Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Feeva, no ja wlasnie niczym, ale byla 3 dni u mojego przyszlego tescia, takze podejrzewam ze tam ja upasl czyms, ale przysiegam, to bylo gooowno jak u slonia
Nie chce pamietac tego widoku i zapachu.
Swoja droga moim marzeniem sa Mazury, mielismy jechac w tamtym roku ale tak sie pogoda schrzanila, ze wybralismy Chorwacje, ale chetnie bym zdradzila Chorwe z MazuramiTylko najgorzej, ze tak z ta pogoda nie wiadomo, w tamtym roku jakos w lipcu mielismy jechac i pogoda prognozowala caly tydzien deszczu i ogolnie chlodno, ale to moje male marzenie, wiec na pewno nie odpuszcze i kiedys pojedziemy.
-
Uwielbiam Mazury, jesteśmy bardzo wodni
tacy z nas żeglarze szuwarowo-bagienni
jestem szalona i w tym roku też planuję jechać w sierpniu, chociaż na weekend, tylko bardziej się nastawiam na chodzenie po lądzie. Ja marzę o skróceniu drogi na Mazury, bo jakby bylo blizej to pewnie bylibysmy co weekend, a nie co drugi/trzeci
ale mam takie miejsca na trasie, gdzie sam dziub mi się cieszy, że już niedaleko
W moim awatarku jezioro Kisajno wieczorową porąFeeva, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Ale gorąc dziś, poszłam z psem w zimówce i się upociłam okropnie... zapomniałam, że to już może w końcu wiosna.
Mała Matylda skarpeteczki są z bobolandu jakieś 3,5 kosztowały u nich jak po hurtowych cenach sprzedawali, ale widziałam na opakowaniu adres strony producenta steven.pl to w ogóle chyba polski wyrób. Ale kupiłam ich 10szt i każda para jest cudna.w zasadzie to mąż kupił bo on jest wielbicielem kolorowych skarpet.
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
JS no faktycznie jest kawał drogi...
Od domu do portu mamy 270km, jedziemy 3,5h-4h
I generalnie Mazury mają jeszcze jedną magiczną cechę. 3 razy zaszłam w ciążę albo na wyjeździe, albo zaraz po powrocieprzypadek? Nie sądzę
Nynka, kattalinna, J.S, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie w ten przepiękny poranek!
A my tak ukochaliśmy sobie Mazury ze postanowiliśmy się tu przenieść. Szkoda tylko że w promieniu 20km ani jednego jezioraWczoraj zawitał do naszego gniazda bociek i czeka na druga połówkę.
Młody już 3 kg,pcha się niemiłosiernie i mam dużo leżeć ale szlag mnie trafia bo mi warzywnik leży ogłogiem i kombinuję jak tu zasadzić boby, groszki i inne takie, wrrrrrr..............
O wodach, skurczach i innych nie myślę bo pakować do szpitala zamierzam się dopiero za tydzień, po konsultacjach w szpitalu i wyznaczenia terminu cc.
W końcu zdecydowaliśmy się na imię, miał być Staś, a będzie Leonard
kattalinna, Kropka88, Fermina, Sela lubią tę wiadomość
Aniołek
6/7tc 21.01.2019 [*]
[/url]
-
ibishka wrote:Boduszka idziesz z aplikacją rosmannowska ta rossne. Mówisz że chciałaś odebrać. Pani skanuje aplikacje na telefonie dajesz Grosika i odbierasz pieluchy
A mi powiedzieli w Rosmanie że nie mają akurat tych promocyjnych, bo to przychodzą do nich specjalne z oznaczonym opakowaniem. To jak to w końcu jest, biorę z półki czy muszą mieć na zapleczu?
Aniołek
6/7tc 21.01.2019 [*]
[/url]
-
morowa wrote:Mam jeszcze jedno pytanko. Kiedyś któraś z Was podawała nazwę bloga/strony gdzie były oceny kosmetyków dla dzieci z uwagi na skład. Kompletnie wyleciała mi nazwa z głowy. Wspomożecie?
Co do koloru ścian na pewno to śnieżka była ale nie pamiętam nazw jeszcze zapytam mojego jak się obudzi po nocceWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 09:44
-
Hej dziewczyny
jestem z czerwcówek, ale podczytuje i Was. Termin na początek czerwca, więc mogę się też załapać na maj
Piękny pokoiku mnie ściany też zyskały nowy kolor, ale na meble się chyba nie doczekam ;/ w sobotę minie miesiąc od zamówienia....
Ja na mazury mam blisko, bo tu mieszkamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 09:48
Fermina, D_basiula, Feeva lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczęta
Nie śpię od dawna, ale wpadłam w szał internetowych zakupów. Trzy duże zamówienia złożone, więc pora na relaks z kawą i forum, a może i jakieś ciacho się znajdzie
Amygdala, to łóżeczko Klupś, model Iwo. Ja mam białe, ale jest też wariant biały + sosna. Można zamówić przez Internet, polecam jednak zajrzeć do sklepów stacjonarnych – w najbliższym sklepie z artykułami dla dzieci kupiłam je o kilkadziesiąt złotych taniej niż najniższa oferta na ceneo
J.S, zasadniczo współczuję problemu, ale to jak rozwinął się ten temat wywołało u mnie wielki atak śmiechu
-
morowa wrote:A mi powiedzieli w Rosmanie że nie mają akurat tych promocyjnych, bo to przychodzą do nich specjalne z oznaczonym opakowaniem. To jak to w końcu jest, biorę z półki czy muszą mieć na zapleczu?
-
nick nieaktualnyMorowa jak byłam odebrać Pani mi powiedziała, że jak nie ma przy kasie to albo inny sklep albo musze poczekac na dostawę. To taka mała paczusia z naklejka "nie na sprzedaż"
Ja na mazurach nigdy nie byłam, pochodzimy z miasta gdzie dookoła lasy i jeziora więc nigdy tam nie ciągnęło, ale ja zawsze mówiłam, że na mazury zacznę jeździć jak będę miała dzieckotakże zobaczymy
Czy Wy też sie tak meczycie? Siedze i tylko prasuje a czuje się jakbym biegała, musze poleżeć
Czy któraś z Was ma wysokie ciśnienie?
-
Dzień dobry wszystkim. U nas też pięknie tylko straszne wieje.
J.S łącze się w bólu u mnie od czwartej w nocy Meksyk bo to jednak wirus i teraz wszyscy po kolei urządzili sobie zyganko w środku nocy a że ze mną już lepiej to sprzątanie padło na mnie .
Fermina już współczuję twojej synowej.
Patk widzę że zaczęły cię cieszyć dziecięce ciuszki to już postęp,widzisz trochę słonka a człowiek już inaczej funkcjonuje.
Ja mam dylemat i główkuje od wczoraj co z tym zrobić . Wczoraj zauważyłam lekko brunatne ślady na wkładce ale przy podcieraniu nic nie było . Mała ostatnio szaleje i skórcze też są dość silne ale to normalka . Tak się zastanawiam co to może być ,już miałam jechać do lekarza ale od rana nic nie było choć brzuch pobolewa . Jeśli to plamienie z szyjki bo mała uciska to ok ale ja już mam schize a co jak to coś z łożyskiem ,ale w tedy to by plamienia chyba silniejsze były. Nie chcę z byle powodu na izbę lecieć . I tak od rana latam do toalety i sprawdzamFermina lubi tę wiadomość
-
Hej :p
Mi tez te pampersy pani wygrzebala gdzies od siebie
J.S wspolczuje ;p Mojemu cos wczoraj odwalilo i sie zsikal na moja poduszke ciazowa...
Ja na Mazurach nigdy nie bylam bo moi rodzice raczej preferowali gory :p
Za to co roku na wakacje od 8 roku zycia jezdzilam na wakacje do cioci 100 km od Krakowa i poki co nie odpuscilam zadnego roku i w tym tez bym chciala jechac, ale nie wiem czy z takim maluszkiem to dobry pomysl :p
U mnie tez wiosna na calego, juz prawie 15 stopniZaraz dzwonie do poloznej bo mialysmy sie umawiac po swietach xd Juz mam liste pytan do niej :p
Pisalam Wam, ze kuzynce odeszly wody 01.04 i napisala mi dzisiaj, ze urodzila 02.04 o 18 :p -
Pawojoszka, Katy, ciesze sie ze nie jestem sama w takiej smierdzacej sprawie
Ale ale! Jakby tego bylo malo, to oczywiscie wrzucilam ta posciel do prania nie patrzac czy jest cos w pralce i wypralam koszulki mojego ktore byly czarne. Pooblazily cale, takie dziwne jakby skurczone, szlaaag mnie trafi, zapowiedzialam ze dzisiaj mu jakies zamowie, bo jak wroci z pracy to bedzie przezywal, ze jak moglam nie zauwazyc
Wowka, to ja sie tam wybiore jak bedziemy chcieli kolejne malenstwo, moze bedzie mazurkowe
My co roku mielismy jechac gdzies w Polske, ale mnie ta pogoda dobija, a tak bylismy juz 2 razy w Chorwacji i na pewno gdyby nie teraz, ze szkrabek urodzi sie w maju, to zapewne bysmy pojechali. Uwielbiam ja