Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Saperek wrote:byliśmy podpisać umowę z położna i mam też papierek o uznanie ojcostwa
zastanawiam się co jeszcze muszę załatwić przed porodem ale to chyba tyle
jutro wizyta u gin i co najgorsze czeka mnie depilacja
Chyba wezmę się za to teraz bo później może być tylko gorzej
Tak z ciekawości - taka prywatna położna przy porodzie, jaki to koszt?Matylda
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fd5049714f6.png
ja mam tylko takie zdjęciato z dziś
malwka08, Nynka, Hoope, Sela, Wowka, kamciaelcia, kattalinna, Mała Matylda, jangwa_maua, Fatalita, Cola87, Kamska, J.S, D_basiula, Mycha666, Feeva, Kropka88, amygdala, Kira91, pumka1990, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWowka piękne zdjęcia
Saperek przepraszam gdzie Twój brzuch??
Tak piszecie o tych szparagach, że chyba spróbuje w życiu tego nie jadłam...
Myślałam, że po takim czasie Ibishka już napisała, mam nadzieję tylko, że ona pochlonieta dzieciem a nie w bólach tyle godzin. -
My dziś po wizycie, szyjka coś tam dojrzewa, główka lekko przyparta ale szału nie ma. Na razie się nie zapowiada na rychłe rozwiązanie. Mała waży wg. USG 3350g, ale gin twierdzi, że aparat zaniżył pomiar, kilka razy mierzył brzuszek i coś mu tam niedokładnie wychodziło bo tak mała leży, że ciężko było idealnie wymierzyć. Wg. gina 3500-3600g ma i mam się nastawiać raczej na większe dziecko.
Przepływy w porządku, łożysko II stopnia, AFI 12 - zmniejszyło się ale lekarz mówi, że jest w normie.
W piątek mam przyjść jeszcze raz, będę mieć ktg.
Jutro w szpitalu konsultacja anestezjologiczna do zzo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 22:28
Hoope, kamciaelcia, Katy, kattalinna, Mała Matylda, Fatalita, Nynka, D_basiula, malwka08, Sela, Feeva, Kropka88, XKamaCX lubią tę wiadomość
Matylda
-
Dobranoc:)
Saperek śliczny, malutkie brzuszek ale dziecka to Ty chyba w udach nie nosisz?
Wowka piękne zdjęcia i piękna Ty
Ibishka pewnie dochodzi do siebie po porodzie.
A ja idę tulić mojego nowego mężczyznęWowka, Mała Matylda, Fatalita, Cola87, J.S, D_basiula, Mycha666, malwka08, Sela, Feeva lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Nie no, Saperek, tu poważne kobiety w bardzo zaawansowanej ciąży, a nawet po są, a Ty wyskakujesz z jakimś połówkowym brzuszkiem
Tanda, kolejny post typu: odeszły mi wody to będzie od Ciebiepamiętaj tylko zameldować się nam, że jedziesz
Też mam nadzieję, że Ibishka zajęta dzieckiem, a nie ciągle w trakcie porodu -
Ale macie ładne zgrabne brzuszki
ja mam coś takiego
( jak mi się uda wkleić ) https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ba0326cb913.jpg
kattalinna, Mała Matylda, Wowka, Fatalita, Nynka, D_basiula, Mycha666, kamciaelcia, malwka08, Sela, Feeva, Hoope, Kropka88, amygdala, pawojoszka, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Wczoraj w dzień swoich imienin postanowił wpaść na imprezke po drugiej stronie brzucha Wojtek. O porodzie pisać nie będę bo po pierwszym lekkim mimo że ten do długich nie należał to był straszny i mocno indukowany ze względu na uciekające rozwarcie w stronę krzyża. Mały jest ssakiem urodzonym. 2750 gram 52cm 10 pkt 23:20
Jagoda14, MonikaJ, Istar, Katy, J.S, Wowka, Nynka, Mała Matylda, kasiia_p, D_basiula, Tanda, Mycha666, Ola_Ola, Uli, kamciaelcia, jangwa_maua, Fatalita, malwka08, kattalinna, Sela, Feeva, Hoope, Patk, Kropka88, amygdala, Cola87, Kira91, Paula95, pawojoszka, Lukrecja, Witch15, pumka1990, XKamaCX lubią tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Ulli88 wrote:Wczoraj w dzień swoich imienin postanowił wpaść na imprezke po drugiej stronie brzucha Wojtek. O porodzie pisać nie będę bo po pierwszym lekkim mimo że ten do długich nie należał to był straszny i mocno indukowany ze względu na uciekające rozwarcie w stronę krzyża. Mały jest ssakiem urodzonym. 2750 gram 52cm 10 pkt 23:20
Gratulacje :*