Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKattalina jak ładny ❤ u mnie jakieś chmury z południa widzę
Lukrecja moja ginekolog tak samo zareagowała za pierwszym razem
Kate jak u Was?
Ibishka, Ulli wyciszylo się??Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 19:41
kattalinna lubi tę wiadomość
-
hello. eeeej wielorybki i inne kruszynki weźcie się z tymi bólami i innymi. Czekać mi tu na termin bo u ja mam taki plan.
My po wizycie moja gwiazda w 35tc 2300 mało ale gin mówi że w normie. Główka taka wcisnieta( nie w kanał rodnu) gdzieś że mała nie ma jak się ruszyć nawet stąd znikome odczuwanie ruchów. oczywiście w okolicach nog( bo te dlugie) kopanko jak się patrzy.
termin mamy na 12 maja myslalm że już da mi jakiś termin cokolwiek ale niestety 25.04 jeszcze jedna wizyta. I stąd moja próba wstrzymujemy...
Rodzi któraś w USK w Białymstoku?Nynka, Kropka88, Hoope, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
U mnie pod Warszawą w strone Łodzi już grzmi i blyska
specjalnie przyjechałam pranie schować, a tak dobrze było u mamy
ale pranie ważniejsze... głupia ja że nie posluchalam się Feevy, że będzie burza. A czytałam zanim wyszłam z domu
Kattalinna, proszę bardzo, czuje się jak przewodnik po szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 19:50
-
Nynka, Kattalinna piękne brzuszki, ja tam wielorybów nie widzę. Wszystkie jak trzeba. Ot taki urok majówek, same piękne
J.S już mi lepiej na duszy, jest decyzjaMasz rację, cc zawsze zdążą zrobić, czy teraz czy później.
Feeva, Fatalita lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Bbf pokazuje mi 22 dni do porodu. Chyba jednak wolę mój suwaczek. On mnie jakoś aż tak nie szokuje.
Ja jutro wstawię fotkę, bo staram się fotografować co tydzień w środę przy pełnych tygodniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 20:38
-
nick nieaktualny
-
Jedno popołudnie z dala od forum, a tu tyle się dzieje...
Co za wysyp brzuszków
Wowka, Hoope, Jangwa_maua, Fatalita, Kattalinna, Nynka – piękne piłeczki, niektóre lekarskie, inne siatkowe, a jedna hmm, chyba tenisowa
J.S, brzuszek malutki, ale Igorek już całkiem spory. Myślę, że podjęłaś trudną decyzję, ale chyba najlepszą z możliwych.
Ibishka, Ulli – jak tam u Was?
Hoope, J.S, Fatalita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFeeva wrote:Ja na Żelaznej w Wawie, mam stamtąd lekarza prowadzącego, karta przyjęcia do szpitala czeka na mnie na IP już wypełniona
Ja na Starynkiewicza się wybieram, co lepsze szpital wybrałam, bo tam mój ginekolog jest, a raczej był bo od marca przeniosła się do Miedzylesia, a tam nie ma znieczulenia