Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja tez sie melduje...
Hoope, klade sie, nie ma innej opcjiTak malo juz zostalo, ze spokojnie wytrzymam.
Ale ludzka psychika to jest moc, teraz leze i czuje - tu mnie gdzies zakluje, tu dzga, a jakos wczesniej nic mnie nie bolalo, nawet sie bez sensu nie nakrecam, bo z moja tendencja to wyszukam sobie jakis wyimaginowany problem.
Kattalina, dobrzeZa liste biore sie w przyszlym tygodniu, a od dzis nadaje do was z wyrka, dobrze ze wieje i jest okropnie.
Jest tu ktos dzisiaj? Jakis ranny ptaszek? -
Wczoraj mialam ciezki dzien i spalam cala noc. Tylko 1 raz siku ale nawet szybko zasnelam. JS lez sobie grzecznie i nadawaj do nas z lozeczka. U nas tez marna pogoda...
Maz moj ma dzis urlop pewnie na jakies zakupy pojedziemy.
Aaa moja mama jest kochana wie jak teraz smakuja mi "proziaki" i wlasnie robi na sniadanie. Do tego inka i maselko, musze juz wstac.
Milego dnia!Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Tyle się napisałam i mi zjadło...
Kattalinna dzieki za zmianę, jakoś usnęłam mniej wiecej jak napisałas
JS od teraz doceń swoje dwa palce- jednym pokazuj co inni mają zrobić, a drugim zmieniaj kanały w TV
Feeva, jak sytuacja dzisiaj się przedstawia? Jeśli bez zmian i jesteś zaniepokojona to zadzwoń do gin, co on myśli. Po co masz sie meczyc myslami?
Wczoraj lenistwo wygrało z głodem. Ale dzis muszę wstać i zaliczać śniadanko już o tej porze
-
Basiula, az wyguglowalam co to proziaki. Wygląda pysznie
i na pewno jest pysznie spod ręki mamy... moja robi najlepsze naleśniki na swiecie, na prawdę, nigdzie nie jadłam tak pysznych.
Pomyśleć, że za jakiś czas nasze dzieci powiedzą, że mama robi cos najlepszego na swiecieD_basiula lubi tę wiadomość
-
Witam się
Spałabym jeszcze, ale musiałam wstać, żeby od 7 zacząć bombardować telefonami do przychodni, żeby Męża do jego lekarza na kontrole zapisać na przyszły tydzień. 50x połączeń, udane połączenie o 7:24
Dziś póki co brzuch się nie spina, Mała też już nie majstruje póki co nic przy szyjce, rozpycha się tylko po bokachZobaczymy jak będzie do wieczora
J.S leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć!
Na internetach polecam Pamiętniki Wampirów i powiązane The Originals jeśli lubisz takie historieOglądałam x lat temu, zatrzymałam się na którymś sezonie, bo nie miałam czasu i nawet już nie pamiętam
Może nadrobię jeszcze do porodu
Ej, też chcę takiego proSiaka!Czemu mi nikt takiego nie zrobi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 07:52
D_basiula lubi tę wiadomość
-
Witajcie, po nieprzespanej nocy, chyba się przeniosę do ubikacji.
J.S. teraz musisz dużo odpoczywać, najważniejsza jesteś ty i maleństwo
Feeva a ja polecam 90210jeżeli ktoś kiedyś oglądał starą wersję Beverly Hills 90210 to ta nowa też jest fajna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 08:07
-
Basiula, ale fajne te proziaki! Teraz mam dylemat czy wstawać i je robić czy mieć życzenie na jutrzejsze śniadanie
Po wczorajszych drażach wieczorem dziś cukier 98... Co zrobić, żeby zmądrzeć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 08:38
D_basiula lubi tę wiadomość
-
Wowka, hahaha, a ja sie zastanawiam po co mi te dwa palce
Dobre.
Feeva, ja tak samo na Pamietnikach zatrzymalam sie na nie wiem ktorym sezonie, ale podobal mi sie bardzo, faktycznie moze do niego wroce.
Katka, dokladnie
Basiula, tez pierwsze slysze o tym, ale faktycznie wyglada przepysznie, az zglodnialam.D_basiula, Katka. lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Katka ja dzisiaj miałam taką samą noc jak Ty, no aż mnie nogi bolały od chodzenia do wc heh ileż można. Jeszcze mi sie usnęło na chwilę i miałam głupi sen, że przejechałam psa koleżanki i jej sąsiad chciał mnie za to zabić i musiałam uciekać hehe no masakra jakaś
Mój mąż dał mi dzisiaj bojowe zadanie, bo muszę dzwonić po firmach i szukać kto mi sprowadzi grzejniki do 3 pomieszczeń. 1,5 roku temu kupiliśmy nowe do salonu i kuchni, a teraz przy remoncie pokoju dla dziecka trzeba wymienić reszte, a tych grzejnikow już nigdzie nie ma
I ja mam dzwonić i załatwiac takie rzeczy w ciąży z tym budyniem, no nawet nie pomogło to, że opowiedziałam mu mój dzisiejszy sen hehe
Miłego dnia Wam życzę (chociaż u mnie taki okropnie deszczowy i brzydki się zapowiada)
J.S wypoczywaj ile się daKatka. lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Nie wiecie czemu w IKEI nie można przez internety zamówić dostawy za pobraniem?
Chciałam sobie zamówić komodę i inne akcesoria, już wszystko wpisałam, itd, miodzio, chce zamawiać, a tu płatność tylko kartą. Nigdy nie płacę przez neta, zawsze przy odbiorze. No kurde.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 09:29
-
nick nieaktualnyWitajcie, naskrobałyście, że szok. Mógłby być system automatycznego czytania zaległości z forum
posłuchałoby się w między czasie o czym pisałyście.
Fermina myślę, ze z zamówieniem z gemini nie przesadziłaś, ja zamawiałam już za 300 zł, potem skorzystałam z darmowej wysyłki- 160 zł, a teraz stwierdziłam, że jeszcze trochę rzeczy mi brakuje i już mam w koszyku zakupy na 160 zł. Szok. U mnie jest gemini, ale mają wyższe ceny niż w internetowej, np. na jednej rzeczy 5 zł, to już mi się bardziej opłaca przy większym zamówieniu zapłacić te 10 zł za przesyłkę. Jak będzie jeszcze darmowa dostawa dajcie znać. Ostatnio dowiedziałam się o niej o g. 22 i na gwałt zamówiłam co mi przyszło do głowy, a tu jeszcze takie braki.
Majciochy mam wielorazowe z canpola rozmiar l/xl poleciła mi pani w aptece, mimo że przed ciążą nosiłam M, stwierdziła, że trzeba wziąć większe, bo nic nie może obciskać. Są mega rozciągliwe, spokojnie mogłam kupić s/m bo w te to każdy wejdzie. Drugie mam z seni rozmiar L są akurat, jedynie w nogawkach czuję porządne dopasowane, bo są obszyte jakby lamówką, liczę , że po porodzie trochę mi wody zejdzie i będą w sam raz.
Gaziki do pępuszka też wydają mi się najlepszym rozwiązaniem, jakoś ten ocenisept budzi we mnie obawy. Ile trzeba tych gazików, aż 100 szt?
Wszystkie koleżanki mi mówią, żeby brać witaminy w aerozolu, bo najłatwiej dozować, tylko nie wiem jakie, te będą dobre? czy się wstrzymać i kupić dopiero po wyjściu ze szpitala?
https://www.aptekagemini.pl/witamilki-witamina-d3-10ml.html
Co kupić awaryjnie w razie gorączki, w gemini od urodzenia znalazłam Pedicetamol, będzie dobry? https://www.aptekagemini.pl/pedicetamol-roztwor-doustny-0-1g-ml-60ml.html
-
Dzień dobry
Tyle nagadałyście o tych proziakach, że będę musiała spróbować.
Nic to, pora wstawać.
Czy Wy też jesteście już opętane wizją nadchodzącego dnia zero i nic poza się nie liczy? Trwacie w oczekiwaniu?❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wowka wrote:Basiula, az wyguglowalam co to proziaki. Wygląda pysznie
i na pewno jest pysznie spod ręki mamy... moja robi najlepsze naleśniki na swiecie, na prawdę, nigdzie nie jadłam tak pysznych.
Pomyśleć, że za jakiś czas nasze dzieci powiedzą, że mama robi cos najlepszego na swiecie
A jakie to wspaniałe uczucie słyszeć od dwulatki podczas obiadu "mamo, to jest pyszne!"Fatalita, kattalinna, Wowka, Katy lubią tę wiadomość
Matylda
-
nick nieaktualny
-
Hmmm...Jak smakowicie wyglądają te proziaki
ja akurat zrobiłam rozczyn na racuchy, ale proziaki wędrują do menu na przyszły tydzień.
Lukrecja, ja mam też takie bóle, ale nie wpływają u mnie akurat na długość szyjki - wciąż jest żelazna. Ale dostałam aspargin na to 3x2.
Koniecznie powiedz o tym lekarzowi na wizycie. Każda ma inaczej. U niektórych boli,a nic się nie skraca. A u niektórych skraca się bezobjawowo.
Noc dzisiaj masakryczna. Spałam w przerwach, każdy oddech męża mnie budził. Ale śniło mi się, że zaczęłam rodzic we...Włoszech, i gdy się zaczęło to z nikim nie mogłam się dogadać, byłam sama, chciałam dodzwonić się po karetkę, ale nikt nie rozumiał mojego angielskiego
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Ja też wpisałam rano proziaki na listę do wypróbowania
Ja kupiłam majtki wielorazowe Horizon. Niestety zbyt optymistycznie wzięłam wersję 40-44. Musiałam dokupić 44-46. Tych drugich jeszcze nie przymierzałam. Dobrze teściowa powiedziała, że mi ciąża w dupę a nie w brzuch poszłaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 10:50
-
Mycha siedzisz na dziecku?
W aptece warto jeszcze kupić to
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85c3066cb083.pngkattalinna, Nynka, Feeva, Mycha666, Patk, Mała Matylda, Katy, Kropka88, Cola87, D_basiula lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka