WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • J.S Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, no ja wlasnie niczym, ale byla 3 dni u mojego przyszlego tescia, takze podejrzewam ze tam ja upasl czyms, ale przysiegam, to bylo gooowno jak u slonia XD
    Nie chce pamietac tego widoku i zapachu.

Swoja droga moim marzeniem sa Mazury, mielismy jechac w tamtym roku ale tak sie pogoda schrzanila, ze wybralismy Chorwacje, ale chetnie bym zdradzila Chorwe z Mazurami :D Tylko najgorzej, ze tak z ta pogoda nie wiadomo, w tamtym roku jakos w lipcu mielismy jechac i pogoda prognozowala caly tydzien deszczu i ogolnie chlodno, ale to moje male marzenie, wiec na pewno nie odpuszcze i kiedys pojedziemy.

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XD fajnie się ta wiesna niektórym zaczyna XD

Na Mazurach byłam raz, wspomnienia to dużo wody i jeszcze więcej robactwa XD

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam Mazury, jesteśmy bardzo wodni :) tacy z nas żeglarze szuwarowo-bagienni :) jestem szalona i w tym roku też planuję jechać w sierpniu, chociaż na weekend, tylko bardziej się nastawiam na chodzenie po lądzie. Ja marzę o skróceniu drogi na Mazury, bo jakby bylo blizej to pewnie bylibysmy co weekend, a nie co drugi/trzeci :D ale mam takie miejsca na trasie, gdzie sam dziub mi się cieszy, że już niedaleko :D

W moim awatarku jezioro Kisajno wieczorową porą :)

Feeva, kattalinna lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, ja na mazury mam 700 km, wiec to wyprawa zycia :D

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy działkę niedaleko Olsztyna, więc jedziemy niecałe 3h w jedną stronę. Kilometrów od nas 170 :)

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale gorąc dziś, poszłam z psem w zimówce i się upociłam okropnie... zapomniałam, że to już może w końcu wiosna.

Mała Matylda skarpeteczki są z bobolandu jakieś 3,5 kosztowały u nich jak po hurtowych cenach sprzedawali, ale widziałam na opakowaniu adres strony producenta steven.pl to w ogóle chyba polski wyrób. Ale kupiłam ich 10szt i każda para jest cudna. :D w zasadzie to mąż kupił bo on jest wielbicielem kolorowych skarpet.

Mała Matylda lubi tę wiadomość

• Wowka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JS no faktycznie jest kawał drogi... :/

Od domu do portu mamy 270km, jedziemy 3,5h-4h :)

I generalnie Mazury mają jeszcze jedną magiczną cechę. 3 razy zaszłam w ciążę albo na wyjeździe, albo zaraz po powrocie :D przypadek? Nie sądzę :D

Nynka, kattalinna, J.S, D_basiula lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • morowa Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie w ten przepiękny poranek!

A my tak ukochaliśmy sobie Mazury ze postanowiliśmy się tu przenieść. Szkoda tylko że w promieniu 20km ani jednego jeziora :-D Wczoraj zawitał do naszego gniazda bociek i czeka na druga połówkę.

Młody już 3 kg,pcha się niemiłosiernie i mam dużo leżeć ale szlag mnie trafia bo mi warzywnik leży ogłogiem i kombinuję jak tu zasadzić boby, groszki i inne takie, wrrrrrr..............

O wodach, skurczach i innych nie myślę bo pakować do szpitala zamierzam się dopiero za tydzień, po konsultacjach w szpitalu i wyznaczenia terminu cc.

W końcu zdecydowaliśmy się na imię, miał być Staś, a będzie Leonard :-D

kattalinna, Kropka88, Fermina, Sela lubią tę wiadomość

3jgxj44jwujjucca.png
    3jgxf71x04ty3zd3.png
    <3 Aniołek <3 6/7tc 21.01.2019 [*]

99a49ce0de7932d8a83fb9de34765b1f.png[/url]
  • morowa Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ibishka wrote:
    Boduszka idziesz z aplikacją rosmannowska ta rossne. Mówisz że chciałaś odebrać. Pani skanuje aplikacje na telefonie dajesz Grosika i odbierasz pieluchy :)

A mi powiedzieli w Rosmanie że nie mają akurat tych promocyjnych, bo to przychodzą do nich specjalne z oznaczonym opakowaniem. To jak to w końcu jest, biorę z półki czy muszą mieć na zapleczu?

3jgxj44jwujjucca.png
    3jgxf71x04ty3zd3.png

• morowa Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saperek wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c452db55cf35.png A tu
    A tu w wersji roboczej

Cóż to za piękny kolorek na ścianie? Zdradzisz?

3jgxj44jwujjucca.png
    3jgxf71x04ty3zd3.png

• morowa Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam jeszcze jedno pytanko. Kiedyś któraś z Was podawała nazwę bloga/strony gdzie były oceny kosmetyków dla dzieci z uwagi na skład. Kompletnie wyleciała mi nazwa z głowy. Wspomożecie?

3jgxj44jwujjucca.png
    3jgxf71x04ty3zd3.png

• Saperek Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morowa wrote:
    Mam jeszcze jedno pytanko. Kiedyś któraś z Was podawała nazwę bloga/strony gdzie były oceny kosmetyków dla dzieci z uwagi na skład. Kompletnie wyleciała mi nazwa z głowy. Wspomożecie?
    Srokao

Co do koloru ścian na pewno to śnieżka była ale nie pamiętam nazw jeszcze zapytam mojego jak się obudzi po nocce

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 09:44

f2w3qqmza7aalezj.png
  • Lucy010 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) jestem z czerwcówek, ale podczytuje i Was. Termin na początek czerwca, więc mogę się też załapać na maj ;)
    Piękny pokoik :) u mnie ściany też zyskały nowy kolor, ale na meble się chyba nie doczekam ;/ w sobotę minie miesiąc od zamówienia....
    Ja na mazury mam blisko, bo tu mieszkam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 09:48

Fermina, D_basiula, Feeva lubią tę wiadomość

SU7zp2.png
    WJrFp2.png
  • Mała Matylda Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta :D

Nie śpię od dawna, ale wpadłam w szał internetowych zakupów XD. Trzy duże zamówienia złożone, więc pora na relaks z kawą i forum, a może i jakieś ciacho się znajdzie :P

Amygdala, to łóżeczko Klupś, model Iwo. Ja mam białe, ale jest też wariant biały + sosna. Można zamówić przez Internet, polecam jednak zajrzeć do sklepów stacjonarnych – w najbliższym sklepie z artykułami dla dzieci kupiłam je o kilkadziesiąt złotych taniej niż najniższa oferta na ceneo :)

J.S, zasadniczo współczuję problemu, ale to jak rozwinął się ten temat wywołało u mnie wielki atak śmiechu XD

uch59vvjdzcznt8y.png
    tb73e6ydy4fz1gcd.png
  • amygdala Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morowa wrote:
    Ja korzystam że strony czytamyetykiety.pl

zem3df9hunlqvfmi.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morowa wrote:
    A mi powiedzieli w Rosmanie że nie mają akurat tych promocyjnych, bo to przychodzą do nich specjalne z oznaczonym opakowaniem. To jak to w końcu jest, biorę z półki czy muszą mieć na zapleczu?
    Może nie mieli tych po 22 szt. Bo to taka malutka paczuszka. Mi panie wyciągaly z jakiś tam ich rzeczy nie z półki :)

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morowa jak byłam odebrać Pani mi powiedziała, że jak nie ma przy kasie to albo inny sklep albo musze poczekac na dostawę. To taka mała paczusia z naklejka "nie na sprzedaż" :D

Ja na mazurach nigdy nie byłam, pochodzimy z miasta gdzie dookoła lasy i jeziora więc nigdy tam nie ciągnęło, ale ja zawsze mówiłam, że na mazury zacznę jeździć jak będę miała dziecko :D także zobaczymy

Czy Wy też sie tak meczycie? Siedze i tylko prasuje a czuje się jakbym biegała, musze poleżeć

Czy któraś z Was ma wysokie ciśnienie?

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim. U nas też pięknie tylko straszne wieje.
    J.S łącze się w bólu u mnie od czwartej w nocy Meksyk bo to jednak wirus i teraz wszyscy po kolei urządzili sobie zyganko w środku nocy a że ze mną już lepiej to sprzątanie padło na mnie .

Fermina już współczuję twojej synowej.

Patk widzę że zaczęły cię cieszyć dziecięce ciuszki to już postęp,widzisz trochę słonka a człowiek już inaczej funkcjonuje.

Ja mam dylemat i główkuje od wczoraj co z tym zrobić . Wczoraj zauważyłam lekko brunatne ślady na wkładce ale przy podcieraniu nic nie było . Mała ostatnio szaleje i skórcze też są dość silne ale to normalka . Tak się zastanawiam co to może być ,już miałam jechać do lekarza ale od rana nic nie było choć brzuch pobolewa . Jeśli to plamienie z szyjki bo mała uciska to ok ale ja już mam schize a co jak to coś z łożyskiem ,ale w tedy to by plamienia chyba silniejsze były. Nie chcę z byle powodu na izbę lecieć . I tak od rana latam do toalety i sprawdzam

Fermina lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :p

Mi tez te pampersy pani wygrzebala gdzies od siebie ;)

J.S wspolczuje ;p Mojemu cos wczoraj odwalilo i sie zsikal na moja poduszke ciazowa...

Ja na Mazurach nigdy nie bylam bo moi rodzice raczej preferowali gory :p

Za to co roku na wakacje od 8 roku zycia jezdzilam na wakacje do cioci 100 km od Krakowa i poki co nie odpuscilam zadnego roku i w tym tez bym chciala jechac, ale nie wiem czy z takim maluszkiem to dobry pomysl :p

U mnie tez wiosna na calego, juz prawie 15 stopni ;) Zaraz dzwonie do poloznej bo mialysmy sie umawiac po swietach xd Juz mam liste pytan do niej :p

Pisalam Wam, ze kuzynce odeszly wody 01.04 i napisala mi dzisiaj, ze urodzila 02.04 o 18 :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka, Katy, ciesze sie ze nie jestem sama w takiej smierdzacej sprawie XD
    Ale ale! Jakby tego bylo malo, to oczywiscie wrzucilam ta posciel do prania nie patrzac czy jest cos w pralce i wypralam koszulki mojego ktore byly czarne. Pooblazily cale, takie dziwne jakby skurczone, szlaaag mnie trafi, zapowiedzialam ze dzisiaj mu jakies zamowie, bo jak wroci z pracy to bedzie przezywal, ze jak moglam nie zauwazyc XD

Wowka, to ja sie tam wybiore jak bedziemy chcieli kolejne malenstwo, moze bedzie mazurkowe :D

My co roku mielismy jechac gdzies w Polske, ale mnie ta pogoda dobija, a tak bylismy juz 2 razy w Chorwacji i na pewno gdyby nie teraz, ze szkrabek urodzi sie w maju, to zapewne bysmy pojechali. Uwielbiam ja ;)

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
‹‹ 863 864 865 866 867 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ