MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie nadrobie was dziewczyny.
U nas tak : ja nie mam pokarmu i mały jest dokarmiany, przystawia jest do cyca bo kropelki siary niekiedy są i zaś muszę co 3 godz laktator podłączać ale brak rezultatów , zależy na jaka zmianę trafie położnych bo niektóre twierdza ze to moja wina ze nie mam pokaemu i ze mi się nie chce odciągać
no żal ale coś jakoś muszę to przetrwać. Mały jest przy piersi i wiadomo zaś płacze jak głodny i mu nic nie leci biedactwo. W dzień ze mną jest w nocy jeszcze nie.
Limerikowo lubi tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Fler- gratulacje!
Hej dziewczyny.
Wpadłam na chwilę, bo jadłam arbuza.
Chciałam wam tylko powiedzieć,że olej kokosowy się mega sprawdza;P Idę odsypiać noc;P
alexast, Tusia84, AISAK, vikus001, ivv, Limerikowo, Niesforna, sunset, Paulina1986, Galanea, fler lubią tę wiadomość
-
Martynika - bardzo się cieszę, że nie znaleziono w płynie wirusa i że mogliście wyjść do domu. Nic tylko pozazdrościć Ci pierwszej nocki z małym w domu. Ja czekam aż przyjdzie na mnie kolej

Tusia – gratuluję donoszonej ciąży
Weronika – trzymam kciuki za wizytę i KTG
Natalia – życzę mnóstwo pozytywnego myślenia i trzymam mocno kciuki, żeby akcja się szybko rozwinęła, życzę bardzo szybkiego porodu
Fler - gratuluję, ja strasznie boje się cesarki Twój post dodał mi odwagi. Niech mała zdrowo rośnie. Czekamy na fotkę
Karolina / Limerikowo - nie wiem czy jutro będę miała możliwość wejść, więc już dzisiaj życzę w czwartek powodzenia i trzymam za was kciuki
Agusia trzymam kciuki, żeby pokarm jeszcze poleciał strumieniami, nie poddawaj się
Ja dzisiaj byłam na ostatnich badaniach i oddałam wymaz do analizy. Wyniki będę miała w piątek. Jutro jadę do Opola zeznawać w sprawie byłego pracodawcy. Mam nadzieję, że nie będą mnie tam zbytnio męczyć. Po wczorajszej wizycie psychicznie się o wiele lepiej czuję
nie umiem się już doczekać przyszłego tygodnia. Mogłabym skakać z radości
Może w następną środę lub czwartek będę trzymała już moją kruszynkę w ramionach 
Mały ważył wczoraj 3200g
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 08:44
Tusia84, evas, NataliaK, Limerikowo, ivv, weronikabp, czekajajaca, vikus001, Paulina1986, Galanea, fler lubią tę wiadomość
-
Nutka jak olej działa
to nie powinnaś iść odsypiać nocy tylko pędzić na porodówkę 
Martynika wspaniale to niesamowity komfort psychiczny i fizyczny być już w swoim domku ze swoim skarbem
Weronika kciukasy jak zawsze za wizytę i ktg
Natalia powodzenia w śmiganiu z balonikiem, dużo wiary i pewności dla Ciebie że się uda
Alexast super. to wspaniale wiedzieć kiedy przytuli się maleństwo.. my jak na bombach siedzimy i czekamy kiedy nastąpi to wielkie buuum
alexast, evas, NataliaK, ivv, weronikabp, vikus001 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sms od Monalisy:
"W nocy zrobili mi lewatywe, skurcze regularne lecz nie do porodu
rozwarcie 2,5 - 3 cm. Jestem po badaniu, czekam na decyzje czy mogę iść do domu czekać, czy muszę zostać do końca.
Życzę Fler szybkiego powrotu do domku i niech sie Zuzia zdrowo chowa"
Oczywiście są jeszcze pozdrowienia
alexast, ivv, Limerikowo, weronikabp, vikus001, Modelka, Galanea, fler lubią tę wiadomość
-
A ja się idę szykować na wizytę. Ciekawe jak tam moje rozwarcie, bo mimo leżenia i leków skurcze cały czas odczuwalne. Może też zrobię KTG.
Miłego dnia wszystkim życzę i mam nadzieję przywitać po powrocie jakiegoś maluszka (Franek o tobie myślę
)
NataliaK, alexast, Tusia84, ivv, weronikabp, vikus001, Galanea lubią tę wiadomość
-
Flet gratuluje. Wszystkiego naj naj... Swoja droga długo trzymalas swoja Zuzke w tajemnicy przed ciotkami:)
Agusia 3 mam kciuki za mleko!
Natalia pamiętaj raz jeszcze glowa do góry, balonik na boki, Franek w dół!
ps. Szkoda ze nie masz olejku kokokokosowego pewno by było troszku szybciej:)
Nutka skoro skutkuje to odsypiaj , ale juz na porodowce:)
Dziewczyny udanych wizyt.
Ja wstałam o 9 dopiero-szok, 2 paroweczki, bułeczka czosnkowa i jabluszko wszamane:)
Miłego dnia życzę i z wielka niecierpliwością czekam na kolejne sloniatko:)
Zaraz biorę się do przepakowania torby w jedna wieksza.
EvelineQ za tydzień kolej naszych Hanek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 09:36
vikus001, Galanea, fler lubią tę wiadomość
-
Ale mialam w nocy schizowa sytuacje! Wstaje siku i spalam w takiej koszulce nocnej na ramiaczkach, patrze a ja mam caly dekolt,brzuch i rece we krwi. NIe kilka kropelek tylko jak by mnie ktos oblal krwia i caly czas widze, ze leci ciurkiem. tylko nie wiem skad. Pierwsza mysl to sprawdzam czy nie leci jakos z dolu a ja sie w tym jakos nie wytarzalam, sprawdzam papier, czysto. Potem, ze pewnie z nosa mi leci stoje przed lustrem nic, no to dziasla tez nic. Okazalo sie, ze przez sen zdrapalam sobie na szyji pieprzyka, ktory notabene wyskoczyl mi w ciazy i z niego sie tak lalo
Ale nie dalo sie tego zatamowac przez dobrych kilka minut!
Limerikowo, ivv lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

Judi2014 wrote:Mój najkochanszy synek mnie odrzucił.
Judi, tego właśnie się najbardziej boję - jak zareaguje Weronika na swoją małą siostrzyczkę...
Ja teżTusia84 wrote:HURA!!! JUPI!!!
I ja donosiłam do upragnionego i długo wyczekiwanego 37 tyg. skończonego
i wczoraj o 23:50 to uczciliśmy
(bez oleju kokosowego - jutro zakładają mi Holtera, a wyniki we wtorek, więc jeszcze nie mogę
)
Natalia tylko nie przesadź, bo jak Cię dopadnie na noc to siły nie będziesz miała
Aneczka83 moja Weronika też miała zwapnienie w serduszku - do końca ciąży się nie wchłonęło, ale nie rosło, a na kontrolnym usg już jak się urodziła nic nie wykryli, lekarz mówi, że pewnie jest, ale jest tak miniaturkowe, że w ogóle nie jest groźne.
Fler - gratuluję
Agusia - nie poddawaj się!! Dasz radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 09:44
vikus001, Tusia84, weronikabp, Paula55, fler lubią tę wiadomość
-
Dziś będę robić koszulki z bodziaków Werki - nie sądziłam, że tak szybko zacznie chodzić w majtkach i nakupowałam za dużo

Powiem Wam, że maszyna (choć mam dwie lewe ręce do szycia) to całkiem fajna sprawa
Zasłonki, spodnie, poszewki skrócone, ciuchy pozszywane, obrus ze starego mieszkania przerobiony na kwadratowy i leży sobie na stoliku kawowym, a ostatnio nawet odważyłam się zrobić bluzeczkę Weronice

i nie ważne, że jej się głowa nie mieści
przerobi się
Karola:), evas, Evelineq, Limerikowo, vikus001, Paulina1986, nutka, weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość
-
Witamy Zuzię, Fler serdeczne gratulacje od forumowych cioteczek

Witamy na świecie
1 leniuta29 – 13 maja– Olivka
29 maja
2 kambel – 19 maja– Kaja
12 czerwca
3 Bankierka – 21 maja – Staś Mateusz
2 czerwca
4 vikus001 – 22 maja – Zuzia
30 maja
5 Martynika – 23 maja – Artur