Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój gin był ostatnio zakręcony bo zabrakło prawej reki-pani Asi, położnej
wyszła przyjąć życzenia od zarządu szpitala i tak sama z lekarzem zostalam(i z synem w wózku)
Ale gbs pobrany, cc umowione, i ktg umowione (za 2tyg) więc beznadziejnie nie było
I na szczęście tematu wagi nie poruszalismy bo mnie nie zwazono
Mam jutro dabetologa
Cały dzień się nie dodzwonilam...nie chce mi się jechać. Tzn pojadę za tydzień zeby to była ostatnia wizyta...ale jak tu się dodzwonić ??
Na korepetycjach zapowiedzialam -jestem dostępna dla nich do 12.maja
Zwlaszcza że po drodze dzieciaki mają dluuuga majówkę. Potem w maju mnie nie ma...w czerwcu pilne przypadki(niedobitki)ale to sugestia zeby lepiej pilny nikt nie był
,w rossmannie jeszcze nie byłami dobrze. Ale zrobiłam mini zakupy w doz z dostawą do apteki (to apteka w moim bloku na parterze dokladnie w moim pionie) bo cholera!czopki kosztowaly mnie 24zl a online 16zl
Prenatal duo 43zl a jeśli dobrze pamietam ostatnio mąż w aptece wydal okolo 60zl
Tyle czasu na bbf a jednak i ja się duzo uczę
Ja ciągle słyszę jak swietnie wygladam w ciąży. Całai to moja trzecia taka ciąża
a teraz i sasiedzi dostrzegaja mnie
-
Aaa
I z racji cukrzycy (bo ktg w 36/37tc to u nas norma bez cukrzycy-i ja się prowadzę na nfz) robię prywatnie przeplywy plus pełna biometria...stres lapie przed sobotą...
Okaże się czy je powtórzę jeszcze przed ccWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 20:44
-
Ja używam tego tuszu LOREAL FALSE LASH TELESCOPIC ale w Rosmanie jest drogi i zawsze online z jakiejś stronki sobie zamawiam, ale ten Eveline też fajnie wygląda.
Ja w ciąży musiałam podkład zmienić bo niestety już mi kolor się nie nadawał, bladziocha się zrobiłam..
Ja lekarza mam co 2 tyg, teraz idę 18.04 a pozniej wizyta za tydzien 25.04 bo wypada ten wekend majowy i to za długo żebyśmy spotkali się dopiero po nim..hmm może to i dobrze..
Skończyłam dzisiaj prasować, efekt: mega spuchnięte nogi -
Tanda, czyli nie tylko ja mam zdanie, że jest super
Moja mama i siostra też używają
Mi jakoś nie podpasowaly te mega drogie tusze. Jednak nie wszystko co drogie jest super.
Kattalinna to ten srebrny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f8c26c94653.jpg
Co do tej paletki do konturowania z WIBO - jestem zakochana. Jest tam bronzer, rozświetlacz i róż holograficzny. Ja uwielbiam takie błyski. No kocham!! Normalnie pewnie bym nie kupiła, bo 25zl,ale jak za połowę...nie mogłam się oprzeć. Mam pier*olca na punkcie rozswietlaczy/kosmetyków z drobinkami.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d3baad12fa2.jpg
Fatalita chyba muszę iść się zapytać bez tego maila
Jutro idę po staniki do karmienia. Po raz 3. Za każdym razem nadal nie miała, bo na hurtowniach kontroleAle jutro już powinny być. I będzie już wszystko. Uf.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 20:44
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem kiedy będę prasować. To znaczy wiem, jak kupię pojemniki do szuflad, ale póki co ochota na ikee jest daleko ode mnie, w przeciwieństwie do samej ikei
już zaczynam kombinować, czy ja na pewno muszę te ubranka prasować...
W ramach paniki przedporodowej uprałam dziś elementy do mojego małego łóżeczka. Składanie tego do kupy to będzie wyzwanie, ale w razie czego będzie w czym dziecko spać położyć. Duże łóżeczko czeka na złożenie, ale nie mamy śrub bo szwagier znalazł w święta dopiero, a my byliśmy przed. No i materac się nie zamówił jeszcze.
Chyba podświadomie odkładam dokończenie wyprawki. Jak wszystko będzie gotowe to urodzę. A nie chcę, boję się... Babie nie dogodzisz -
Tez sie chcialam zalapac na ta promocje, ale chyba sie nie uda ;p
Przyszlam sie pochwalic, ze Kamilek zaczal jesc z cycaDzisiaj tylko raz jadl mm, a jutro juz na pewno nie bedzie takiej potrzeby:p Teraz spi mi na rece :p
kattalinna, kelegena, Saperek, Kropka88, Feeva, Nynka, D_basiula, Jagoda14, Asix, Mycha666, J.S, Wowka, malwka08, Patk, Hoope, Mała Matylda, pawojoszka, Cola87, Sela lubią tę wiadomość
-
Feeva wrote:Tanda, czyli nie tylko ja mam zdanie, że jest super
Moja mama i siostra też używają
Mi jakoś nie podpasowaly te mega drogie tusze. Jednak nie wszystko co drogie jest super.
Kattalinna to ten srebrny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f8c26c94653.jpg
Co do tej paletki do konturowania z WIBO - jestem zakochana. Jest tam bronzer, rozświetlacz i róż holograficzny. Ja uwielbiam takie błyski. No kocham!! Normalnie pewnie bym nie kupiła, bo 25zl,ale jak za połowę...nie mogłam się oprzeć. Mam pier*olca na punkcie rozswietlaczy/kosmetyków z drobinkami.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d3baad12fa2.jpg
Ta paletka to ta jaśniejsza, prawda? Mam na liściew ogóle uwielbiam rozświetlacze z wibo
na każdej promocji kupuję za piątaka i mam
-
nick nieaktualnyJa to kupuje ostatnio na takich promocjach to co poleca Maxineczka nie wiem czy znacie i zazwyczaj dobrze trafiam, teraz też jak jakaś wariatka krecilam sie z telefonem i sprawdzałam co poleca bo żadnej nazwy nie mogłam zapamiętać, to nie samowite jaka się nieogarnieta zrobiłam w tej ciąży
Ja dzisiaj właśnie dostałam materacyk, teraz ikea i koniec. Przyszły też staniki i sie wkurzylam bo za duże w obwodzie i oba za małe miseczkitrudno będę tak chodzić przez chwile. Torby spakowane, jeszcze tylko spakować na wyjście i finito.
Katy super wiadomości, będzie coraz lepiej:)Katy lubi tę wiadomość
-
Katy super wieści!!
Kattalinna ja też tu siedzę
Spoko,jak Ci tusz nie przypasuje to ja odkupie
Ja mam wszystko poprane, poprasowane i poukładane. Nie mogę się doczekać, az stretch zdejmiemy z łóżeczka, żebym mogła dopracować szczegółykattalinna, Katy lubią tę wiadomość
-
Nynka, jaki masz materac?
Maxineczkę znam i chyba tuzin innychobejrzałam już masę filmów polecających z tej promocji i znalazłam sposób na brak pamięci
po prostu jak mnie coś zainteresowało to pauza, szukam w aplikacji i dorzucam do listy
w sklepie też będę z telefonem ale już na skróty
Feeva, ale sprzedaję w regularnej cenie. I z pampersami w komplecieFeeva lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze nie nadrobiłam, ale piszę bo zapomnę.
Kattalinna ja jutro wsiadam do komunikacji miejskiej i sprawdzę w końcu, czy ktoś poczuje empatię. Jakby co podejdę do zajętego siedzenia dla matek z dzieckiem i zagadam. Dziś w Rossmannie trafiłam na mega kolejki, ale od razu przecisnęłam się na sam początek i spytałam się o pierwszeństwo. Oczywiście w Rossmannie mamy pierwszeństwo, tylko nie zawsze nas wypatrzą, więc trzeba się samemu dopominać.
Pawojoszka brzuchy spore, dlatego ubieramy się na czarno, żeby chociaż optycznie się trochę wyszczuplić
U mnie na NFZ KTG zaczyna się od 31 tygodnia co wizytę, a od 36 tygodnia wizyty co tydzień. Co przychodnia to inne wytyczne widać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 21:24
-
Niepotrzebnie wczoraj tak panikowalam
Odczulam dzisiaj pierwszy raz "uzaleznienie" malego ode mnie, poszlam umyc wlosy, chlopak z nim zostal i tylko slyszalam placz zza sciany i z jednej strony bylam zla, ze nie moge sie umyc w spokoju i ze chlopak go nie umie ogarnac, a z drugiej chcialam leciec do niego zeby nie plakal...
Jeszcze mi mama dzisiaj przypomniala, ze 23 ma urodziny i to 50te wiec wypadaloby jej cos zorganizowac..:pNynka, kattalinna, Mała Matylda, D_basiula, Kropka88 lubią tę wiadomość