Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo dobrze dziewczęta, wybierajcie różne szpitale, to zawsze będziemy z Wowką miały mniejsze ryzyko odesłania z powodu braku miejsc
I z Zakochaną Mamąi chyba Kolageną też, która pojawia się i znika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 22:17
Wowka lubi tę wiadomość
-
Mała Matylda wrote:Jedno popołudnie z dala od forum, a tu tyle się dzieje...
Co za wysyp brzuszków
Wowka, Hoope, Jangwa_maua, Fatalita, Kattalinna, Nynka – piękne piłeczki, niektóre lekarskie, inne siatkowe, a jedna hmm, chyba tenisowa
J.S, brzuszek malutki, ale Igorek już całkiem spory. Myślę, że podjęłaś trudną decyzję, ale chyba najlepszą z możliwych.
Ibishka, Ulli – jak tam u Was?
Jutro do południa ktgMała Matylda lubi tę wiadomość
-
Mycha666, przeczytałam, że fotografujesz się tylko w środę przy pełni :p
Hoope, dziękuję, listę zakupów spożywczych prześlę na priv
Wracając do stanikow, położna wczoraj mówiła, żeby wstrzymać się z zakupem do ostatniej chwili,a i tak wybrac o rozmiar wiekszy. No i żadnych usztywnien, gabeczek, fiszbin, tylko zwykle dwa worki bawełnianekattalinna, Hoope, Mycha666 lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Ale macie śliczne brzuszki
aż miło patrzeć
Co do staników, to ja kupiłam wtedy w lidlu jak były na promocji i wzięłam wiekszy i nie żałuje, bo teraz dosłownie z dnia na dzień idealnie się wypełnia, oby go nie brakło, bo są strasznie wygodneW końcu się udało...
-
nick nieaktualnySela wrote:Ale macie śliczne brzuszki
aż miło patrzeć
Co do staników, to ja kupiłam wtedy w lidlu jak były na promocji i wzięłam wiekszy i nie żałuje, bo teraz dosłownie z dnia na dzień idealnie się wypełnia, oby go nie brakło, bo są strasznie wygodne
Tez mam stanik z lidla. Rewelacyjny. Nosze go teraz, pozniej bedzie raczej za małySela lubi tę wiadomość
-
Zakochana mama2 wrote:Oj tak..za chwile:) w niedziele bylam juz na ktg i w ta niedziele tez jeszcze jade
.ja lubie ten szpital:)pierwszego syna tam rodzilam
Lekarz na wizycie spytał o napinania macicy. Zadowolona odparłam, że już rzadko, że w ogóle super a myślałam, że będzie odwrotnie. No i całe popołudnie i wieczór ciągle mi się stawiamłoda chyba też się nieco przemieściła i chyba mi na pęcherz naciska bo ciągle mi się chce siku...
-
Ja mam lekarza z tego szpitala i dla niego nie potrzebowalam skierowania na ktg. Bylam ze mna dziewczyna na ktg po terminie i z tego co wiem wystarcza karta ciazy z wpisanym terminem porodu i jak jestes dzień 0o to normalnie robisz ktgZakochana mama2
-
U nas na ktg kieruje gin, chyba na piśmie. W poprzedniej ciąży gin był zastępcą ordynatora i po prostu powiedział że mam iść i już. Teraz jeszcze nie dostałam.
Szykuje się chyba kolejna paskudna noc❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Chyba dzisiaj mój dyżur na warcie... Nie śpię od trzeciej, przez długi czas próbowałam zapanować nad krwotokiem z nosa i obudziłam się na tyle, że nie potrafiłam już zasnąć. Za 40 minu mój mąż wstanie do pracy, zjemy śniadanie, a później na pewno zachce mi się spać
J.S, co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 05:24