Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Koralowa wszystkie w dwupaku, zaglądaj częściej (częściej niż robisz koopę
).
Mnie ta senność dopadła niedawno i niespodziewanie, wcześniej nie było mowy o drzemce w dzień a teraz codziennie.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualnyHoope wrote:Koralowa wszystkie w dwupaku, zaglądaj częściej (częściej niż robisz koopę
).
Mnie ta senność dopadła niedawno i niespodziewanie, wcześniej nie było mowy o drzemce w dzień a teraz codziennie.
No u mnie to samo.
Obudziłam się koło 19 a już mogłabym iść spać dalej.
Podejrzewam ze z 18h dziennie mogłabym przespać.
Tylko głód budzi :p
-
Zaraz mnie ch... strzeli.
Mam na osiedlu jednego poje**ńca, debila, patologie - rozwalił na fula muzykę o 21 (parter, a ja mieszkam na 4 piętrze) i zadowolony. Wieczorem mu się, ku**a przypomniało. Czekam do 22... Będzie dzwonione na psiarnie. Niech go z powrotem do pierdla zabierająwrzoda na tyłku całego społeczeństwa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 21:44
-
Wiem że nie zawiną, ale ludze się, że coś znowu wywinie i znowu pójdzie siedzieć. Spokój będzie...
Dostanie mandat raz drugi trzeci to się może nauczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 21:54
-
Ibishka-dokładnie tak. Plus zapiekanki zaraz obok.
Koralowa, miło Cię znowu widzieć.
Mnie, zamiast senności, dopadło uczucie obezwładniajacego braku sił. Nie polecam. Jakoś, mimo wszystko, byłam przekonana, że urodzę w terminie, ale teraz ta niemoc plus twardnienia i bóle miesiączkowe brzucha od daaawna, w ogóle wydaje mi się, że mi się bębenek obniżył.. No zobaczymy co będzie dalej. Dziś wchodzę w 33 tydzień, jeszcze troszkę.. -
Czekam aż się obniży, może lepiej się poczuję
Czcze nadzieje.
Strach przed porodem przedwczesnym to jedno, ale część z nas też przenosi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 00:06
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Dzień dobry . No i zaczął nam się tydzień przedświąteczny a ja nawet planu nie mam . Wczoraj mi się przypomniało że jeszcze owsa nie posadziłam dziś chyba zasieje rzeżuchę no i opracuje jakiś plan działania ,M ma prawie cały tydzień wolny więc go wykorzystam na wszelkie możliwe sposoby .
Za oknem jeszcze szaro i buro ale ptaki tak nadają że szok ,one już wiedzą że wiosna -
My dostaliśmy prezent od teściowej i na święta wyjeżdżamy sobie do pensjonatu. Nie mogę się doczekać. Kochana, stwierdziła, że to są nasze ostatnie święta we dwójkę i nawet gdybyśmy zostali w domu to trzeba być gotowym, że ktoś wpadnie z wizytą, więc zamykamy chałupę na 4 spusty i uciekamy.
Mycha, kto wie.. termin miała na początek maja, nawet pasuje.
Pomyśleć ze ja przed ciążą byłam rannym ptaszkiem.. gdzie te czasy?
Proszę dziś o kciuki, bo idę do Endo i się martwię jak tam moje tsh..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 08:00
Fatalita, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Fermina, ale fajnie. Zazdro. Marzę o tym, żeby gdzieś się wyrwać, ale póki co mogę tylko marzyć
Trzymam kciuki za wizytę
U mnie pogoda póki co ładna, słoneczko świeci, ptaszki cwierkają.
No właśnie coś Katki długo nie ma i kelegeny znowu
Ja dziś wizytuje u gina. Trzeba się doprowadzić do ładudo 16:40 mam duuuuuzo czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 08:15
Fermina lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Z tego co pamiętam nastał dziś dzień wizytJa właśnie uskuteczniam golenie.
Na 13.00 wizyta.
Wczoraj byliśmy w Ikei, lampki kupione, łózeczko ustawione.
Jagoda, nigdy się nie chwalja się już kilka razy na tym przyjechałam.
Fermina oczywiście kciuki za Ciebie i inne wizytujące!
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O.