Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja ucieklam z Krakowa :p maz poszedl ze znajomymi na szczelnice a ja pojechalam do mamy na wies.. jejku tak grzeje ze zaraz ide sie przebrac i wystawiam nogi do slonca
ksiazka, slonce, cisza, spokoj.. a za miesiac placz dziecka, karmienie, smrodek pieluszki i ja szczesliwa
Iwa81 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyja to się wzięłam na porządki wiosenne. chowam zimowe ciuchy i buty i ubolewam nad tym, że poruszam się jak żółw , że nie mogę robić nic szybko wchodzić na krzesło itd. brakuje mi tego. jeszcze pasuje ogródek ogarnąć ale to chyba w tygodniu. pranie dla dzidziusia wciąż czeka na pranie i prasowanie ,ale do 20.04 to już muszę mieć spakowana torbę do szpitala. tak ładnie jest , że wyszlabym z wózkiem na spacer juz
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poli9106 wrote:Bierze ktoras z was magnez jeszcze?jak tak to ile razy dziennie ?ja biore magne b6 2*1 i nie wiem czy moglabym sobie zwiększyć dawke
ja biorę 2 tabletki jak mi się brzuch bardziej spina.
a tak na co dzień nie biorę bo biorę MAMA DHA premium i tam jest magnez.
A ile można brać , jeśli chodzi o dawkowanie to nie wiem, chociaż moja gin mówiła że magnez służy i dziecku i Nam, że nie można go przedawkować. -
No spe jezeli bierzecie to doraznie?w nocy mam pobolewanie a.raczej.bardziej klucie przy samej pochwie od.srodka nie wiem od.czego to.No.jest rozwarcie na palca i nie chce.juz jeździć na izbe i panikowac bo w ciagu dnia moze mnie zakulo ze dwa razy
-
Poli9106 wrote:No spe jezeli bierzecie to doraznie?w nocy mam pobolewanie a.raczej.bardziej klucie przy samej pochwie od.srodka nie wiem od.czego to.No.jest rozwarcie na palca i nie chce.juz jeździć na izbe i panikowac bo w ciagu dnia moze mnie zakulo ze dwa razy
mnie też czasami zakłuje, trwa to może sekundę, dwie . Jak będę na wizycie to zapytam od czego to, ale wszystko póki co na ostatniej wizycie miałam pozamykane i długą szyjkę więc jakoś bardzo się nie martwię. -
Ja mam rozwarcie na palca a szyjka 2,5 cm nie wiem jak się do tego odniesc.jak nie czuje skurczow brzuchaIwa81 wrote:mnie też czasami zakłuje, trwa to może sekundę, dwie . Jak będę na wizycie to zapytam od czego to, ale wszystko póki co na ostatniej wizycie miałam pozamykane i długą szyjkę więc jakoś bardzo się nie martwię.
-
Nospy juz nie biorę. Ale jutro juz zaczynam 36 tydzień wiec juz nie bede tych skurczów hamować bo juz nie ma sensu
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Biorę i teraz mi zwiększył 3x1 Aspargin..Poli9106 wrote:Bierze ktoras z was magnez jeszcze?jak tak to ile razy dziennie ?ja biore magne b6 2*1 i nie wiem czy moglabym sobie zwiększyć dawke
A no spe też jeszcze bierzecie??
Mysle ze do 35-36 będę brala..pozniej odstawiam. -
Poli9106 wrote:Ja się obawiam najbliższych.dni a bardziej nocy,mój wraca we wt wieczorem.
Przyszykowal mieszkanie w razie w,wszystko posprzątal i powiedzial,teraz mozesz juz rodzic,baa spoko sama sobie poradze...
będzie dobrze, a kiedy masz najbliższą wizytę u gina, żeby go podpytać ?