MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
kambel wrote:Jeśli jej wywołują tak jak mi tabletkami to to trochę trwa . Podają je w odstępie 6 h mi dopiero po 2 zrobiło sie rozwarcie na 2 cm. Później wody i po 2 h oksy. I dopiero wtedy rusza pelna para
Przepraszam ze tak pisze w takich odstępach ale to są uroki pisania na raty i zajmowania sie wszystkim dookoła
Nie znam szczegółów, ale jest pewnie tak jak piszesz -
Mucha wrote:A ten mini electric nie wydaje wam sie glosny?
Ogólnie kiedyś czytalam na temat laktatorów elektrycznych i właśnie większość z nich raczej głośno pracuje... niektóre też odradzają, bo podobno straszny ból przy ściąganiu pokarmu, ale na pewno laktatory medeli są w czołówce i mają dobre opinie użytkowniczek -
kambel wrote:Paulla - to jest madela symphony . Ten na 2 butle . Szpital tu je udostępnia więc korzystam
ma 2 rodzaje ssania i regulacje mocy . Sprzęt na prawdę pierwsza klasa.
No to masz do czynienia kochana z prawdziwym mercedesemFajnie by było mieć taki w domu
-
Weronka pisala ze ma co jakis czas zawroty, czekaja do poniedzialku na decyzje moze sie rozkerci porod sam.
U mnie na ktg macica niespokojna,powoli sie rozkreca jak to gin powiedziala ale jeszcze mysli ze z dwa tygodnie wytrzyma szyjka. Zmartwilo mnie ze Lenka wazy 2600 gCo pomiar to coraz mniej. No i 28.05 kolena wizyta jak waga nie ruszy to bede musiala urodzic. Ciesze sie bo wreszcie bede miala ja przy sobie ale martwi mnie ta waga
Dziewczyny trzymam kciuki za was i ciagle o was cieplo mysleWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 16:41
weronikabp, Limerikowo, vikus001, evas, eta lubią tę wiadomość
-
Kambel kochana,a jesli dojdzie jesZcze ta granica bledu - 400g to bedzie miala z 2200g. Wlasnie wspominalam z ginka i sprawdzalysmy kartoteke ze do jakiegos 32 tc rosla bardzo szybko i wazyla ponad skale az ty nagle w 31 i 34 tc miala ta sama wage
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonalisa moj Franek w rownym 38 tc 3 kg, kochana nie kazde dziecko musi byc olbrzymem
Twoj dzidziak napewno dobije do ponad 3 kg,koniecznie chcesz rodzic 4 kg klocuszka?
przeciez od 2,5 kg to norma przy narodzinach
spokojnie
monalisa, Nalka lubią tę wiadomość
-
Martynika widzę, że akcja się rozkręca! Trzymam kciuki!
Weronika dobrze, że jesteś w szpitalu pod stałą obserwacją. Oby w poniedziałek były dobre wiadomości.
Ja właśnie wróciłam z wizyty u gina. Temperatura masakryczna, jazda samochodem przez pół Warszawy w korkach koszmar
Aż mi się w głowie ze dwa razy zakręciłoPierwszy raz w życiu spuchły mi nogi! Normalnie moje kostki gdzieś zniknęły...
Obrączki już nie byłam w stanie założyć.
Na szczęście na wizycie wszystko dobrze. Pessar jeszcze szyjkę trzyma, ale jest już krótka i miękka. Dostałam skierowania na mnóstwo badań do porodu, chyba z pół litra krwi będą musieli mi pobrać tyle tego!
Teraz 29 maja usg, 2 czerwca zdejmujemy pessar i gin powiedział, że 6 czerwca już się raczej nie zobaczymy. Oby!NataliaK, monalisa, Galanea, Tusia84, weronikabp, Agusia2312, Limerikowo, eta lubią tę wiadomość
-
monalisa wrote:Kambel kochana,a jesli dojdzie jesZcze ta granica bledu - 400g to bedzie miala z 2200g. Wlasnie wspominalam z ginka i sprawdzalysmy kartoteke ze do jakiegos 32 tc rosla bardzo szybko i wazyla ponad skale az ty nagle w 31 i 34 tc miala ta sama wage
Kochana nie martw sie na zapas, waga jest w porządku jak na ten tydzień a mała jest po prostu drobniejsza, aczkolwiek pamiętaj że dziecko teraz ma mało miejsca i bardzo cięzko je precyzyjnie zmierzyć , a skala błedu działa w obie strony, może się okazać że jest ponad 3 kgNie martw się, proszę Cię, lekarze mają wszystko pod kontrolą, a jak się coś będzie działo niepokojącego to zareagują tak jak trzeba
kambel, evas lubią tę wiadomość