Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
O masakra z dnia na dzien wyjscie na 1 pietro to jak wspinaczka na K2.
Ide ide i dojsc nie moge.
A jak zdobywam szczyt to mam czarno przed oczami.
Juhuuu wyspalam sie. Dzien mi sie zaczal o 6 nie o 4 ale za to junior ma od rana jogging. Chyba tez sie wyspal.slodka100, Szczęśliwa Mamusia, Izka37 lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Witamy średnio w humorze bo średnia nocka przez co głowa boli ale jak zwykle wzbraniam się jeszcze przed braniem apapu
Ciacho rzęsy przedłużane metoda 3do1
Powiedzcie mi jak wy wklejanie tu fotki? Poza zapodaj. Pl bo to tylko link mi wchodzi a chciałam fotkę mojego giga brzuszka raz zapodac -
nick nieaktualny
-
Powodzenia dziewczyny dziś a wizytach widzę że aż 3 przynajmniej te z listy
Ciekawe kiedy inne dziewczyny będą wizytowac bo patrząc na przerwe aż 4 dni do następnej na liście to pewnie nie wszystkie się wpisują na pierwszą stronę
Alicja33 widzę pierwsza będziesz tulic maluszka i to w dzień mojej wizyty hihi
Idę przewinac mojego malucha bo mi pod nosem kupę walnal czujeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 07:50
-
Pani Moł wrote:Mamami, pozdro z czwartego
pierwszy kryzys na 2,5 piętra, potem już choroba wysokosciowa
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
slodka100 wrote:Witamy średnio w humorze bo średnia nocka przez co głowa boli ale jak zwykle wzbraniam się jeszcze przed braniem apapu
Ciacho rzęsy przedłużane metoda 3do1
Powiedzcie mi jak wy wklejanie tu fotki? Poza zapodaj. Pl bo to tylko link mi wchodzi a chciałam fotkę mojego giga brzuszka raz zapodac
I ten ostatni link wklejam (3z3)slodka100 lubi tę wiadomość
-
Puszek spróbuję jak zrobię fotke
U mnie np. Ktg to chyba nie będzie bo gin nic nie wspominał skoro ciąża będzie rozwiązywana koło 38tc. Poprzednia była rozwiązywana koło 39tc i też nie miałam Ktg jedynie przy pierwszej miałam koło 36tc ale nie wiem czy nie przez to że mnie ciało swedzialo i miałam dziwne wyniki prób watrobowych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKama, mi też duszno leżąc na plecach i lewym boku, za to na prawym niewygodnie w brzuch
nie ma lekko..
U mojego lekarza ktg jest wcześniej (jak juz kiedyś pisalam - i dzięki Bogu, bo u corki wyszlo wlasnie z nienacka w ktg że tętno zanika), ja mam na najblizszej wizycie być 40 min przed czasem żeby zapis zrobić. -
Też miewam duszności ale u mnie do przeżycia, mijają po pewnym czasie. Dziś od 2:30 obudziłam się równo co godzinę na zmianę pozycji bo bolało biodro.
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualnyHej!
No schody to też moja zmora, garaż/pralnia w piwnicy, salon i kuchnia na parterze, łazienka 1 piętro, a nasza sypialnia na 2 piętrze na poddaszui codziennie tak śmigam miliony razy haha ale może dzięki temu nie przytyłam jeszcze więcej
Jak ja dziś źle spałam.. Budziły mnie ból łydek, zatkany nos, siku i koszmary.. Masakra czuję się jak zombiak
Słodka ja już po każdym posiłku piję szklankę mleka tak profilaktycznie na zgagęi tak mnie dopada ale chyba jest słabsza
Ja nie mogę już na plecach leżeć, od razu się duszęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 08:51
-
nick nieaktualnyTeraz noce do niczego to już chyba norma... ja tam już nawet nie mówię że mam taki ból i drętwienie w udach i nogach że do wc nie mogłam wstawać.... A żeby przewrócić się z boku na bok muszę brzuch trzymać bo nie daje rady... oby ten torbiel się nie powiększa tylko i ta szyjka nie otwierala bardziej to jakoś wytrzymam te 3 tygodnie do cc będzie chociaż jedna ulga i nie będę już stresować synka co on biedny w tej ciąży ma przeze mnie szok
masa leków masa stresu.... już mama zapowiedziała że przyjedzie w poniedziałek przed cc i ona że mną zostanie w szpitalu przez całą dobę żeby pomagać przy młodym, bo mąż będzie musiał zmienić teściów w opiece nad pozostałą dwójką dzieciaków , dziś będę dzwonić w sprawie ustalenia terminu tej operacji na tarczyce zobaczymy co będą mówić ...
Mam już absolutny zakaz prowadzenia auta matko jakie to nie fair czuje się jak by prawo jazdy mi ktoś zabrał buuuuuu -
nick nieaktualnyDzieki Dziewczyny. Tez wlasnue mysle czy to przepona uciskana przez macice ale tej nocy sie wystraszylam. Myslalam, ze sie udusze. Nigdy tak nie mialam ani w tej ani w poprzedniej ciazy. Pantera pamietam wlasnie, ze kiedys pisalas o dusznosci przy zmianie dawki eutyroxu. Ja 3 tydzien mam zwiekszona, biore 50 na przemian z 75. Moze to za duzo. Sama juz nie wiem co myslec.
-
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Hahaha ale tu narzekanie od rana
podzielam po części ten trend, ale nie będę dziś narzekać, bo mam dobry humor od rana i jadę dzisiaj na kawkę do dziewczyn z pracy
Widzisz nie każdemu jest dane mieć.dobry humor i czuć się rewelacyjnie haha 😂😂😂