Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFikus, NW Powodzenia i mocne kciuki ✊✊✊✊💪💪 , dziś jest taka piękna data , może któraś z Was powita swoje szczęście w Dzień Dziecka ❤❤ .
Jutro podadzą małemu ostatni raz antybiotyk niech usuną mu ten paskudny wenflon wyobraźcie sobie , że Dominik ma ten wenflon na nóżce przy paluszkach moje biedactwo . Mały waży 5200 nic tylko je każdy jest pod zdziwieniem że małego tylko kp że go nie dokarmiam , to chyba dobrze że małego kp i nie muszę go dokarmiać a tu w tym szpitalu nie za bardzo są za mm . W ten Poniedziałek zrobią małemu znów badanie CRP i jak będzie w normie to do domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2019, 14:40
Izka37, Biała Azlia, Fikus lubią tę wiadomość
-
Dzięki Mamusiu, ja ciągle czekam, ale mojemu maluszkowi póki co się nie spieszy 😋 próbuje go wychodzić, codziennie godzinny spacerek, ale póki co u nas cisza...
Mam nadzieję że CRP wyjdzie w poniedziałek dobrze i uda Wam się w końcu pojechać do domkuSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:NW Mojev9gromne gratulacje ❤❤❤.
Fikus Masz jak coś może taki plan działania już jesteś po terminie , Twój gin coś mówił np o wywoływwniu czy czekasz tak ja czekałam aż samo coś ruszy .
Póki co takiego planu nie mamy, bo moja gin była przekonana, że do terminu urodzę. Jesteśmy umówione, że jeśli do jutra nic się nie wydarzy to jutro mam do niej pisać i w czwartek będę mieć kontrolę. To będzie tydzień po terminie, więc pewnie wtedy powie co i jak dalej.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje drogie wychodzimy dziś do domu ❤❤❤❤.
Tak stęskniłam się za dziećmi i mężem , ciekawa jestem jak Ania zaareguje na małego dziewczynki duże są to rozumieją, syna zobaczę , męża ale co najważniejsze będę już w domu 😁 .Veri, Biała Azlia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNW gratulacje 😊
Szczęśliwa Mamusia super, że już w domku 😊
Ja w końcu wracam do żywych. Przez to wesele w weekend wczoraj z małym miałam armagedon. Taki był rozdarty przez ten nadmiar wrażeń, że na nic nie miałam czasu. Dziś tylko je i śpi jak aniołek 😊
Veri mój mały budzi się co 3 godziny, jakby z zegarkiem w ręku, i w dzień i w nocy. A ja się dzięki temu dowiedziałam, że w 3 godziny mogę się całkiem dobrze wyspać 😅 -
nick nieaktualny
-
Biała Azlia wrote:NW gratulacje 😊
Szczęśliwa Mamusia super, że już w domku 😊
Ja w końcu wracam do żywych. Przez to wesele w weekend wczoraj z małym miałam armagedon. Taki był rozdarty przez ten nadmiar wrażeń, że na nic nie miałam czasu. Dziś tylko je i śpi jak aniołek 😊
Veri mój mały budzi się co 3 godziny, jakby z zegarkiem w ręku, i w dzień i w nocy. A ja się dzięki temu dowiedziałam, że w 3 godziny mogę się całkiem dobrze wyspać 😅
Zawsze to 3 a nie 2
Fakt, człowiek dowiaduje się, że sen nie jest mu do życia potrzeby heheSzczęśliwa Mamusia, Biała Azlia lubią tę wiadomość