MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie nadrobie was dziewczyny.
U nas tak : ja nie mam pokarmu i mały jest dokarmiany, przystawia jest do cyca bo kropelki siary niekiedy są i zaś muszę co 3 godz laktator podłączać ale brak rezultatów , zależy na jaka zmianę trafie położnych bo niektóre twierdza ze to moja wina ze nie mam pokaemu i ze mi się nie chce odciągaćno żal ale coś jakoś muszę to przetrwać. Mały jest przy piersi i wiadomo zaś płacze jak głodny i mu nic nie leci biedactwo. W dzień ze mną jest w nocy jeszcze nie.
Limerikowo lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Fler- gratulacje!
Hej dziewczyny.Wpadłam na chwilę, bo jadłam arbuza.
Chciałam wam tylko powiedzieć,że olej kokosowy się mega sprawdza;P Idę odsypiać noc;P
alexast, Tusia84, AISAK, vikus001, ivv, Limerikowo, Niesforna, sunset, Paulina1986, Galanea, fler lubią tę wiadomość
-
Martynika - bardzo się cieszę, że nie znaleziono w płynie wirusa i że mogliście wyjść do domu. Nic tylko pozazdrościć Ci pierwszej nocki z małym w domu. Ja czekam aż przyjdzie na mnie kolej
Tusia – gratuluję donoszonej ciąży
Weronika – trzymam kciuki za wizytę i KTG
Natalia – życzę mnóstwo pozytywnego myślenia i trzymam mocno kciuki, żeby akcja się szybko rozwinęła, życzę bardzo szybkiego porodu
Fler - gratuluję, ja strasznie boje się cesarki Twój post dodał mi odwagi. Niech mała zdrowo rośnie. Czekamy na fotkę
Karolina / Limerikowo - nie wiem czy jutro będę miała możliwość wejść, więc już dzisiaj życzę w czwartek powodzenia i trzymam za was kciuki
Agusia trzymam kciuki, żeby pokarm jeszcze poleciał strumieniami, nie poddawaj się
Ja dzisiaj byłam na ostatnich badaniach i oddałam wymaz do analizy. Wyniki będę miała w piątek. Jutro jadę do Opola zeznawać w sprawie byłego pracodawcy. Mam nadzieję, że nie będą mnie tam zbytnio męczyć. Po wczorajszej wizycie psychicznie się o wiele lepiej czujęnie umiem się już doczekać przyszłego tygodnia. Mogłabym skakać z radości
Może w następną środę lub czwartek będę trzymała już moją kruszynkę w ramionach
Mały ważył wczoraj 3200g
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 08:44
Tusia84, evas, NataliaK, Limerikowo, ivv, weronikabp, czekajajaca, vikus001, Paulina1986, Galanea, fler lubią tę wiadomość
-
Nutka jak olej działa
to nie powinnaś iść odsypiać nocy tylko pędzić na porodówkę
Martynika wspaniale to niesamowity komfort psychiczny i fizyczny być już w swoim domku ze swoim skarbem
Weronika kciukasy jak zawsze za wizytę i ktg
Natalia powodzenia w śmiganiu z balonikiem, dużo wiary i pewności dla Ciebie że się uda
Alexast super. to wspaniale wiedzieć kiedy przytuli się maleństwo.. my jak na bombach siedzimy i czekamy kiedy nastąpi to wielkie buuum
alexast, evas, NataliaK, ivv, weronikabp, vikus001 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sms od Monalisy:
"W nocy zrobili mi lewatywe, skurcze regularne lecz nie do porodurozwarcie 2,5 - 3 cm. Jestem po badaniu, czekam na decyzje czy mogę iść do domu czekać, czy muszę zostać do końca.
Życzę Fler szybkiego powrotu do domku i niech sie Zuzia zdrowo chowa"
Oczywiście są jeszcze pozdrowieniaalexast, ivv, Limerikowo, weronikabp, vikus001, Modelka, Galanea, fler lubią tę wiadomość
-
A ja się idę szykować na wizytę. Ciekawe jak tam moje rozwarcie, bo mimo leżenia i leków skurcze cały czas odczuwalne. Może też zrobię KTG.
Miłego dnia wszystkim życzę i mam nadzieję przywitać po powrocie jakiegoś maluszka (Franek o tobie myślę)
NataliaK, alexast, Tusia84, ivv, weronikabp, vikus001, Galanea lubią tę wiadomość
-
Flet gratuluje. Wszystkiego naj naj... Swoja droga długo trzymalas swoja Zuzke w tajemnicy przed ciotkami:)
Agusia 3 mam kciuki za mleko!
Natalia pamiętaj raz jeszcze glowa do góry, balonik na boki, Franek w dół!
ps. Szkoda ze nie masz olejku kokokokosowego pewno by było troszku szybciej:)
Nutka skoro skutkuje to odsypiaj , ale juz na porodowce:)
Dziewczyny udanych wizyt.
Ja wstałam o 9 dopiero-szok, 2 paroweczki, bułeczka czosnkowa i jabluszko wszamane:)
Miłego dnia życzę i z wielka niecierpliwością czekam na kolejne sloniatko:)
Zaraz biorę się do przepakowania torby w jedna wieksza.
EvelineQ za tydzień kolej naszych Hanek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 09:36
vikus001, Galanea, fler lubią tę wiadomość
-
Ale mialam w nocy schizowa sytuacje! Wstaje siku i spalam w takiej koszulce nocnej na ramiaczkach, patrze a ja mam caly dekolt,brzuch i rece we krwi. NIe kilka kropelek tylko jak by mnie ktos oblal krwia i caly czas widze, ze leci ciurkiem. tylko nie wiem skad. Pierwsza mysl to sprawdzam czy nie leci jakos z dolu a ja sie w tym jakos nie wytarzalam, sprawdzam papier, czysto. Potem, ze pewnie z nosa mi leci stoje przed lustrem nic, no to dziasla tez nic. Okazalo sie, ze przez sen zdrapalam sobie na szyji pieprzyka, ktory notabene wyskoczyl mi w ciazy i z niego sie tak lalo
Ale nie dalo sie tego zatamowac przez dobrych kilka minut!
Limerikowo, ivv lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Judi2014 wrote:Mój najkochanszy synek mnie odrzucił.
Judi, tego właśnie się najbardziej boję - jak zareaguje Weronika na swoją małą siostrzyczkę...
Tusia84 wrote:HURA!!! JUPI!!!
I ja donosiłam do upragnionego i długo wyczekiwanego 37 tyg. skończonegoi wczoraj o 23:50 to uczciliśmy
(bez oleju kokosowego - jutro zakładają mi Holtera, a wyniki we wtorek, więc jeszcze nie mogę
)
Natalia tylko nie przesadź, bo jak Cię dopadnie na noc to siły nie będziesz miała
Aneczka83 moja Weronika też miała zwapnienie w serduszku - do końca ciąży się nie wchłonęło, ale nie rosło, a na kontrolnym usg już jak się urodziła nic nie wykryli, lekarz mówi, że pewnie jest, ale jest tak miniaturkowe, że w ogóle nie jest groźne.
Fler - gratuluję
Agusia - nie poddawaj się!! Dasz radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 09:44
vikus001, Tusia84, weronikabp, Paula55, fler lubią tę wiadomość
-
Dziś będę robić koszulki z bodziaków Werki - nie sądziłam, że tak szybko zacznie chodzić w majtkach i nakupowałam za dużo
Powiem Wam, że maszyna (choć mam dwie lewe ręce do szycia) to całkiem fajna sprawaZasłonki, spodnie, poszewki skrócone, ciuchy pozszywane, obrus ze starego mieszkania przerobiony na kwadratowy i leży sobie na stoliku kawowym, a ostatnio nawet odważyłam się zrobić bluzeczkę Weronice
i nie ważne, że jej się głowa nie mieściprzerobi się
Karola:), evas, Evelineq, Limerikowo, vikus001, Paulina1986, nutka, weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość
-
Witamy Zuzię, Fler serdeczne gratulacje od forumowych cioteczek
Witamy na świecie
1 leniuta29 – 13 maja– Olivka29 maja
2 kambel – 19 maja– Kaja12 czerwca
3 Bankierka – 21 maja – Staś Mateusz2 czerwca
4 vikus001 – 22 maja – Zuzia30 maja
5 Martynika – 23 maja – Artur4 czerwca
6 Judi2014 – 28 maja – Mikołaj4 czerwca
7 MonikaS – 30 maja – Piotruś5 czerwca
8 Paula222 – 31 maja – Franek20 maja
9 Agusia2312 – 1 czerwca –Marcel25 czerwca