X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2019, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fikus, NW Powodzenia i mocne kciuki ✊✊✊✊💪💪 , dziś jest taka piękna data , może któraś z Was powita swoje szczęście w Dzień Dziecka ❤❤ .

Jutro podadzą małemu ostatni raz antybiotyk niech usuną mu ten paskudny wenflon wyobraźcie sobie , że Dominik ma ten wenflon na nóżce przy paluszkach moje biedactwo . Mały waży 5200 nic tylko je każdy jest pod zdziwieniem że małego tylko kp że go nie dokarmiam , to chyba dobrze że małego kp i nie muszę go dokarmiać a tu w tym szpitalu nie za bardzo są za mm . W ten Poniedziałek zrobią małemu znów badanie CRP i jak będzie w normie to do domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2019, 14:40

Izka37, Biała Azlia, Fikus lubią tę wiadomość

• Fikus Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2019, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Mamusiu, ja ciągle czekam, ale mojemu maluszkowi póki co się nie spieszy 😋 próbuje go wychodzić, codziennie godzinny spacerek, ale póki co u nas cisza...

Mam nadzieję że CRP wyjdzie w poniedziałek dobrze i uda Wam się w końcu pojechać do domku :)

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

h84fj44j8c2afjwv.png

17u9l6d89qpw7kc9.png
  • NW Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2019, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś na świat o 7.15 przyszła Pola :) PSN

ago91, Szczesliwa ledwo zywa, Nistera, Fikus, puszek369, Veri, Chusy, Szczęśliwa Mamusia, Paula_071, Biała Azlia, 4me, Rudzik1 lubią tę wiadomość

1usap07w8e5qgit9.png
    qdkkvcqgfnfmlhsw.png
  • ago91 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej niedzieli mamusie <3

Szczesliwa ledwo zywa, Veri, MALAMISS, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

8599w1d3a8mup6qh.png
    ibm23e5elf55d37i.png
    6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 <3
  • Nistera Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NW gratulacje , doczekałaś się i ty 👍😁

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • Fikus Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NW, ogromne gratulacje! Witamy Pole na świecie 🙂

h84fj44j8c2afjwv.png

17u9l6d89qpw7kc9.png
  • Veri Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NW gratulacje! 😊
    Jak się czujesz?

qb3cg7rfwkxw9axa.png
  • Bibs Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2019, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NW gratuluję!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2019, 05:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NW Mojev9gromne gratulacje ❤❤❤.

Fikus Masz jak coś może taki plan działania już jesteś po terminie , Twój gin coś mówił np o wywoływwniu czy czekasz tak ja czekałam aż samo coś ruszy .

• Fikus Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2019, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusia wrote:
    NW Mojev9gromne gratulacje ❤❤❤.

Fikus Masz jak coś może taki plan działania już jesteś po terminie , Twój gin coś mówił np o wywoływwniu czy czekasz tak ja czekałam aż samo coś ruszy .

Póki co takiego planu nie mamy, bo moja gin była przekonana, że do terminu urodzę. Jesteśmy umówione, że jeśli do jutra nic się nie wydarzy to jutro mam do niej pisać i w czwartek będę mieć kontrolę. To będzie tydzień po terminie, więc pewnie wtedy powie co i jak dalej.

h84fj44j8c2afjwv.png

17u9l6d89qpw7kc9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2019, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie wychodzimy dziś do domu ❤❤❤❤.

Tak stęskniłam się za dziećmi i mężem , ciekawa jestem jak Ania zaareguje na małego dziewczynki duże są to rozumieją, syna zobaczę , męża ale co najważniejsze będę już w domu 😁 .

Veri, Biała Azlia lubią tę wiadomość

• Fikus Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2019, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu bardzo się cieszę, że w końcu wychodzicie i że dzieci poznają Dominika. Cała rodzinka będzie w komplecie :)

h84fj44j8c2afjwv.png

17u9l6d89qpw7kc9.png
  • Veri Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2019, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny po ile spią/spały Wasze dzieci w wieku podobnym do Maksa? Bo u nas śpi tylko 2 godziny ciurkiem i w dzień i w nocy. Wydaje mi się, że to strasznie krótko :/

qb3cg7rfwkxw9axa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2019, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NW gratulacje 😊
    Szczęśliwa Mamusia super, że już w domku 😊

Ja w końcu wracam do żywych. Przez to wesele w weekend wczoraj z małym miałam armagedon. Taki był rozdarty przez ten nadmiar wrażeń, że na nic nie miałam czasu. Dziś tylko je i śpi jak aniołek 😊

Veri mój mały budzi się co 3 godziny, jakby z zegarkiem w ręku, i w dzień i w nocy. A ja się dzięki temu dowiedziałam, że w 3 godziny mogę się całkiem dobrze wyspać 😅

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2019, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy macie jeszcze brązowa kreskę na brzuchu?

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2019, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Czy macie jeszcze brązowa kreskę na brzuchu?

Mi się wogole ta kreska nie pojawiła przez całą ciążę.
    A ja mam pytanie jak zmienić suwak żeby bylo dziecko i jego wiek?

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2019, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tą kreskę. I do tego brązowy pępek. Kiedy to może zniknąć? Jak sie zetrze naskórek?

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2019, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam kreskę. Pamiętam że to bardzo długo schodzi i nie koniecznie do zera.

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2019, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że forum umiera śmiercią naturalną. Nie było mnie kilka dni zaglądam z myślą że pewnie z 10 stron mam do przeczytania a tu 2 no szkoda. Wszyscy na fejsa się przenieśli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 11:05

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Veri Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2019, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała Azlia wrote:
    NW gratulacje 😊
    Szczęśliwa Mamusia super, że już w domku 😊

Ja w końcu wracam do żywych. Przez to wesele w weekend wczoraj z małym miałam armagedon. Taki był rozdarty przez ten nadmiar wrażeń, że na nic nie miałam czasu. Dziś tylko je i śpi jak aniołek 😊

Veri mój mały budzi się co 3 godziny, jakby z zegarkiem w ręku, i w dzień i w nocy. A ja się dzięki temu dowiedziałam, że w 3 godziny mogę się całkiem dobrze wyspać 😅

Zawsze to 3 a nie 2 :D
    Fakt, człowiek dowiaduje się, że sen nie jest mu do życia potrzeby hehe

Szczęśliwa Mamusia, Biała Azlia lubią tę wiadomość

qb3cg7rfwkxw9axa.png
‹‹ 1292 1293 1294 1295 1296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ