Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do dolegliwości ciążowych, to spać w nocy mi już ciężko, ułożyć się nie mogę, brzuch boli, ciągnie, jak podłoże poduszkę to mam wrażenie, że Małą gniote. Zaraz mnie biodra bolą. Co przysnę co zaraz na siku. Jak wrócę to nie mogę zasnąć, ułożyć sie, bo Mąż za głośno oddycha, albo coś jeczy przez sen. Albo lodówka się załączy i warczy.
Maju przybywaj!!!! -
nick nieaktualnyJeśli chodzi o Toxo to mi dr kazał co 6 tygodni badać. Mówił ze raz na trymest to za rzadko i w ciągu 3 miesiący można się zarazić kilka razy i może być czasem za późno na skuteczne leczenie.
Ja robię co 6 tygodni ale mam igg mam ujemne mimo ze przez kilka lat mieszkałam z kotami i zdarzało się zjeść brudne owoce prosto ze sklepu. Teraz ani nie mieszkam z kotem ani nie jem nieumytych owoców wiec myśle ze prawdopodobieństwo jest jeszcze mniejsze. -
Mam wrażenie, że niektórzy sieją toxoterror trochę. U mnie zawsze przeciwciała ujemne, mam kota, kuwetę sprzątam. Skoro nic się nie zmienia w moim tubie życia, to uważam, ze 3 razy w ciąży to max. Ja miałam 2 i czuję się spokojna. Czy Wy płacicie za te badania? Bo może to o to chodzi...
-
Też płacę, bo prywatnego mam gina. Ale nie żałuję
Toxo robiłam dwa razy. I myślę jak Kattalinna, że szum wokół toxo,a już w ogóle wokół kotów jest mocno przesadzony. Od lat jestem kocia mamą, dokarmiam bezdomniaki itd. a tokso ujemne. I co spotkanie z rodziną muszę tłumaczyć, że nie zamierzam kotów wydawać.kattalinna lubi tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
103 na wydechu, 104 na wdechu.
Z toxo ja też nie panikuję. Całe życie jadłam nieumyte owoce, nawet próbowałam surowego mięsa, sprzątałam w kociej kuwecie, a koty wychodzące i polujące. Teraz uważam, na to co robię.
Tak dużo jest powodów do strachu, że trzeba sobie coś wybrać -
Fermina, no wstyd wstyd. Ja przytylam duuuzo +10 mam juz, takze moje fotki sa ostro nieaktualne. Sproboje sie zmierzyc pozniej, moze znajde jakis godny sprzet.
Ja wlasnie stresa mam, bo badanie na tokso mialam tylko raz. Dziwna sprawa, tym bardziej ze chwale sobie mojego gina bardzo, a tu taki numer ze mi nie zlecil, a ja tego nie dopilnowalam. Moze teraz da. -
Fatalita ja wyboru lekarza też nie żałuję, ale mogłam się zgłosić jeszcze dodatkowo do gina na NFZ, chociażby przez te darmowe badania
Ja tam też całe życie miałam koty w domu, wychodzące, jadłam nieumyte owoce i warzywa i toxo już miałam. Przechodziłam bezobjawowo
J.S ja mam 12,5kg na plusie
I zimno mi na ustach wyskoczyło, eh. Pierwszy raz w ciąży. Gdyby nie to przeziębienie 3tyg temu to pewnie bym się uchronila. Ale teraz osłabiona jestem to i zimno wylazloWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 09:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny