Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie nastawilam na jedzenie w miare zdrowych rzeczy i tez staram sie ograniczac porcje ale czasem mnie najdzie ochota na slodkie i potrafie pol czekolady za jednym posiedzeniem wtrabic, a zjadlabym i cala gdyby mnie jakis wewnetrzny glos rozsadku nie powstrzymywal
-
nick nieaktualny
-
Padłam, wszystko skończone, kuchnia wygląda jak pobojowisko
Jutro posprzatam, dzisiaj już tylko sen. Ja to mam różnie z jedzeniem, od 6 grudnia waga mi wzrosła o 0,5kg, a od od początku ciąży 3kg. Pewnie po świętach się to zmieni haha
słodycze też jem, nie wyobrażam sobie inaczej teraz ten cukier uzupełniać, spada mi i robi mi się słabo, a jedzeniem normalnym nie wyrabiam, bo nie jestem w stanie tyle w siebie wcisnąć. Dzisiaj to bym mogła w ogóle nie jeść, bo głodu nie czułam. Póki nie jemy jak świnki to bez wyrzutów sumienia, organizm podpowiada nam czego potrzebuje, dzieciaczki z nas wysysają więc musimy uzupełniać
-
nick nieaktualnyIwwk
Ja już po prysznicu leżę bo też padnę masakra... niby dużo człowiek nie robi A wszystko takie pracochłonne ale co chciałam dziś zrobiłam na jutro została tylko ryba filet do usmazenia i karp do piekarnika i koniec z robotami wszystko będę mieć gotowe A na pozostałe 2 dni świat dużo nie szykowalam bo jedziemy do teściowej A ona mies i wszystkiego narobila od cholery -
nick nieaktualnyA ja ze słodkim w miarę sobie radzę, ale swięta to dla.mnie czas białej mąki
paszteciki, pierogi, uszka itp - mmmm...
a w cukrzycy calkiem to wszystko niewskazane. No ale diabe mówiła, zeby sobie az tak drastycznie przez święta nie odmawiac, tylko sytuację kontrolowac, i tak tez robię. My od czwartku u koich rodzicow (350 km od.domu) i pewnie do porodu ich nie zobaczę, więc fajnie było wpasc.
Wesolutkich swiąt Dziewczyny- piszę dziś bo w tym ferworze pewnie nie wskoczę na bbf.
Zdrowia dla nas i wszystkich naszych maluszków!Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, PatkaPP, Oleander, iwwk, Nistera, Ciasteczko777, Samari lubią tę wiadomość
-
Hej hej !
Życzymy wszystkim wesołych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia
Zaczęłam tyć strasznie masakra, mój mówi że z dnia na dzien widać jak rosnę w tyłku i udach no i brzuszku !jak do tej pory waga wstała w miejscu tak teraz się zacznie...
Oleander, puszek369, iwwk, Nistera, Ciasteczko777, Samari, PatkaPP, Pani Moł lubią tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
Pani Moł, ale zazdroszczę Tobie że mogłaś do rodziców pojechać. Też mam swoich taki kawałek Polski od siebie i mieliśmy jechać na święta. Niestety za każdym razem lekarz mówi że nie poleca jechać.. Więc już w ogóle wyjazd odpuściliśmy.
Zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzępuszek369, iwwk, Nistera, Ciasteczko777, Samari, Pani Moł lubią tę wiadomość
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
My też pierwszy raz spędzamy Wigilię w tak wielkim gronie z moja rodzina, jutro z rodzina męża. Fajnie by było jakieś foty świateczno brzuszkowe zobaczyć
mój brzuch rośnie dalej jak ciąża spożywcza, jem bez opamietania więc i waga skoczyła teraz więc mam prawie wagę z przed ciąży
ale sukienki mam takie na święta przygotowane ze jak ktoś nie wie to i tak nic nie zauwazy
Też Wam życzę dziewczyny spokojnych, Wesołych Świąt! Spełnienia marzeń i radości z tych kolejnych miesięcy oczekiwań, niech będzie bardzo, bardzo nudno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 09:14
PatkaPP, Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, iwwk, MaMaMi83, Nistera, Ciasteczko777, Samari, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam iść na roraty na, 8 a właśnie wstaję z łóżka
mam jeszcze troszkę rzeczy do zrobienia więc też już życzę wam wszystkiego co najlepsze, magicznych świąt i pięknego nowego rokuSzczesliwa ledwo zywa, puszek369, iwwk, MaMaMi83, Nistera, Ciasteczko777, Samari, PatkaPP, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
No to jeszcze ja:D przede wszystkim zdrowych i spokojnych świąt w gronie życzliwych i kochajacych osob! Duzo smacznego jedzonka i milych chwil!aby dzidziusie rosly i dobrze sie mialy:) zebysmy mialy duzo energii i koniec juz z przygodami i komplikacjami!
puszek369, iwwk, MaMaMi83, Nistera, Samari, PatkaPP, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
Z całego serca życzę Wam żebyśmy dotrwaly szczęśliwie do maja bez zbędnych zmartwień, żeby maluszki mocno fikaly i dawały znać, że z nimi wszystko dobrze
Korzystajcie z tych dni, odpoczywajcie i dużo szczęścia i zdrowia na Nowy Rok
Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, MaMaMi83, Nistera, Ciasteczko777, Samari, PatkaPP, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI jeszcze raz Kochane
wszystkiego dobrego !!! Rosnących brzuszkow, słodkich kopniaków, zdrowych Maluszków, wspierających partnerów i dużooooo zdrówka dla Was, miłości, spokoju i radości
Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, Samari, Nistera, PatkaPP, MaMaMi83, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
Spokojnych Świąt i dużo zdrowia dla Was, Waszych maluszków i rodzin!
U nas nietypowo, bo rodzinnie wyjechalismy, jest czas i siły na wspólne spacery, odpoczynek i celebrowaniePatkaPP, Ciasteczko777, Nistera, puszek369, Pani Moł lubią tę wiadomość