Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:
Adria a co to za pokoje beda dokladnie tam? Tez by mi sie przydala taka dobudowka ale mieszkam w bloku wiec dupa😂
Salon z balkonami dwoma .
Sypialnia i pokój łukasza
mikka86, KasiaLukasia, Kamsza, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Żyjecie ???? 🤔
U nas budowa w toku
Ale dzisiaj pogoda z dupy wiec deszcz wygoniłWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2020, 17:46
-
mikka86 wrote:Żyjecie ???? 🤔
Doczekałam czasów, gdzie mój syn przy oddawaniu do żłobka robi papa, i leci do dzieci😁
Do tego jest jakaś Wiktoria która go leje i drapie, ale chyba ogólnie się lubią bo jak Pani mu mówi, że jest już Wiktoria to on leci jak szalony do niej.
Oby jeszcze przestał chorować. Chciałabym chociaż jedną wypłatę od sierpnia dostać bez potrąceń 🥺
Wczoraj nam w żłobku dali info, że się zamykają na sierpień. Trochę mnie to zaskoczylo, bo myślałam że żłobki nie mają przerw. Tak więc bierzemy urlopy tak, że się będziemy mijać z mężem. Czeka nas tylko wakacyjny wyjazd weekendowy. No ale trudno się mówi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2020, 07:18
-
Hej. Ja też żyję. Karola u mnie w mieście jest tak, że żlobki mają dyżury w wakacje. Tzn polowa żłobków ma wolne w lipcu a druga połowa w sierpniu. Wyglada to tak ze otwarte zlobki przejmują opiekę nad dziecmi z tych zamknietych. Duzo dzieci nie ma poniewaz rodzice staraja sie zazwyczaj organizowac opiekę na czas zamkniecia zlobka ale wiadomo jak ktos nie ma jak to posyla do tego otwartego.
-
U nas dalej roboty budowlane
Zuzia skonczyla kwarantanne i idzie do przedszkolaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2020, 17:47
-
Halo, halo🤪
Lullaby mnie wywołała w mailu ❤️
Zbierałam się jakieś sto razy napisać, potem nie mogłam się zalogować przez zepsuty tel i tak mi zeszło 🤦♀️🤷♀️ale uprzejmie donoszę, że żyjemy z Mirą i Adą, choć Ada kończy 3 dniówkę właśnie, na szczęście nie była taka tragiczna, teraz tylko czekać aż starsza siostra załapie 🤯🧐
Czekam końca roku jak zbawienia, bo jakoś mam taką nadzieję na lepsze jutro🤷♀️🙏
A tak to codzienna rutyna, szaleństwa moich córek czasem przekraczają moje najśmielsze wyobrażenia, ostatnio jak usypialam Adę i wróciłam do Miry, która siedziała w krzesełku z farbami, to chciałam zawału dostać, bo podnosi głowę a zamiast oczu widzę dwie czarne dziury i na ustach też czarne plamy🤷♀️🤦♀️moje dziecko chyba zaczęło powtórne halloween przysięgam, bo się wymalowało jak taka śmierć z komiksów 🤪 po chwilowym migotaniu komór w sercu zorientowałam się, że to nadal moja córka szczerząca się do mnie dumna ze swojego makijażu 🤦♀️Mamo, mamo, umalowałam oczko, zobacz🤣🤣🤣🤣ja pierdole, chciałoby się rzec, żeby to tylko oczko, toć to prawie charakteryzacja filmowa wszak była 😋💀Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2020, 12:42
Niebieska Gwiazda, KasiaLukasia, anngelikamartaa lubią tę wiadomość
-
Haaloo
Dobry wieczór 😁
Danio gratuluję ciąży ❤
Czarnakawa u mnie z logowaniem podobnie (jak zwykle 🤦♀️🙆)
Aż bym chciała zobaczyć jak Mira wyglądała haha agentka 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2020, 20:12
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Adria, bo ona czeka na mnie 🤣🤣🤣haha żart, Lullaby, już jestem 😊🖐️
AngelikaMarta, ta strona jest posrana z tym logowaniem, ile razy mi nie czytała hasła albo loginu prawidłowo 🤦♀️🤷♀️
Co do Miry, to gwarantuje zejście na zawał😋
KasiaLukasia, co u Ciebie?
Mikka, jak Ksawciu po szyciu?
Brzuchatki, gratuluje ciąży 🤗❤️❤️❤️kto tu się jeszcze stara? Mamy Kamsze, Danio i Jaszczurkę z dzidkami nr 2 tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2020, 22:12
-
KasiaLukasia, torpedy mnie wykańczają po trosze🤦♀️Mira ma znowu jakiś cięższy czas, histeria goni histerię, szczerze to nie wiem na ile to jest normą w tym wieku, a na ile zaczyna się już poważniejszy problem 🤔wiem, że dzieci odreagowują młodsze rodzeństwo, ale czy to jest rzeczywiście próba zwrócenia na siebie uwagi, czy mi umyka coś po prostu 🤷♀️ skonsultowalabym się z jakimś psychologiem, ale przez ten cały czas pandemii to odechciewa mi się nawet próbować, więc przeczekuje, oby to była dobra decyzja.
Ada wyrasta na kochanego żarłoka i małą akrobatkę, wszędzie wejdzie, jest obserwatorem i uwielbia kopiować nasze zachowania,ostatnio jak już nie miałam do nich siły to zaczęłam wzdychać tłumacząc sobie w głowie, że to kiedyś minie...i słyszę obok w krzesełku nieudolne próby puffania i wzdychania tak jak ja🤣na to Mira patrzy i mówi,, Nie martw się mamo, nie martw się, naprawdę"😋
Adria, a co to za budowa?
Karola, wróciłaś do pracy?
KasiaLukasia, jak Alucha?Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość