udałoby mi się ogarnąć rąk, nóg, bobra i jeszcze wypumeksować pięt z takim bebzunem
Teraz jestem gładziutka jak pupcia niemowlaka, pachnąca, wybalsamowana
W ogóle wcześniej nie zwracałam uwagi, w łazience mam dobre światło... Wasze brzuchy też są takie żylaste? Każdą żyłkę widać
Wowka, w ciąży jesteś, że tak narzekasz?
Rzeczywiście dzisiejszy dzień nie jest Twój
W ogóle to chyba doszłam na koniec internetów. Sama nie dowierzam w to, co znalazłam.
Czy któraś z Was chciałaby wiedzieć, jak wygląda rap skośniaków?
https://www.youtube.com/watch?v=EzFq3Kg-LQc
buahahahazyn zyn zyn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 17:12
-
My w październiku remontowaliśmy łazienkę i zmieniliśmy prysznic na wannę, bo obydwoje jesteśmy amatorami długich kąpieli. Ale jakoś w ciąży nie mam z nich specjalnej frajdy, teraz prysznic by się przydał. Ale juz niedługo. A kąpiel biorę tylko, gdy mąż w domu, bo ktoś musi potem wielorybowi pomóc wstać
A ja zauważyłam, że w 3 trymestrze mam więcej energii niż w 2 miałam. Chyba pogoda też robi swoje. W ogóle nie chce mi sie w domu siedzieć. Ciągle gdzieś latam.