MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:To nasze córeczki rosną w podobnym tempie
Tylko, że pewnie Twoja się szybciej urodzi
Ja to już się czuję jakbym wór kamieni nosiła w brzuchu, a jak dłużej posiedzę albo poleżę, to od razu przy chodzeniu rwie prawa pachwina. Ciągle ta sama strona. Może to faktycznie ucisk na bliznę po wyrostku robaczkowym.
Fler trzymaj się tam cieplutko i odpoczywaj. Zdrówka dla Ciebie i szczęśliwego rozwiązania!Galanea lubi tę wiadomość
-
Monika wielkie gratulacje
Fler trzymaj się dzielnie w szpitalu i odpoczywaj
Widzę, że szykuje się wysyp porodów przed terminemzobaczymy jak będzie w praktyce
oby się spełniło tak jak chcecie i oby nie było przenoszeń
Galanea, evas, alexast, eta, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Fler trzymam kciuki za Ciebie i córkę
oj maluch mnie znowu torturuje, napiera na szyjkę, ojojoj jak boli. Mężuś robi marynatę na mięsko.
ciasto jeszcze nie do końca gotowe. Jutro muszę pobawić się kolorową bitą śmietaną i ozdobami:) dzisiaj już nie daje rady.eta, monalisa lubią tę wiadomość
-
Monika gratuluję i czekamy na zdjęcia.
Dziewczyny tak czytam i widzę ze sie szykuje wysyp jak grzyby po deszczuZnów mam bóle w lewej pachwinie i skurcze ale nieregularne. Kurcze dziś trochę porobilam w domu porządków. Do apteki dla dzieci po leki, truskawki i szparagi poszłam jak wróciłam to przyjechała mama po córkę zeby się u niej kurowala przez weekend. Poprosiłam aby spojrzała mi w krocze bo boli i okazało się że mefa wszystko spuchniete mama określiła "dziecko ty masz wszystko jak by na wierzchu". Wiec podmylam sie i do łóżka niech trochę odpocznie to moje krocze. Mała tak napiera ze czasem mam wrażenie ze jest tuz przy pochwie i zaraz wypadnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 22:40
Limerikowo, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Fler biedulko trzymaj się na pewno jakies błędy pomiaru u mnie tez Afi bylo 7.7 mala ważyła mało do tego przepływy tętnicy mózgowej poniżej normy Bog jeden wie ile przeżyłam stresu , a okazało się ze ok tyle ze dwa razy w tygodniu mam badania i ktg po 1 h wwwwrryyyy to leżenie bez ruchu.
Raz jeszcze trzymamy kciuki wszystkie za wasWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 22:45
-
Tusia84 wrote:Monika wielkie gratulacje
Fler trzymaj się dzielnie w szpitalu i odpoczywaj
Widzę, że szykuje się wysyp porodów przed terminemzobaczymy jak będzie w praktyce
oby się spełniło tak jak chcecie i oby nie było przenoszeń
Wy mnie tu nie straszcie przedwczesnymi porodami, bo ja zawału z tą listą dostanę
"wrzucać już? nie wrzucać? wrzucać?"evas, weronikabp, Galanea, Tusia84, Agusia2312 lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
nick nieaktualnyRewolucjaSięDzieje wrote:Wy mnie tu nie straszcie przedwczesnymi porodami, bo ja zawału z tą listą dostanę
"wrzucać już? nie wrzucać? wrzucać?")) z reszta trafiłam dwukrotnie, Evas zaproponowałam u nas i tez robi to swietnie
Galanea, evas, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sunset oby kochana oby
Dziś o 2 obudził mnie mega skurcz podbrzusza z lewej strony, ból nie do opanowania no i oczywiście już po śnie, nie moglam zasnąć. M odprawiony do pracy, sunia po spacerku ja po śniadaniu wiec idę spać.
Rodzić kobietki rodzićeta lubi tę wiadomość
-
Cisza przed burzą
zaraz posypią sie dzieciaczki
Miałam dziś okropna noc, okropnie bolał mnie brzuch, twardy jak kamień, musialam wziac no spe i jakos poszlam spac. Od wczoraj bardzo kiepsko sie czuje, jeszcze te kilka dni musze wytrzymać. Za tydzien mamy impreze urodzinową, ale ja sobie chyba ją daruje. Czas sie ogarnąc bo zaraz do tesciow jedziemy. -
Dzień dobry kobitki. meldować sie- Kolejno odlicz!
My nadal dwie, noc spokojna. mala się znowu mega wyggina. 1 skurcz juz dziś za nami.
Milej Sobotki. Dziś chyba jeszcze raz przepakuje szpitalna torbe, tak dla świętego spokoju. Ugotuje flaczki, pójdę na spacer i tyle. Wczoraj posprzatalam, ciasto z truskawkami zrobiłam, juz polowy nie ma... Ale apetyt tyci zaspokojony.evas, Evelineq lubią tę wiadomość