Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
NatiB wrote:Dziewczyny, jak to jest z tym odciagnietym mlekiem? Odciągnęłam w nocy najpierw 125 ml i wstawiłam to do lodówki a po 3h odciągnelam do innej butelki 80 ml i to też wstawilam do lodowki i teraz sie zastanawiam czy moge to zlac jedno do drugiego razem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 10:48
Patrycja24 -
Ja zlewalam dopiero jak już podgrzewalam,a tak każda porcja osobno była w lodowce.
Wczoraj znajomi u nas byli-przyszli koło 20 my o 21 wykapalismy mała i spała aż do 5:30 zjadła,przebrałam ja i spała do 9.Wspaniale ,chciała bym żeby już tak zostało choć nie mam co narzekać ostatnio budzi się między 4-5 i po jedzonku dalej śpi coraz rzadziej zdarzają się noce kiedy budzi się o 2 czy 3.
U nas pada na Pomorzu.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
NatiB wrote:Dziewczyny, jak to jest z tym odciagnietym mlekiem? Odciągnęłam w nocy najpierw 125 ml i wstawiłam to do lodówki a po 3h odciągnelam do innej butelki 80 ml i to też wstawilam do lodowki i teraz sie zastanawiam czy moge to zlac jedno do drugiego razem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 11:24
-
Dziewczyny czy któraś ma z maluszkiem problem z napięciem mięśniowym?
Jak to się objawia?
Dominik strasznie często się rzuca - mąż stwierdził że jakby miał padaczkę... nie wiem czy to jak Go coś boli... najczęściej przed snem/drzemką...
I czasem na spaniu mocno się wygina, całą głowę gdzieś w tył... wygląda jak odwrócona litera S... nie codziennie ale jednak... -
domi05 wrote:Dziewczyny czy któraś ma z maluszkiem problem z napięciem mięśniowym?
Jak to się objawia?
Dominik strasznie często się rzuca - mąż stwierdził że jakby miał padaczkę... nie wiem czy to jak Go coś boli... najczęściej przed snem/drzemką...
I czasem na spaniu mocno się wygina, całą głowę gdzieś w tył... wygląda jak odwrócona litera S... nie codziennie ale jednak...domi05 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f15b3318b1d9.jpg
Polozylam, zeby pocwiczyl trzymanie GlowyKocia, Liley, i.am.chappie, asioczek86, klaudia1534, Iwa81, SShape, KokoszaNell, JustyśM, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
moja niunka nie śpi wogóle na brzuszku, bo nie lubi. tylko na plecach lub na boczku. jak kładę na brzuszek to od razu ćwiczy, bądź płacze że nie chce. baronowa, ale twój syneczek słodko wygląda
małe dzieci są śliczne
-
Helpunku;)
Od czwartku przestawiam mała na mm, jesteśmy na etapie trochę z jednej piersi i 30ml mleka, bo niby nie można tak od razu przestawić na butlę. Od jutra planuje zwiększyć mm na 60ml+pierś.
Już drugi dzień bez kupy i zaczynam się martwić. Nie wygląda jakby ją to męczyło. Popłakuje przy bąkach, ale tak było i przed mm.
Mam jej jakoś pomóc z tą kupą? Czopki glicerynowe? Czy jeszcze nie panikować?
Robiła z 10 dziennie a teraz nic i dla mnie to naprawdę szok:( -
Wg mnie ok,u mnie aktualnie zdarza się kupa raz na dwa dni czasami rzadziej. A na początku szły 1-2 przy każdym karmieniu.
I na początku było więcej mojego mleka, mm raz dziennie, teraz trochę więcej mm może dlatego taka zmiana????
Nie widać żeby brzuch go bolał, śpi spokojnie więc uznaję że jest ok.
Niech się jeszcze reszta wypowie:)SShape lubi tę wiadomość
-
Sshape u nas na mm przez pewien okres czasu kupki były codziennie, od kilku tygodni robi co 2-3 dni.
Moje dziecko tak się zmieniło w ciągu ostatniego tygodnia że przez myśl nam z mężem przeszło, że ktoś go podmieniłZ nieodkładalnego Kacperka stał się Kacperkiem, który potrafi pół dnia przeleżeć na macie czy w karuzeli. Bardzo dużo się śmieje i gaworzy i w końcu robi sobie drzemki w ciągu dnia i to bez zbędnej awantury. Ale wczoraj to już mnie zaskoczył na maksa, po kąpaniu go uśpiłam (tak, tak zasypia na rękach;/ ) a jak odłożyłam do łóżeczka to już się obudził. Coś mnie podkusiło i włączyłam mu karuzele nad łóżeczkiem, widząc jego zainteresowanie wyszłam do drugiego pokoju co chwilę po cichu zaglądając. Pierwszy raz sam zasnął, dziś też spróbujemy
Baronowa_83, SShape, i.am.chappie lubią tę wiadomość