Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Browar tez moge zalatwic
Co chcecie wam zalatwie
Mi jest juz bosko, to bedzie chyba dobra noc, mam nadzieje ze jutro tez mi to podadza
Jestem wykapana, pachnaca, mialam nawet sile umyc glowe! Ale oczywiscie jadlam pomidora i ubrudzilam cala pizame, masakraWowka, Fermina, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hoope, no dobra przekonałaś mnie. Umyję się, już niech stracę
I wypachnię tak, że nosa nie będą mogli oderwać
Mała Matylda wezmę tak na zaśDużo miejsca w torbie nie zajmują.
Tak btw. to pierwszy raz pociekło mi mleko z piersiTo takie rozczulające
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 22:21
Mała Matylda, Fermina lubią tę wiadomość
-
Nooo ja też jestem rozczulona, jak co rano od 4 miesięcy budzę się z mokrą i przyklejoną do piersi koszulką. Wzrusza mnie to jak cholera
Szszczególnie jak ją od siebie odrywam.
Feeva a ty pojedziesz na IP, żeby robili Ci dobrze, czy po co, bo z tym nosem to mam jakieś dziwne wizje
J.S ja bym prosiła dawkę tego co Ci dali na najbliższe 3 tygodnie. Brzmi jak zbawienie. Piwo już my sobie zorganizujemy.
Wszyscy śpią tylko ja głupoty wypisuję.
Czytałam dziś mądre poradniki, które radzą mi, żebym się wyspała, póki mogę.
Ha
Ha
haFermina, Paula95 lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Nawpieprzałam się cukru, jestem szczęśliwa.
Z nosem i Feevą miałam, myślę, podobne wizje, Hoope.
J.S. zostaniesz oficjalnym dilerem forum. Wszystkie wizyty prywatne Ci się zwrócą, jeżeli ten środek taki cudowny.
Spokojnej nocy. Proszę nie szaleć. Ewentualnie Katy, po północy, ma prawo.Hoope lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Katy, pierwsze co robię po przebudzeniu to sprawdzenie, czy już urodziłaś
Za każdym razem, gdy dłużej się nie odzywasz, wszystkim nam tutaj skacze ciśnienie i zastanawiamy się czy to już
Ale narozrabiałaś!
Bardzo mnie ciekawi jak tam stan wód i jak długo Kamilek może zostać w brzuchu po przerwaniu pęcherza płodowego. Życzę Ci aby skurcze były jak najmniej bolesne, czekamy na kolejne wieściKaty lubi tę wiadomość
-
Czeesc
Katy, no to ladnie, a wlasnie, ile moga trzymac malenstwo tak bez wód?
Fermina, moge byc dilerem
Wowka, no o 3 akcja bol sie rozkrecila niestety, wrocilo wszystko, ale o 6 juz zglosilam ze jest to samo, przyszli pomacac brzuch, naciskali znowu w te miejsca i podlaczyli mi znowu ogromna butle przeciwbolowych. -
nick nieaktualny