X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie nastawilam na jedzenie w miare zdrowych rzeczy i tez staram sie ograniczac porcje ale czasem mnie najdzie ochota na slodkie i potrafie pol czekolady za jednym posiedzeniem wtrabic, a zjadlabym i cala gdyby mnie jakis wewnetrzny glos rozsadku nie powstrzymywal :D

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2018, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najwazniejsze ze słuchasz tego glosu:D a jesli masz ochote na slodkie tzn ze dziecko chce wiec troche trzeba zjesc;)

o148o7es5xrrd9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2018, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ciągle coś podzeram i buzia mi się nie zamyka. Narobilam się dziś jak koń w tych garach jem chrupki pizzowe idę brać prysznic i się kładę bo chyba padnę A mąż wymyślił jutro na roraty iść na 6 rano eheee powodzenia

• iwwk Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padłam, wszystko skończone, kuchnia wygląda jak pobojowisko :D Jutro posprzatam, dzisiaj już tylko sen. Ja to mam różnie z jedzeniem, od 6 grudnia waga mi wzrosła o 0,5kg, a od od początku ciąży 3kg. Pewnie po świętach się to zmieni haha :D słodycze też jem, nie wyobrażam sobie inaczej teraz ten cukier uzupełniać, spada mi i robi mi się słabo, a jedzeniem normalnym nie wyrabiam, bo nie jestem w stanie tyle w siebie wcisnąć. Dzisiaj to bym mogła w ogóle nie jeść, bo głodu nie czułam. Póki nie jemy jak świnki to bez wyrzutów sumienia, organizm podpowiada nam czego potrzebuje, dzieciaczki z nas wysysają więc musimy uzupełniać :)

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2018, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwwk

Ja już po prysznicu leżę bo też padnę masakra... niby dużo człowiek nie robi A wszystko takie pracochłonne ale co chciałam dziś zrobiłam na jutro została tylko ryba filet do usmazenia i karp do piekarnika i koniec z robotami wszystko będę mieć gotowe A na pozostałe 2 dni świat dużo nie szykowalam bo jedziemy do teściowej A ona mies i wszystkiego narobila od cholery

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2018, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ze słodkim w miarę sobie radzę, ale swięta to dla.mnie czas białej mąki ;) paszteciki, pierogi, uszka itp - mmmm... <3 a w cukrzycy calkiem to wszystko niewskazane. No ale diabe mówiła, zeby sobie az tak drastycznie przez święta nie odmawiac, tylko sytuację kontrolowac, i tak tez robię. My od czwartku u koich rodzicow (350 km od.domu) i pewnie do porodu ich nie zobaczę, więc fajnie było wpasc.

Wesolutkich swiąt Dziewczyny :) - piszę dziś bo w tym ferworze pewnie nie wskoczę na bbf.
    Zdrowia dla nas i wszystkich naszych maluszków! :) <3

Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, PatkaPP, Oleander, iwwk, Nistera, Ciasteczko777, Samari lubią tę wiadomość

• puszek369 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Życzę wszystkim spokojnych, wesołych świąt, spędzonych w gronie rodziny:)

PatkaPP, Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, iwwk, Nistera, Ciasteczko777, Samari, Pani Moł lubią tę wiadomość

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • ago91 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ! :)

Życzymy wszystkim wesołych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia <3

Zaczęłam tyć strasznie masakra, mój mówi że z dnia na dzien widać jak rosnę w tyłku i udach no i brzuszku !<3 jak do tej pory waga wstała w miejscu tak teraz się zacznie...

Oleander, puszek369, iwwk, Nistera, Ciasteczko777, Samari, PatkaPP, Pani Moł lubią tę wiadomość

8599w1d3a8mup6qh.png
    ibm23e5elf55d37i.png
    6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 <3
  • PatkaPP Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Moł, ale zazdroszczę Tobie że mogłaś do rodziców pojechać. Też mam swoich taki kawałek Polski od siebie i mieliśmy jechać na święta. Niestety za każdym razem lekarz mówi że nie poleca jechać.. Więc już w ogóle wyjazd odpuściliśmy.

Zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzę :)

puszek369, iwwk, Nistera, Ciasteczko777, Samari, Pani Moł lubią tę wiadomość

3jgxskjopx38dbpv.png
    07.2020 - 16tc👼💔
    05.2019 - Zosia ❤️
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też pierwszy raz spędzamy Wigilię w tak wielkim gronie z moja rodzina, jutro z rodzina męża. Fajnie by było jakieś foty świateczno brzuszkowe zobaczyć :D mój brzuch rośnie dalej jak ciąża spożywcza, jem bez opamietania więc i waga skoczyła teraz więc mam prawie wagę z przed ciąży :D ale sukienki mam takie na święta przygotowane ze jak ktoś nie wie to i tak nic nie zauwazy :D

Też Wam życzę dziewczyny spokojnych, Wesołych Świąt! Spełnienia marzeń i radości z tych kolejnych miesięcy oczekiwań, niech będzie bardzo, bardzo nudno! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 09:14

PatkaPP, Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, iwwk, MaMaMi83, Nistera, Ciasteczko777, Samari, Pani Moł lubią tę wiadomość

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2018, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam iść na roraty na, 8 a właśnie wstaję z łóżka :D
    mam jeszcze troszkę rzeczy do zrobienia więc też już życzę wam wszystkiego co najlepsze, magicznych świąt i pięknego nowego roku :)

Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, iwwk, MaMaMi83, Nistera, Ciasteczko777, Samari, PatkaPP, Pani Moł lubią tę wiadomość

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnych świąt wam życzę. Pysznych potraw, miłych spotkań i słodkich kopniakow :)

Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, Nistera, Ciasteczko777, Samari, PatkaPP, Pani Moł lubią tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jeszcze ja:D przede wszystkim zdrowych i spokojnych świąt w gronie życzliwych i kochajacych osob! Duzo smacznego jedzonka i milych chwil!aby dzidziusie rosly i dobrze sie mialy:) zebysmy mialy duzo energii i koniec juz z przygodami i komplikacjami!

puszek369, iwwk, MaMaMi83, Nistera, Samari, PatkaPP, Pani Moł lubią tę wiadomość

o148o7es5xrrd9s8.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z całego serca życzę Wam żebyśmy dotrwaly szczęśliwie do maja bez zbędnych zmartwień, żeby maluszki mocno fikaly i dawały znać, że z nimi wszystko dobrze :) Korzystajcie z tych dni, odpoczywajcie i dużo szczęścia i zdrowia na Nowy Rok :)

Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, MaMaMi83, Nistera, Ciasteczko777, Samari, PatkaPP, Pani Moł lubią tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ;)

Wesołych świąt , szczęścia spokoju miłości rodzinnego ciepła i samych radosnych chwil spędzonych w gronie najbliższych ;)

Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, iwwk, MaMaMi83, Nistera, Ciasteczko777, Pani Moł lubią tę wiadomość

• Nistera Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również życzę Wam zdrowych wesołych świąt Bożego Narodzenia. Nie objadać się za dużo ;)

Szczesliwa ledwo zywa, Ciasteczko777, puszek369, Samari, Pani Moł lubią tę wiadomość

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze raz Kochane :) wszystkiego dobrego !!! Rosnących brzuszkow, słodkich kopniaków, zdrowych Maluszków, wspierających partnerów i dużooooo zdrówka dla Was, miłości, spokoju i radości :)

Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, Samari, Nistera, PatkaPP, MaMaMi83, Pani Moł lubią tę wiadomość

• KasiuniaH Przyjaciółka

Wysłany: 24 grudnia 2018, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego w te święta. Oby minęły w milej atmosferze i w rodzinnym gronie :)

PatkaPP, puszek369, Ciasteczko777, Nistera lubią tę wiadomość

km5sj48adanxrso3.png

f2w39n73gdywzzbm.png
  • Pantera Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnych Świąt i dużo zdrowia dla Was, Waszych maluszków i rodzin!

U nas nietypowo, bo rodzinnie wyjechalismy, jest czas i siły na wspólne spacery, odpoczynek i celebrowanie :)

PatkaPP, Ciasteczko777, Nistera, puszek369, Pani Moł lubią tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak kazdy to i ja! Jeszcze raz zdrowych, spokojnych świąt! Duzo odpoczynku i usmiechu na te dni. Buziaki

PatkaPP, Szczesliwa ledwo zywa, Ciasteczko777, Nistera, puszek369, Pani Moł lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ 514 515 516 517 518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ