Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:Wowka
Sprawdzalam właśnie na suwaczku starszego i robiłam 33+ oraz 36+ (z pełną anatomia dziecka) ,szybko znając termin cc
Teraz rozwaze za 2/3tyg...a przekroczenia miewam...choć ja na diecie od września...nawet od starań
To jeszcze jedno pytanie. Zapisujesz się na całe usg czy same przepływy? Ile za to płacisz mniej więcej?Kwiatkowa24 lubi tę wiadomość
-
Wowka
I tak jest łatwiej na normie 140 niż 120 w poprzedniej ciąży. Pytalam diabetolog o te graniczne wyniki(130 parę) i tylko usłyszałam że norma do 140
Przekraczam jak np dziś po polowie pizzy-145 aleto nie jest zły wynikbyloby w normie ale nie jadam brzegów a dziś na jeden się skusilam
cukierki czekoladowe też mi w głowie...jem co jem a wagi się czepiają
jestem tak zla na wagę, a dokładnie tę gadke i po masakrycznych dzisiejszych prZeżyciach w kiblu(wam oszczedzilam relacji) ze dziś zjadlam tylko jablka i pizzę
Wowka lubi tę wiadomość
-
Ja to nawet nie bardzo mam teraz wybór jeśli chodzi o usg. Przez ten nadmiar wód robi co wizytę. Przy okazji sprawdza przepływy. Czy ja bym nie mogła tak po prostu zajść, przejść, urodzić, tylko zawsze jakieś atrakcje muszę mieć...pp
Chociaż jak Was czytam to jednak myślę, że zawsze może być gorzej.
Kamcia zaciekawiły mnie te atrakcje w kibelku❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope, nie pocieszyłaś.. Nie widzę się w charakterze bezsilnych zwłok przez kolejne 8 tygodni.
Leżę już w łóżku, przeniosłam się z kanapy i jak co wieczór miziam odnóże mojego synka. Nic mnie tak ostatnio nie rozczula, jak ta stópka, przesuwająca mi się pod dłonią.. -
Uuu Kamcia współczuję... Ja jestem co dwa dni ale i tak doopę czuję.
Fermina ja mam teraz trzy dni takie. Wodzę tylko za ludźmi wzrokiem i ożywiam się w kuchni na moment. Polecam się na przyszłośćTy masz stópkę, ja mam doopkę
Fermina lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Ja też jestem takie warzywo
Kanapa stała się niewygodna, od grudnia wyleżałam w niej dolinę, więc na cały ten tydzień przeniosłam się na łóżko do sypialni. Nie mam ludzi do wodzenia oczami, bo jestem sama. Nie wodzę za nimi nawet w tv, bo tu nie mam. Budzę się na chwilę w kuchni i dwa razy dziennie biorę odprężający prysznic.
Gdzie moje życie?!?
Wy macie elementy dzieciów, a mój w najlepsze boksuje w moj pecherz. W przerwach czka. Karate KidFermina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny