Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jakoś szczególnie nie jestem bombardowana wiadomosciami od rosmana, jak jest nowa gazetka chyba tylko albo jakies akcje promocyjne.
Widziałam tego wcześniaka klocuszka na grupie fb, ciekawe ile ważyłby jeśli urodziłby się w terminie
ciepło za oknem, słoneczko świeci a ja cierpi z powodu spuchniętych nóg, prawie ich nie czuję..a dzisiaj wizyta u lekarza, najchętniej nie pokazywałabym się nikomu -
nick nieaktualnyefwka83 wrote:ja jakoś szczególnie nie jestem bombardowana wiadomosciami od rosmana, jak jest nowa gazetka chyba tylko albo jakies akcje promocyjne.
Widziałam tego wcześniaka klocuszka na grupie fb, ciekawe ile ważyłby jeśli urodziłby się w terminie
ciepło za oknem, słoneczko świeci a ja cierpi z powodu spuchniętych nóg, prawie ich nie czuję..a dzisiaj wizyta u lekarza, najchętniej nie pokazywałabym się nikomu
Tez widziałam tego chłopca. Masakra. Pewnie ponad 5kg by miał :0
-
posprzątałam cała chatę
te macie takich niezdarnych chłopów-mój nie umie bez rozlania przenieść herbaty/kawy/mleka z kuchni do pokoju...a mąż i syn razem? karmienie męzowe
i stwierdzam
za ciepło mi! wszystko, co się dało pootwierałam a termometr w salonie pokazuje 26 stopni!
i nawet mi przybyło troszkę na wadze haha
mozliwe? możliwe!
zawsze to minus 11,5 a nie 12,5 kg od wagi wyjściowej -
nick nieaktualny
-
Fermina, no rozplaklam sie nad ta kupa, a jakze
Ostatnio w rossmanie bylam i pani mowi mi, ze cos wyskoczylo na kasie i czy przyszedl mi meil, a ja oczywiscie podalam inny niz uzywam na codzien i nie moglysmy dojsc co to moze byc, bo probowala zeskanowac oliwke i plyn do kapania, ale nic nie weszlo.
Weszlam na apke, zmienilam meila i na drugi dzien przyszlo mi, ze mam do odebrania paczke pampersow premium care newborn 1 22 szt bodajze za 1 gr wlasnie
Moze pogrzebcie w apce, zmiencie meila i wam przysla
Gratuluje udanych wizyt!
Ibishka, chyba donoszona jest od skonczonego 37, wiec jakbys urodzila teraz to uznaliby za wczesniaka, ale moze sie myle
Aha dobra doczytalam, tam termin jest zmieniony, to cofam to co napisalamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 13:11
ibishka lubi tę wiadomość
-
Patk poród to akurat temat który niepokoi nas wszystkie a maj to idealny miesiąc nie tylko dlatego że ciepło i ładnie za oknem i depresja nie ma pola do popisu i całe lato na spacerki z wózkiem ,ale też dlatego że majowe dzieci są naprawdę fajne wiem bo mam dwójkę z maja to naprawdę mądre ,ambitne i zdolne dzieci ,będą z nich fantastyczni liderzy ,cenią ludzi i wartości są honorowi i prawdziwi.
Hoope chociaz raz same dobre wieści po wizycie . Ciekawe która z nas wszystkich pierwsza się rozpakuje bo to już tuż tuż -
nick nieaktualny
-
Ja tez dzis wizytuje. O 16 mam byc na ktg a pozniej niby pierwsza wvhodze do gina. Ciekawe ile sie dzis spozni..
Mialam dzis prac, ale wyszlo lepienie pierogow i nie mialam czasu, a teraz to juz padam a jeszcze musze sie ogarnac tu i tam..Mała Matylda, Katy lubią tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Dziewczyny tylko waga dziecka nie świadczy o jego dojrzałości. Duże wcześniaki wcale nierzadko mają poważne problemy zdrowotne.
Także wszystkie dotrwajmy do zakończonego 37 tygodnia. Potem niech się dzieje, byle dobrze
Cieszyłam sie z wiosny tylko chwilę. Jest mi gorąco, źle i zaczynam puchnąć. Zimno wróć!❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Nynka, tak, ale po prasowaniu jakoś wyglądają. I tak są pewnie lepsze niż pepcowe. Mam też flanelowe ze smyka i po praniu również okropnie się zmechaciły. Nie mam siły do tej bylejakości wszystkeigo...pozostaje przymknąć na to oko chyba
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
nick nieaktualnyWowka wrote:Nynka, ja zamawiałam pieluchy z hubiworld, ale te o większej gramaturze. Te są grubsze i chłonne, babcia orzekła że całkiem porządne, bo ja nie mam porownania
Ale mam też takie cienkie mniejsze i te faktycznie są jak ściereczki...
Te większe właśnie w miare, ale te mniejsze myślałam, że w złości wyrzuce.
Ale zastanawiałam kolorowe od kogoś innego i bez porównania w ogóle
Denerwuje mnie to pranie dzieciowe w ogole, koca kazali nie prać wypralam i myślałam ze też coś z nim zrobie, nożem najlepiej
Dostałam kilka pieluch od bratowej flanelowych, po dwójce dzieci wyglądają lepiej niż moje nowe. Badziew taki -
Melduję co następuje: u mnie ciężarnych nie ma. Byłam ja z moim brzuchem, choć w zasadzie kolejność odwrotna bo ja to już tylko dodatek
park pełen emerytów, matek z wózkami, w mniejszej ilości ojców z wózkami i babć/niań z wózkami, dostępne są też dzieciaki szkolne w wersji prywatnej oraz z nauczycielami. No i rowerzyści. Ciężarne pewnie siedzą w poczekalniach i laboratoriach
Sezon na lody w plenerze i chodzenie bez kurtki uważam oficjalnie za otwarty!Katy, Nynka, Feeva lubią tę wiadomość
-
Ej...
Czuję się pominięta, bo ja od Rossmanna żadnej wiadomości o tym, żebym odebrała pieluszki za grosz nie dostałamZawiodłam się na nich, oj zawiodłam
Co mam zrobić, żeby mi dali?
Kattalinna też już dziś otworzyłam ten sezonNa dworze bez kurtki + lody
U mnie +19, nogi mnie strasznie bolą i trochę spuchłyCzuję się, jakbym przeszła z 10km.
Pranie też w końcu zrobiłam, ale tylko jedno bo nie mam miejsca. Będę prała na raty i niestety ze 3 dni, bo przez to, że miałam zesraną pralkę nie mogłam prać, a z kosza dziś się już wywalało.
Jeśli chodzi o ciężarne - jakiś na serio mega babyboom jest, parę moich koleżanek w 2018 rodzi, w labie pół poczekalni to kobitki z brzuchami, bardzo dużo było na glukozie. Każdy co przyszedł sapał i jęczał, że tyle ciężarnych i w ogóle tyle ludzi i o matko i córko koniec świata. Na ulicach też brzuszków dużo.
Dzisiaj kolejny raz zostałam przepuszczona w kolejce, tym razem w Biedronce. Pani upierała się strasznie, żebym weszła przed nią mimo, że nie chciałam, bo miałam 3x więcej zakupów niż ona, ale stwierdziła, że jeśli wejdę przed nią to będzie się lepiej z tym czuła. Hmm, miło
Tak btw. czy tylko ja nie miałam jeszcze robionego KTG?
Ja tetry pokupowałam w pepco, po praniu nie ma tragedii, ale ciężko się prasowało. Z flanelek z pepco jestem bardzo zadowolona, są po praniu takie jakie były przed.
Złożyłam w końcu zamówienie z Gemini dzisiaj.
Do tego zamówiłam na allegro jeszcze od jednego sprzedawcy kokon, przybornik na łóżeczko, dodatkowe prześcieradło do łóżeczka, jedno do wózka i taką fajną kostkę sensoryczną przytulankę z frędzlamiBardzo tanio tam gościu ma i fajne rzeczy, dużo wzorów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 16:16