Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam to samo, na kilogramy jem fasolkę. Na obiad w sezonie potrafię mieć tylko ją, nic więcej. O dziwo, nie tworzy u mnie w żołądku żadnych niepożądanych produktów ubocznych przemiany materii. Jestem stworzona, żeby jeść fasolkę.
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Popieram, tetra prasuje się strasznie. Za to pieluszki muslinowe i bambusowe miodzio
Ja bym zjadła botwinke. Chodzi za mną od miesiąca. Ale taka dobra jest dopiero pod koniec maja, więc jeszcze poczekamkattalinna lubi tę wiadomość
-
Wowka wrote:Nie trawię prasowania tetry. Wybitnie złośliwy materiał
Na szczęście bardziej wychodne sa podklady jednorazowewiec minimum pieluch poza domem
A te domowe??Hehe z białych wielokolorowe
wzoryna szarym tle
na szczęście dziecko nie ulewa latami
-
Wszystkie posty z produktami spożywczymi polubiłam. Bo uwielbiam i mam tak samo. Nie mam siły pisać. Prasowanie mnie zabiło. Na siedząco a kręgosłup już ledwo się trzymał. Teraz chyba już godzinę dochodzę do siebie. Ale żeby nie było mi za dobrze, to dziecko mi atakuje organy wewnętrzne tak jak to opisała Feeva.
Dziś zaszalalam i uprasowałam rożek, kocyki i pieluszkę bambusową, której będę używać do otulania itp. Ale tylko dziś. Pierwszy i ostatni raz. Tetry nie zamierzam, u mnie głównie w użyciu będzie do pieluchowania , prasowanie zmniejsza chłonność. Nie czuję potrzeby, żeby dziecko rzygało na wyprasowanąFeeva, Kira91 lubią tę wiadomość
-
Kattalinna wiem co czujesz. Też 2x pasowałam na siedząco, raz 4h, raz 2h. Myślałam, że z bólu wyjdę z siebie. Nienawidzę prasowac
Tak z innej beczki, brzuch mi tak popekal, że już przestałam zwracać uwagę, najgorsze jest tylko to swędzenie. No tak swędzi, że nie idzie wytrzymać, mimo smarowania. RatunkuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 21:26
-
Ciach fotki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 06:37
Feeva, kamciaelcia, Saperek, kattalinna, J.S, malwka08, Kropka88, Fatalita, Uli, BrumBrumek, Katy, Sela, Nynka, Kwiatkowa24, Hoope, pawojoszka, Mała Matylda, jangwa_maua, Cola87, Kamska, D_basiula, Mycha666, Mama32, efwka83, Kira91, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Też nie mam zdjęć z ciaz
z pierwszej tylko takie rozmazane na szybko rano przed wyjsciem na IP
W drugiej i tej kilka na potrzeby forum
Ale ha nawet zdjęć z synkiem nie mam...nie lubie i sobie nie robie...ale z synkiem jeszcze zrobię...gdyby coś nie tak poszło żeby miał na pamiątkę