Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamari wrote:Dziewczyny pytanie dnia
Co.dzis na obiad bo mój mózg w ciąży jest w trybie off-line masakra z tymi obiadami!
Ja to nie mam pomysłów czasami na obiad i robię np kanapki jak jest makaron lub mam jakieś mięso to robię homo nie wiadomo. Kiedyś został mi makaron do tego usmażyłam kiełbasę
.
Mam jeszcze rosół że wczoraj , a później to nie wiem co zrobię może zemniaki do pulpetów i sosu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 13:29
-
Samari wrote:Dziewczyny pytanie dnia
Co.dzis na obiad bo mój mózg w ciąży jest w trybie off-line masakra z tymi obiadami!
Ja miałam rybę i ziemniaki to zjadłam. I wczoraj było o smakach z dzieciństwa to mi się szczawiowa zamarzyła, bo od dziecka nie jadłam. Tylko kurcze nie wiem czy szczaw gdziekolwiek dostanę i co mój mąż na taką zupę.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Juz po prenatalnych. Wyglada na to ze wszystko ok. Dr nie dopatrzyl sie nic niepokojącego. Opis i wynik z krwi we wtorek. Glizda ma 68mm tetno 163
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 14:26
didi123, Oleander, iwwk, maderdin, 4me, Milka1991, Ciasteczko777, Lubię_czekoladę, Szczesliwa ledwo zywa, PatkaPP, Szczęśliwa Mamusia, Pani Moł lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Cherry87 wrote:MaMaMi83 - cudownie ❤️
Dziewczyny które przyjmują heparynę - badalyscie w trakcie brania zastrzyków poziom białka S i białka C? Wiem że białko S obniża się w ciąży ale co kiedy jest bardzo poniżej normy?
-
Cherry87 wrote:MaMaMi83 - cudownie ❤️
Dziewczyny które przyjmują heparynę - badalyscie w trakcie brania zastrzyków poziom białka S i białka C? Wiem że białko S obniża się w ciąży ale co kiedy jest bardzo poniżej normy?
Nie badalam nic zwiazanego z braniem heparyny ale zamierxam na kolejnej wizycie zapytac o to2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
MaryJane wrote:To zależy od wieku ciąży ale niby normę em 2.5 przyjmuje się. Na opisie sa takie wykresy, wszystko na nich fajnie widać. A ile u Ciebie wyszło?
Dr cos mowil 0.7 i skiwtowal to nie za duzo nie za malo. Nie wiem jak mam to rozumiec. Opis bede miala we wtorek razem z wynikoem pappa. I w sumienie zastanawiam sie jak mam rozumiec te slowa. Choc mowil ze on noc niepokojacego nie widzi. Dzis mam 12t6d teraz to sie wogole zastanawiam czy to 0.7 dotyczylo przeziernosciWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 15:14
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
aktyde85 wrote:U nas dzis jajka sadzone ze szpinakiem i duszone pyry
Jakie tętno miały Wasze bąble teraz na prenatalnych? Mój miał 144 i patrze, ze w normie, ale na poczatku mi sie zdało, ze niskie, bo moja corka miala zawsze ok 155.
Moje miało 155 a tydzień wcześniej na zwykłym usg 160 z hakiem. -
iwwk wrote:MaMaMi 0,7 idealnie
ja miałam 0,9mm. Normy są do 2,5mm. Nie masz się czym martwić.
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc