Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c47edcfa85a.png
A to myjeszcze się mała nie pcha na świat i oby tak do maja było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 16:05
Feeva, Fatalita, malwka08, Fermina, Nynka, kamciaelcia, Sela, Hoope, D_basiula, Kropka88, Wowka, Cola87, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Tanda wrote:Kiedy masz konsultacje?
Mnie zapisali na 24.04, wcześniej nie dało rady a termin porodu na 27.04
Jak nie zdążę ich zrobić to nie wiem czy pojadę tam rodzić. Możliwość skorzystania z zzo jest dla mnie ważna.
Też mnie chcieli zapisać na 24 ale mam już termin do ginekolog więc dopiero na 8 maja jestem zapisana ja mam termin porodu na 28 maja więc myślę że nie urodze do 8
A był ktoś na takiej konsultacji? Jak to wygląda?
-
Tanda wrote:Kiedy masz konsultacje?
Mnie zapisali na 24.04, wcześniej nie dało rady a termin porodu na 27.04
Jak nie zdążę ich zrobić to nie wiem czy pojadę tam rodzić. Możliwość skorzystania z zzo jest dla mnie ważna.
Też mnie chcieli zapisać na 24 ale mam już termin do ginekolog więc dopiero na 8 maja jestem zapisana ja mam termin porodu na 28 maja więc myślę że nie urodze do 8
A był ktoś na takiej konsultacji? Jak to wygląda?
-
Współczuję stresu, J.S. Igorek już duży, da sobie radę na pewno, jeżeli lekarze mówią, że lepiej dla Was się podzielić na dwa, to trzeba ich słuchać. Z wyborem rodzaju porodu nie pomogę, bo to Twoja decyzja, do uzgodnienia z neurologiem, oczywiście, ale mam nadzieję, że rozwiązanie, które wybierzesz okaże się najlepsze dla Was obojga. Kciuki. :*
Śliczny, foremny, brzusio, Hoope. Nie widać, że wielorybi.
Jangwa, Twój w ogóle wygląda na malutki. Wowka Cię zdecydowanie prześciga. Ale oba piękne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 16:08
Hoope, Wowka, J.S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
J.S. biedactwo, nie zazdroszczę konieczności wyboru. Maluch na szczęście już da sobie radę na świecie, a ewidentnie od dłuższego czasu chce ten świat ujrzeć na własne oczy. Tak jak dziewczyny piszą, pogadaj z neurologiem swoim, ewentualnie poproś jeszcze o dodatkową konsultacje neurologiczną tam gdzie leżysz (mniemam, że wszystkie wyniki badań obecne i sprzed lat pokazałaś lekarzom tam gdzie leżysz).
Jeżeli czujesz się gotowa na sn to próbujW razie W myślę, że są w stanie zrobić Ci cc, jakbyś zmieniła zdanie. Na pewno zrobią wszystko, żeby Ci pomóc.
LadyInna, czy ja dobrze pamiętam, ze jesteś z Poznania? Jeżeli tak to gdzie zdecydowałaś się rodzić?
A to My:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bcf3c7c1f9d0.jpg
Nie mam cycków ;(Feeva, Fermina, malwka08, Sela, Mycha666, kamciaelcia, Hoope, Nynka, Kropka88, Wowka, J.S, D_basiula, Cola87, kattalinna, pawojoszka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Fatalita, ja też nie mam cycków
Teoretycznie, bo widzę, że urosły, miseczka D za mała w staniku do karmienia, czekam na dostawę E i F, ale przy tym brzuchu biust wydaje się taki malutki...
Hoope, gdzie ten wielorybi brzuch, bo nie widzę?Hoope, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Hoope, no wielorybi brzuch, jaaasne. Bardzo ladny
Fatalita, cudny brzunio, a cycki jeszcze nadrobia
Mialamusg, waga wskazuje 2730, bardzo dokladnie go mierzyli. Wszystkie przeplywy sa dobre. Byl moj lekarz i pytal sie, czy sproboje naturalnie, bo jesli nie no to rozwiaza cc jesli juz te leki przestana pomagac, ale prosil o konsultacje, bo jednak to dla tego maluszka wazne.
Mowil, ze beda sie starac jeszcze go powstrzymac, ale sa skurcze i nie ma gwarancji, ze to sie powiedzie.
Do neurologa dzwonilam, on mowi, ze wg niego powinnam miec cc, bo on jest przeciwnikiem rodzenia naturalnego w takich przypadkach, ale ja nie biore lekow, nie mialam dolegliwosci w ciazy, nic mi nie wrocilo, jesli chodzi o to czy dla dziecka to bedzie lepsze - tak, bedzie, kwestia tego czy ja sie zdecyduje. Neurolog mowi ze moze wrocic a nie musi, on jednak woli zapobiegac, wg ginekologa nic mi sie nie stanie.
Badz tu czlowieku madry.Hoope, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Dziękuję babeczki ale ja wiem swoje, wieloryb na brzegu
Fatalita taka wychudzona jesteś, brzuszek maleńki, możemy zrzucić się na jedzenie dla Ciebie, nie krępuj się
Feeva no jeśli miseczka D E i F to dla Ciebie brak piersi, to aż się boję zapytać, jaki rozmiar Cię satysfakcjonuje
J.S no to Cię zostawili, typowe zwalactwo, jakby coś, to będzie na pacjentkę. Dzisiaj wszyscy boją się odpowiedzialności. Trudno coś sensownego doradzić. Ja bym zapytała gina w czym dokładnie pomoże dziecku poród sn i sama poczytała co grozi Ci po sn. Czy faktycznie nawroty choroby z tego powodu się zdarzają i jak często. Ale na forum a nie takie dziennikarskie blabla.Fatalita lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Kurde, ciężka decyzja. Faktycznie, bądź tu człowieku mądry.
Wierzę, że cokolwiek postanowisz, będzie dobrze! Musi być!
A to my. DosłownieOla pchała się do zdjęcia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ff06cae8182.jpgNynka, Wowka, J.S, Hoope, D_basiula, Feeva, kamciaelcia, Cola87, Mycha666, kattalinna, pawojoszka, Sela, amygdala, Mała Matylda, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Hoope, lekarz mowil, ze maluszek bedzie w ciagu tego przejscia jeszcze dojrzewal, lapal te dobre bakterie, cwiczyl oddech, oczywiscie uzywal sformulowan tez medycznych, generalnie woleliby naturalnie, ale jezeli uda mi sie donosic jeszcze te dwa tygodnie to zrobia ciecie.
Ja po prostu jestem w czarnej dooopie i nie wiem co mam zrobic. -
nick nieaktualny
-
Luuudzie, Kropka, obcy Cię drąży
Feeva chyba nie chcesz mieć biustu wielkości brzucha
J.S cokolwiek wybierzesz, żaden wybór nie będzie idealny. To wybór między jednym złem a drugim. Najlepiej byłoby nie musieć decydować w ogóle. Chyba, że taka opcja jest najlepsza, przez najbliższe dwa tygodnie sn, potem musowo cc. Czas pokaże. Co Ty na to?Kropka88 lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope no jak nie. Zawsze marzyłam o możliwości zarzucania sobie biustu na plecy
Kropka jak fajnieMoja często też mnie tak drąży ale jak włączę aparat to przestaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 17:29
Kropka88, Hoope lubią tę wiadomość