Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
marzenka06 wrote:Dziewczyny, czy któraś poleci nakładki silikonowe na piersi do karmienia? używałyście może przy pierwszym dziecku? jakiej firmy są dobre? Może któraś mamusi da wskazówki?
) czy warto kupić na wszelki wypadek?
Cigaretta, Negra lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
JustyśM wrote:Dziś akurat w szkole rodzenia był poruszany wkładek -położna powiedziała że jeśli ma się płaskie,małe sutki to kupic-po co później kupować na szybko i przeplacac.Polecala Avent mini.
Tym razem jestem zabezpieczona wcześniej- nie znoszę przepłacać
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:A jak jak je dopasować ? Jak
Sprawdzić czy sa dobre? Wiem
Moze głupie pytanie ale jakieś dostałam w zestawie z laktatorem i nie wiem czy sa ok
Chetnie sie dowiem jak dopasowac sobie rozmiar bo mam zamiar kupic.
Wydaje mi sie, ze mam calkiem normalne sutki, wielkosc wzgledna
Ktos,cos?Patrycja24 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:Tola spokojnie brzuszki sa rożne , małe , duze, okrągłe , doklejone ;P kazdy jest inny
ciesz sie ze masz Malutki nawet nie wyobrażasz sobie jak to jest cieżko z taka słodka piłka od koszykówki co Cie przechyla ciagle do przodu , cieżko
Sie schylic , usiąść, położyć ciagle nie wygodnie i chodz fajnie by było jak by Mała
Jeszcze posiedziała z 10 tyg juz Nie moge sie doczekac az wkoncu będę mogła
Swobodnie sie poruszyć ;P sa plusy i minusy
A kiedy byłaś na usg skoro ostatnio było
Wszystko ok? I czujesz Maluszka to znaczy ze jest dobrze
-
nick nieaktualnyHej. Wy już prawie popakowane, a ja jeszcze na etapie prania ciuszków, dziś zamówiłam deske do prasowania więc pojutrze powinna już być, wtedy się biore za ogarnianie i pakowanie. Dobrze, że poruszyłyście temat nakładek do karmienia, z moimi sutkami to młody by się namęczył także muszę się zaopatrzyć, jeszcze brakuje mi kapci do szpitala i biustonoszy do karmienia, sama nie wiem czy kupować laktator czy po porodzie wyjdzie w praniu..
A co do pampersów w Rossmannie jest promocja na te premium care 80 szt za 39 zł z kartą rossnnęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 22:42
-
Ja jeszcze nie zaczęłam prać, czekałam aż komodę mąż złoży
Przyznaję, że prezentuje się wspaniałe i od jutra piorę i prasuję te cudne maleńkie ciuszki!
Widziałam, że do mojego szpitala mam tylko zabrać pieluchy i chusteczki a ubranka opcjonalnie ( więc pewnie coś wezmę )
Spokojnej nocy i kolorowych snów -
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:A wy wkładacie tak normalnie do szaf komod bo mi ktos powiedział by w torebki foliowe podkładać czyste , ze sie nie kurza wtedy
Mam osobny pokoj do którego rzadko wchodzę, teraz jak sa zamknięte okna aż tak strasznie się nie kurzy.
Myślę, że większe ciuszki można popakować.
Chetnie poczytam jak doświadczone mamy robią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 23:50
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Hej. Wy już prawie popakowane, a ja jeszcze na etapie prania ciuszków, dziś zamówiłam deske do prasowania więc pojutrze powinna już być, wtedy się biore za ogarnianie i pakowanie. Dobrze, że poruszyłyście temat nakładek do karmienia, z moimi sutkami to młody by się namęczył także muszę się zaopatrzyć, jeszcze brakuje mi kapci do szpitala i biustonoszy do karmienia, sama nie wiem czy kupować laktator czy po porodzie wyjdzie w praniu..
A co do pampersów w Rossmannie jest promocja na te premium care 80 szt za 39 zł z kartą rossnnę
ja postanowiłam zakupić po porodzie. może nie będzie mi w ogóle potrzebny.
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki. Pati pisala ze malutka jest dość dobrze rozwinieta jak na ten tydzien ciąży w ktorym przyszla na swiat. Myślę ze to silna dziewczynka po mamusi i da radę. Mysle ze wiecej napisze Pati jak juz będzie miec troszkę czasu, nie chcialabym sie za nia wypowiadać.
Gratki wizyt i powodzenia na dzisiejszychpasia27 lubi tę wiadomość
-
Tez się zastanawiam nad pieluszkmi z rossmana i maja pare innych rzeczy dla niemowląt w promocji ale mąż mi auto zabral dziś i nie mam jak sie ruszyć. Nakladki na sutki dostalam z aventu, fajne sa mięciutkie ale jak sie sprawdza to powiem jak wypróbuję hehehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny