MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Galanea wrote:Coś się Mucha ostatnio nie odzywa. Ciekawe co u niej..
Wiecie co, przeczytałam artykuł o nacinaniu krocza: http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/porod/jak-urodzic-bez-nacinania-krocza_35451.html
I już mam mętlik w głowie. Mam wrażenie, że bardziej się tego boję niż samego porodu, jak o tym myślę, to łapię jakieś mega lęki
Jestemcaly czas czytam. U mnie jak nie bylo zadnych sygnalow tak nie ma. Dzisiaj wieczorem mam wizyte, wiec zobaczymy czy cos tam sie rusza, w srode ktg.
Fajnie byloby tak jak u Agusi zeby odeszly wody i nie bylo watpliwosci, ze to juz
Ja sie staram nie czytac o porodach i z tym zwiazanych zabiegach, bo wole sie nie denerwowacevas, Limerikowo, Duchess, weronikabp, Galanea, sunset, monaaa, eta, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
zajrzałam na chwilę pogratulować tym, które podczas mojej nieobecności się rozpakowałyAgusia i Paula
gratuluję
czy ktoś jeszcze?
Ja od wczoraj wieczora w domu. Miałam się do Was ze szpitala odezwać zdjęcie wstawić, ale strasznie kiepsko było tam z zasięgiem internetowym z a kolei z komórki nie umiem
zaraz Wam wrzucę zdjęcie mojego malucha. Urodził się 53 cm z wagą 3460g
jak nie śpi to je, a jak nie to i nie to - to wtedy leży i mruczy jak niedźwiadekpóki co jest spokojniutki
tylko głodomór z niego a ja jeszcze mleka tyle nie mam i musiałam niestety trochę dokarmiać
myślę, że już będzie tylko lepiej
totalne przeciwieństwo mojego Michasiabrunet mały z krągłą buźką, krótszy i cięższy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:04
Limerikowo, evas, Duchess, weronikabp, Evelineq, Mucha, vikus001, Galanea, sunset, excella, Paulina1986, alexast, Bea_tina, Tusia84, monaaa, ivv, Niesforna, czekajajaca, eta, Agusia2312, kambel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonika - Ślicznota
)
Natalia napisz cos Lobuzie , widzę ze lajkujesz :-)pola Wazy 3000 kgz tej radości właśnie pije sturbucksa i zajadam gofra
vikus001, Galanea, Evelineq, Paulina1986, alexast, NataliaK, Tusia84, Mucha, misia_k1, Duchess, evas, ivv, czekajajaca, eta, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Monika, śliczny synek! Tak spokojnie wygląda.
Dziewczyny, dopadło mnie coś w kręgosłupie, objawy mi pasują pod rwę, bo ból z lewej strony, promieniuje w pośladek i udo. Czy któraś wie, czy mogę posmarować to cholerstwo? Bo chodzić (a właściwie nawet wstać) nie mogę, wizyta dopiero jutro wieczorem. Za moment cesarka, a mnie wygina
-
nick nieaktualnySorry laski, ale powiedzmy ze nie mam nastroju na udzielanie sie,maz mi zabral tableta i telefon zebym nie glupiala i nie czytala glupot,dopiero mam dzis jakikolwiek dostep do swiata. Ale dalej ochoty brak,chyba potrzebuje wyciszenia totalnego
Gratuluje wszystkim rozpakowanym, powodzenia calej reszcietrzymajcie sie
evas, Modelka, Evelineq, czekajajaca, weronikabp, eta, Limerikowo, Agusia2312, Tusia84 lubią tę wiadomość