MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
ivv wrote:Spokojnej nocy
albo regularnych skurczy i mokrego prześcieradła, jak kto wolinawet podkład sobie założyłam, by nie zamoczyć materaca.
Chyba napiszę sms-a do Tusi, bo się o nią martwię.Evelineq, AISAK, Galanea, vikus001, Tusia84, Duchess, ivv lubią tę wiadomość
-
To prawda w głowie tylko to jak będzie wyglądało pierwsze spotkanie, czy Córka będzie super zdrowa i chociaż po części podobna do nas:) ah im bliżej tego momentu tym częściej myslimy:)
Ciekawe jak tam Tusia świętuje rocznice: restauracja, czy porodowka?
Ivv no to masz gadane, tyle minutkow:D ja też tak chce, jaka masz taryfę, bo mi się umowa kończy niedługo.
Co do tego wypadku w upale 3-latki to jestem zdruzgotana ta historia, ale też nie wyobrażam sobie życia ojca z poczuciem winy.
Ja też chce mokre prześcieradło... Nawet jakieś skurczyki łaskawie czuje.a cały dzień cisza była.
Mati a jak u Ciebie sytuacja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 22:40
Evelineq, vikus001, Tusia84, Duchess, ivv lubią tę wiadomość
-
Tusia napisała, że nie miała dziś czasu do nas zaglądać (pewnie przez te dżemy). Gabrysia ani myśli wychodzić, a teraz będą z mężem świętować rocznicę. Pozdrawia Was wszystkie i dziekuje za pamięć.
AISAK, Evelineq, Galanea, balonik, Mucha, sunset, vikus001, Tusia84, Paulina1986, Duchess, ivv lubią tę wiadomość
-
Paula, bardzo dziękuję za info nt rzeczy do porodu dla dziecka
Niesforna,trzymam kciuki za piątek 13-tego, w pełnię na dodatek
Mój K. cały czas mówi, że ja urodzę w ten dzień i ciągle się śmieje, że dziecko zamiast płakać, zrobi "Auuuu", dodał jeszcze tekst o włochatej Zosi z kłami, ale to już mnie mniej bawiło
Też ciągle zastanawiam się jak będzie wyglądała, mam różne wyobrażenia, głównie o różowej, pulchniutkiej kluseczce
Ale nic się nie liczy, poza tym, żeby tylko zdrowiutka byłaDla każdej mamy jej dziecko jest najpiękniejsze na świecie.
Niesforna, balonik, sunset, Mucha, Evelineq, evas, vikus001, Tusia84, Paulina1986, Duchess, ivv, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Ja też się zastanawiam jak wygląda mój Jaś
Zwłaszcza, że na żadnym usg nie pokazał twarzy, tylko cały czas nogi rozkraczał i siusiaka pokazywał
Spakowałam już wszystko do końca, teraz idę do wanny ogarnąć się i zrelaksować i później do łóżka. Tylko nie wiem, czy zasnę z tego wszystkiego...
Jutro o 18 szpital
Dobranoc wszystkimnutka, balonik, Mucha, Galanea, Evelineq, evas, vikus001, czekajajaca, Tusia84, Paulina1986, Duchess, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAneczka - ja nie toleruję w ogóle alkoholu w ciąży i zawsze będę krytykować matki, które niepotrafią wytrzymac tych kilku miesięcy bez %. Ja normalnie lubię tez wypić sobie piwko
owocowe lub z sokiem i nie powiem, że nie raz miałam ochotę w ciązy na to, ale nie wybaczyłabym chyba sobie gdybym wypiła choć kropelkę i nie daj Boże miałoby to miec wpływ na późniejszy rozwój mojego dziecka. Dla mnie jest to straszni egoistyczne podejście - niedpuszczalne.
Mati - trzymam kciuki !
Niesforna - będzie dobrzeMoja siostra dwójkę dzieci przez cc urodziła i bardzo sobie chwali. Najwazniejsze, że synek będzie już z Tobą
Ja jutro na 9tą jadę do spzitala. Zaczną od balonika, a w piątek oksytocyna i oby pomogło i oby mała się urodziła własnie w wymarzoną datę piątek 13tegoTymczasem znikam spać, napiszę jutro jak już mnie przyjmą na oddział
i zaczną coś działać w temacie.
Dobranoc !Galanea, vikus001, Niesforna, Martynika, Tusia84, Paulina1986, Duchess, Mucha, ivv, Evelineq lubią tę wiadomość
-
My rozpoczniemy dzisiaj po 16.20 trzecią dobę w szpitalu. Ja nie krwawię i to martwi lekarzy, wczoraj postawili mnie na nogi, przy chodzeniu bardzo boli mnie rana.
Olek ma lekką żółtaczkę, ale nie musi być naświetlany (póki co). Lekarz wykrył, że synuś miał krwiaka w mózgu, ale to ma się niby wchłonąć, tak jak coś tam z kielichem nerek.
mam strasznego doła. Nic nie jest tak jak powinno. Na szczęście Krzysiek mi bardzo, ale to bardzo pomaga!!!
jak tam u Weroniki? Pisała coś?
trzymam kciuki za wasze porody.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 05:48
monalisa, ivv, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Alexast ja po porodzie z synem to skrzepami sie czyscilam , a z córką w pierwszch chyba 2 dobrach nic i wtedy dali mi jakies zastrzyki 2x i lalo się ze mnie. Dociekaj i nie daj się zwieść ze raka twoja natura i nie krwawisz
każda kobieta po porodzie musi się oczyścić. Synusiowi nic nie będzie jeśli lekarz tak mówi na pewno nie raz mieli taki przypadek, a zoltaczka mini raz dwa tylko dużo dostawiaj do cyca.
Mi schodzi bardzo duzo czopu wczoraj, a juz myślałam że wszystko ze mnie wyszło, szok ale tego diabelstwa jest w poprzednich ciazach musiałam przeotrzyc i to dość dporoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 06:18
Evelineq lubi tę wiadomość
-
6.23 i już pierwsze pytanie o to, czy już urodziłam... No ja normalnie powyłączam wszystko, żeby mi nikt głowy nie zawracał...
I niedługo Wam napiszę więcej o tej metodzie BLW i dlaczego piszą, że to wręcz zmniejsza ryzyko zadławienia.Duchess, ivv, Niesforna, Evelineq lubią tę wiadomość